|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K..M
|
Naslov: RF zeli srpsku djecu na BESPLATNOM STUDIJU i BEZ poznavanja ruskog Postano: 04 ruj 2022, 18:44 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Ovo su jaki signali i novi momenti u razvoju nasih bratskih odnosa.... Treba im MLADA, INTELIGENCIJA, INFRASTRUKTURA da zameni NGO zapadnjacke "Zene u crnom" i dr. Soros bandu.... Drugarcici mladji, da li cete se prijaviti ili vi sredovecni, tko i ja upisati djecu.... Osobno cu LOBIRATI da idu za Moskvu....1 da nastavi, a 1 na doktorskim studijima....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: RF zeli srpsku djecu na BESPLATNOM STUDIJU i BEZ poznavanja ruskog Postano: 04 ruj 2022, 19:45 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
K..M je napisao/la: Ovo su jaki signali i novi momenti u razvoju nasih bratskih odnosa.... Treba im MLADA, INTELIGENCIJA, INFRASTRUKTURA da zameni NGO zapadnjacke "Zene u crnom" i dr. Soros bandu.... Drugarcici mladji, da li cete se prijaviti ili vi sredovecni, tko i ja upisati djecu.... Osobno cu LOBIRATI da idu za Moskvu....1 da nastavi, a 1 na doktorskim studijima.... Šta je ovo sada? Zar nisi poslao sinove u franjevačko sJemenište u istri?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: RF zeli srpsku djecu na BESPLATNOM STUDIJU i BEZ poznavanja ruskog Postano: 04 ruj 2022, 19:57 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Ima ovo već dugo godina u Republici Srpskoj i Srbiji. Moj poznanik je otišao tamo na studij. Godinu dana je učio jezik, a onda je počeo studij.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: RF zeli srpsku djecu na BESPLATNOM STUDIJU i BEZ poznavanja ruskog Postano: 04 ruj 2022, 20:19 |
|
|
Hamidza, ako ne osemene kakve Istrijanke, ici ce na kurs za KGB ovce...na najboljem sveucilistvu u Moskvi.
Ortodox family.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: RF zeli srpsku djecu na BESPLATNOM STUDIJU i BEZ poznavanja ruskog Postano: 06 ruj 2022, 13:37 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
K..M je napisao/la: Hamidza, ako ne osemene kakve Istrijanke, ici ce na kurs za KGB ovce...na najboljem sveucilistvu u Moskvi.
Ortodox family. Imaš moju podporu (u vezi sjemena)
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: RF zeli srpsku djecu na BESPLATNOM STUDIJU i BEZ poznavanja ruskog Postano: 06 ruj 2022, 14:23 |
|
|
K..M je napisao/la: Hamidza, ako ne osemene kakve Istrijanke, ici ce na kurs za KGB ovce...na najboljem sveucilistvu u Moskvi.
Ortodox family. Da ih ruje "osemene".
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: RF zeli srpsku djecu na BESPLATNOM STUDIJU i BEZ poznavanja ruskog Postano: 06 ruj 2022, 15:43 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: K..M je napisao/la: Hamