|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 38 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 14:49 |
|
|
Ovo jeste hrvatski forum ali pošto ima i nekolicina Srba ovde,želeo bih da postavim jednu temu koja se tiče isključivo nas,Srba,pa dajte svoje mišljenje.
Ovo je samo moja ideja koju bih želeo da podelim sa vama. Mi Srbi smo vekovima na udaru raznih osvajača. Svaki besan pas koji je ovuda naišao nasrnuo je na nas da nas rastrgne. Okolni "narodi" najčešće otpali od nas,svakom prilikom pogano su nas klali i zatirali. Mesto na kome živimo je očigledno prokleto. Mnogo smo naroda izgubili. Jednostavno razmišljam da bi svi trebali kolektivno da se odselimo u Rusiju po mogućnosti što dalje od Evrope.Negde oko Bajkalskog jezera ili na neku sličnu lokaciju. Pre toga ovu zemlju i tlo trajno uništiti da nije za živor i uz blagoslov ruskih vlasti preseliti se i zaboraviti na ovo sve.Malo nas je.Mogli bi svi stati u neku oblast u Rusiji i živeti u miru.Bez okolnih ljudoždera.Bez neprijatelja u vidu SAD,Nemačke..Srbi da bi živeli i da bi postali vitalni i da bi se oporavili i demografski i mentalno i u svakom pogledu moraju da se izmeste sa ovog mesta gde se sada nalazimo. Govorim opet isključivo samo o srpskom narodu.Kompletan narod preseliti iz svih sroskih zemalja na jedno mesto duboko u Rusiju.Daleko odavde. Eto to je nekakav moj predlog Zemlju pre odlaska potpuno nepovratno uništiti da niko nikad više tu ne može da živi.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 14:56 |
|
|
Ovaj zadnji dio mi se ne sviđa. Dajte zemlju Hrvatskoj i odite gdje hoćete. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 14:59 |
|
|
Odlična ideja. I Muslimani u Tursku. Podržavam ![palacgore2 :palacgore2](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a070.gif)
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 15:46 |
|
|
elit star je napisao/la: Zemlju pre odlaska potpuno nepovratno uništiti da niko nikad više tu ne može da živi. Ovaj dio je besmislen, zašto ne prodate sadašnji teritorij, tako da ne odete gole guzice u Rusiju, na Putinovu milostinju. Ako ste toliko osvetoljubivi, mogli bi prodati nekome tko će kvalitetno zajebavati vaše bivše susjede. Recimo Izraelcima ili Kinezima?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 15:51 |
|
|
elit star je napisao/la: Ovo jeste hrvatski forum ali pošto ima i nekolicina Srba ovde,želeo bih da postavim jednu temu koja se tiče isključivo nas,Srba,pa dajte svoje mišljenje.
Ovo je samo moja ideja koju bih želeo da podelim sa vama. Mi Srbi smo vekovima na udaru raznih osvajača. Svaki besan pas koji je ovuda naišao nasrnuo je na nas da nas rastrgne. Okolni "narodi" najčešće otpali od nas,svakom prilikom pogano su nas klali i zatirali. Mesto na kome živimo je očigledno prokleto. Mnogo smo naroda izgubili. Jednostavno razmišljam da bi svi trebali kolektivno da se odselimo u Rusiju po mogućnosti što dalje od Evrope.Negde oko Bajkalskog jezera ili na neku sličnu lokaciju. Pre toga ovu zemlju i tlo trajno uništiti da nije za živor i uz blagoslov ruskih vlasti preseliti se i zaboraviti na ovo sve.Malo nas je.Mogli bi svi stati u neku oblast u Rusiji i živeti u miru.Bez okolnih ljudoždera.Bez neprijatelja u vidu SAD,Nemačke..Srbi da bi živeli i da bi postali vitalni i da bi se oporavili i demografski i mentalno i u svakom pogledu moraju da se izmeste sa ovog mesta gde se sada nalazimo. Govorim opet isključivo samo o srpskom narodu.Kompletan narod preseliti iz svih sroskih zemalja na jedno mesto duboko u Rusiju.Daleko odavde. Eto to je nekakav moj predlog Zemlju pre odlaska potpuno nepovratno uništiti da niko nikad više tu ne može da živi. Vrhunska ideja. Podržavan apsolutno. Kad budete uništavali uništavajte od Beograda pa južno ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
elit star
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 15:57 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: elit star je napisao/la: Zemlju pre odlaska potpuno nepovratno uništiti da niko nikad više tu ne može da živi. Ovaj dio je besmislen, zašto ne prodate sadašnji teritorij, tako da ne odete gole guzice u Rusiju, na Putinovu milostinju. Ako ste toliko osvetoljubivi, mogli bi prodati nekome tko će kvalitetno zajebavati vaše bivše susjede. Recimo Izraelcima ili Kinezima? Ne.Mnogo je kvalitetnije za uzvrat Rusiji dati da na teritorijama Republike Srpske Crne Gore i Srbije ravnomerno isprazni sav svoj nuklearni i hemijski otpad.Uz naknadu omogućiti to i SAD,Nemačkoj,bilo kome ko plati I tako ostaviti
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 16:04 |
|
|
elit star je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Ovaj dio je besmislen, zašto ne prodate sadašnji teritorij, tako da ne odete gole guzice u Rusiju, na Putinovu milostinju. Ako ste toliko osvetoljubivi, mogli bi prodati nekome tko će kvalitetno zajebavati vaše bivše susjede. Recimo Izraelcima ili Kinezima? Ne.Mnogo je kvalitetnije za uzvrat Rusiji dati da na teritorijama Republike Srpske Crne Gore i Srbije ravnomerno isprazni sav svoj nuklearni i hemijski otpad.Uz naknadu omogućiti to i SAD,Nemačkoj,bilo kome ko plati I tako ostaviti Bezveze, bar Rusija ima vukojebina u kojima može slobodno bacati što god hoće i nikome ne mota polagati račune. Zanimljiva patologija, toliko mrziš svoju zemlju da ju nije dovoljno prodati, nego ju treba uništiti? Što se tiče otrova, Hrvatska, BiH i Kosovo se nalaze uzvodno od Srbije u crnomorskom slivu, otrovi bi mogli otjecati samo Dunavom u Rumunjsku.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
elit star
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 16:14 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: elit star je napisao/la: Ne.Mnogo je kvalitetnije za uzvrat Rusiji dati da na teritorijama Republike Srpske Crne Gore i Srbije ravnomerno isprazni sav svoj nuklearni i hemijski otpad.Uz naknadu omogućiti to i SAD,Nemačkoj,bilo kome ko plati I tako ostaviti Bezveze, bar Rusija ima vukojebina u kojima može slobodno bacati što god hoće i nikome ne mota polagati račune. Zanimljiva patologija, toliko mrziš svoju zemlju da ju nije dovoljno prodati, nego ju treba uništiti? Što se tiče otrova, Hrvatska, BiH i Kosovo se nalaze uzvodno od Srbije u crnomorskom slivu, otrovi bi mogli otjecati samo Dunavom u Rumunjsku. Toliko je volim da je nikad ne bi prodao nego trajno uništio da kad ja ne mogu da na miru živim na njoj da niko nikada ne može.U celoj toj priči Kosovo ne postoji već je zatrovano radioaktivnošću a bilo bi po odlasku i dodatno.To što zoveš bih ako misliš na musli hrvatsku federaciju je potpuno nebitno kao i Hrvatska.Ono što je jako važno je da vi taj životni prostor gde smo mi živeli nikada ne možete da koristite.I to je samo opet sporedna stvar.Ono što je važno smo mi.Naš odlazak duboko u rusku teritoriju da bi živeli u miru i oporavili se.Bez hrvata muslimana šiptara nemačke amerike i svakog besnog paščeta koje nabasa na ove naše prostore.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 16:27 |
|
|
elit star je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Bezveze, bar Rusija ima vukojebina u kojima može slobodno bacati što god hoće i nikome ne mota polagati račune.
Zanimljiva patologija, toliko mrziš svoju zemlju da ju nije dovoljno prodati, nego ju treba uništiti?
Što se tiče otrova, Hrvatska, BiH i Kosovo se nalaze uzvodno od Srbije u crnomorskom slivu, otrovi bi mogli otjecati samo Dunavom u Rumunjsku. Toliko je volim da je nikad ne bi prodao nego trajno uništio da kad ja ne mogu da na miru živim na njoj da niko nikada ne može.U celoj toj priči Kosovo ne postoji već je zatrovano radioaktivnošću a bilo bi po odlasku i dodatno.To što zoveš bih ako misliš na musli hrvatsku federaciju je potpuno nebitno kao i Hrvatska.Ono što je jako važno je da vi taj životni prostor gde smo mi živeli nikada ne možete da koristite.I to je samo opet sporedna stvar.Ono što je važno smo mi.Naš odlazak duboko u rusku teritoriju da bi živeli u miru i oporavili se.Bez hrvata muslimana šiptara nemačke amerike i svakog besnog paščeta koje nabasa na ove naše prostore. Ne znam kakve ti dječje predodžbe imaš o radioaktivnosti, ali danas u Hirošimi i Nagasakiju ljudi normalno žive, recimo Mazda ima sjedište i glavnu tvornicu u Hirošimi, možda si se i vozio u autu napravljenom tamo. Inače je ideja o vašem preseljenju odlična, podržavam i to da odete iza Bajkalskog jezera, ako ostanete u europskom dijelu i dalje ćete svake godine dolaziti na "letovanje".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 16:35 |
|
|
elit star je napisao/la: Ovo jeste hrvatski forum ali pošto ima i nekolicina Srba ovde,želeo bih da postavim jednu temu koja se tiče isključivo nas,Srba,pa dajte svoje mišljenje.
Ovo je samo moja ideja koju bih želeo da podelim sa vama. Mi Srbi smo vekovima na udaru raznih osvajača. Svaki besan pas koji je ovuda naišao nasrnuo je na nas da nas rastrgne. Okolni "narodi" najčešće otpali od nas,svakom prilikom pogano su nas klali i zatirali. Mesto na kome živimo je očigledno prokleto. Mnogo smo naroda izgubili. Jednostavno razmišljam da bi svi trebali kolektivno da se odselimo u Rusiju po mogućnosti što dalje od Evrope.Negde oko Bajkalskog jezera ili na neku sličnu lokaciju. Pre toga ovu zemlju i tlo trajno uništiti da nije za živor i uz blagoslov ruskih vlasti preseliti se i zaboraviti na ovo sve.Malo nas je.Mogli bi svi stati u neku oblast u Rusiji i živeti u miru.Bez okolnih ljudoždera.Bez neprijatelja u vidu SAD,Nemačke..Srbi da bi živeli i da bi postali vitalni i da bi se oporavili i demografski i mentalno i u svakom pogledu moraju da se izmeste sa ovog mesta gde se sada nalazimo. Govorim opet isključivo samo o srpskom narodu.Kompletan narod preseliti iz svih sroskih zemalja na jedno mesto duboko u Rusiju.Daleko odavde. Eto to je nekakav moj predlog Zemlju pre odlaska potpuno nepovratno uništiti da niko nikad više tu ne može da živi. Svesrdno podržavam, bilo bi vam super u Rusiji, nema ustaša da vas genocidišu, nema šiptara da vam otimaju Kosovo, nema ni mujaga da vas nabijaju na kolac, ma divota. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
elit star
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 16:49 |
|
|
weasel je napisao/la: elit star je napisao/la: Ovo jeste hrvatski forum ali pošto ima i nekolicina Srba ovde,želeo bih da postavim jednu temu koja se tiče isključivo nas,Srba,pa dajte svoje mišljenje.
Ovo je samo moja ideja koju bih želeo da podelim sa vama. Mi Srbi smo vekovima na udaru raznih osvajača. Svaki besan pas koji je ovuda naišao nasrnuo je na nas da nas rastrgne. Okolni "narodi" najčešće otpali od nas,svakom prilikom pogano su nas klali i zatirali. Mesto na kome živimo je očigledno prokleto. Mnogo smo naroda izgubili. Jednostavno razmišljam da bi svi trebali kolektivno da se odselimo u Rusiju po mogućnosti što dalje od Evrope.Negde oko Bajkalskog jezera ili na neku sličnu lokaciju. Pre toga ovu zemlju i tlo trajno uništiti da nije za živor i uz blagoslov ruskih vlasti preseliti se i zaboraviti na ovo sve.Malo nas je.Mogli bi svi stati u neku oblast u Rusiji i živeti u miru.Bez okolnih ljudoždera.Bez neprijatelja u vidu SAD,Nemačke..Srbi da bi živeli i da bi postali vitalni i da bi se oporavili i demografski i mentalno i u svakom pogledu moraju da se izmeste sa ovog mesta gde se sada nalazimo. Govorim opet isključivo samo o srpskom narodu.Kompletan narod preseliti iz svih sroskih zemalja na jedno mesto duboko u Rusiju.Daleko odavde. Eto to je nekakav moj predlog Zemlju pre odlaska potpuno nepovratno uništiti da niko nikad više tu ne može da živi. Svesrdno podržavam, bilo bi vam super u Rusiji, nema ustaša da vas genocidišu, nema šiptara da vam otimaju Kosovo, nema ni mujaga da vas nabijaju na kolac, ma divota. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif) Naravno da jeste.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
elit star
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 16:51 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: elit star je napisao/la: Toliko je volim da je nikad ne bi prodao nego trajno uništio da kad ja ne mogu da na miru živim na njoj da niko nikada ne može.U celoj toj priči Kosovo ne postoji već je zatrovano radioaktivnošću a bilo bi po odlasku i dodatno.To što zoveš bih ako misliš na musli hrvatsku federaciju je potpuno nebitno kao i Hrvatska.Ono što je jako važno je da vi taj životni prostor gde smo mi živeli nikada ne možete da koristite.I to je samo opet sporedna stvar.Ono što je važno smo mi.Naš odlazak duboko u rusku teritoriju da bi živeli u miru i oporavili se.Bez hrvata muslimana šiptara nemačke amerike i svakog besnog paščeta koje nabasa na ove naše prostore. Ne znam kakve ti dječje predodžbe imaš o radioaktivnosti, ali danas u Hirošimi i Nagasakiju ljudi normalno žive, recimo Mazda ima sjedište i glavnu tvornicu u Hirošimi, možda si se i vozio u autu napravljenom tamo. Inače je ideja o vašem preseljenju odlična, podržavam i to da odete iza Bajkalskog jezera, ako ostanete u europskom dijelu i dalje ćete svake godine dolaziti na "letovanje". I ja je svesrdno podržavam.Što se tiče baš konkretno letovanja.Pre par godina ste nas zvali na letovanje pa smo vas ispljuvali.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 17:01 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 17:14 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 17:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60329 Lokacija: DAZP HQ
|
Srbija je puna pomahnitalih talenata, doslovno puna koje kakvih filozofa s one strane pameti, to zaslužuje posebnu temu da otkrijemo otkud takvi porivi kod susjeda, stvarno su svoji u pm.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 19:23 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Ovaj zadnji dio mi se ne sviđa. Dajte zemlju Hrvatskoj i odite gdje hoćete. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Imam još bolji prijedlog, daju zemlju Hrvatima na čuvanje a mi ćemo je vratiti kad propadnu USA, Njemačka i Vatikan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lucho
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 19:57 |
|
|
Veću glupost skoro nisam pročitao, kome se ne sviđa nek sam ide u Sibir. Pogotovo što smo kao narod ovde ostali kada je bilo sto puta gore i teže nego danas.
Što se tiče okolnih naroda, moj kraj su zadnji put napali pre više od 100 godina (u WW1). Nakon toga jeste bila okupacija u WW2, ali nedićevci i Nemci obične civile nisu dirali, samo komunjare...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 20:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Ovaj zadnji dio mi se ne sviđa. Dajte zemlju Hrvatskoj i odite gdje hoćete. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Imam još bolji prijedlog, daju zemlju Hrvatima na čuvanje a mi ćemo je vratiti kad propadnu USA, Njemačka i Vatikan. Pogotovo ovaj kraj do Zemuna i Drine, šteta da propadne ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
elit star
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 20:56 |
|
|
Okupirali ste RSK i šta sad? Zvrji prazna.Vi uskoro nećete imati naroda ni za Slavoniju a kamo li za RSK a gde je sve ostalo.Podsećate na gladnog prosjaka koji je provalio u supermarket.Društvo vam se raspada. I ne znam šta skačete po temi ko,opet,prosjak u obijenom supermarketu.Gladna vam duša? Ovo je srpska tema namenjena ovoj šaci Srba na forumu.Ako se budemo selili,vi sa tim nećete imati ništa niti od toga bilo kakve koristi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 20:58 |
|
|
Vi na Kamčatku mi u Ognjenu Zemlju, najbolje tako.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 21:09 |
|
|
dudu je napisao/la: Srbija je puna pomahnitalih talenata, doslovno puna koje kakvih filozofa s one strane pameti, to zaslužuje posebnu temu da otkrijemo otkud takvi porivi kod susjeda, stvarno su svoji u pm. Opran im je mozak skroz, pazi naslovnica, Ustaše, Nacisti, Rusija, Jasenovac ![slika](https://i.imgur.com/J1ZG8Sh.png) Kao da @KiM drži sve glavne medije u Srbiji. Možda i je?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 21:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25928 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Citat: Rusi počeše početkom 21. veka da silaze na Balkan i u Serviju. Svi oni koji su se selili da izbegnu paorstvo ginuli su i sahranjivani bezimeni u rusku zemlju. Istorija je zabeležila da se na njihovom nebu u dolini Volge, pojavila čudna fatamorgana na nebu „Aura Borealis“, ali se ne beleži šta se pod tim misli i kakvog je smisla taj događaj imao u njihovom životu. Godine su prolazile, na kartama su zabeležena imena gradova, a ne imena ljudi. U ruskim geografskim kartama iz 2060. godine nestaju i pojedina imena. U 2062. godini vršen je popis po kojem je bilo oko 100 hiljada duša koje su tražile da se zapiše da su oni Srbi. Nakon toga, u popisu stanovništva iz 2100. godine nije se tako izjasnio niko. „Bilo je seoba i biće ih večno,kao i porođaja, koji će se nastaviti. Ima seoba. Smrti nema!“
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 21:35 |
|
|
elit star je napisao/la: Okupirali ste RSK i šta sad? Zvrji prazna.Vi uskoro nećete imati naroda ni za Slavoniju a kamo li za RSK a gde je sve ostalo.Podsećate na gladnog prosjaka koji je provalio u supermarket.Društvo vam se raspada. I ne znam šta skačete po temi ko,opet,prosjak u obijenom supermarketu.Gladna vam duša? Ovo je srpska tema namenjena ovoj šaci Srba na forumu.Ako se budemo selili,vi sa tim nećete imati ništa niti od toga bilo kakve koristi. Kako je prazna? Mi smo okupirane prostore opet naselili. Nikad to nije bio gusto naseljen prostor. Pričaš kao da je Srbija kao Nizozemska ili Belgija. Imate i vi krajeva koji su kao pustinja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 24 vel 2021, 22:13 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Sunarodniče, ne razumem povod za Reprizu selidbe u Rusiju: ![slika](https://timer-odessa.net/uploads/2014/09/14098337367826.png) ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/eb/Slavo_serbia_map.png/1200px-Slavo_serbia_map.png) ![slika](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/04/New_serbia_map.png) Situacija u kojoj smo bi se mogla okarakterisati ponajboljom u bližoj i daljoj istoriji: - sa Mađarima smo u nikad boljim odnosima - sa Bugarima u odličnim - sa Rumunima u standardno savršenim - sa Hrvatima u prilično dobrim sa tendencijom da uz malo dobre volje sa obe strane učinimo kraj trvenjima na dugi rok - CG vraćamo uveliko - sa Muslimanima odnosi nisu najbolji ali mogu ići samo na bolje - samo sa Albatrosima je situacija loša ali u odnosu na "Doći će do Niša koliko se množe!" histeriju i pretnje upadom njihove "vojske" ovo sad je više nego podnošljivo. Ovo sve smo mogli samo sanjati donedavno (pa, samo sa Bugarima je rat bio konstanta, da ne pominjemo neke ostale). Uz to-svi slabe, što garantuje da neće imati snage za išta čak i da požele. Uostalom: ko nam garantuje da bismo tamo bili mirni? Na Rusiju neće prestati kidisanje, a ako ona padne - šta li će tek nama uraditi kad dođu? Ono što ja primećujem je da se događa suprotno: sve je više Rusa u Srbiji i CG. To je dobro, trebamo pojačati % Slovenskih gena.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
buenos aires
|
Naslov: Re: Seoba za Rusiju Postano: 27 vel 2021, 13:13 |
|
|
Citat: - CG vraćamo uveliko Dogodine u Bečićima! Uz poštivanje svih epidemioloških mjera. ![sega :sega](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|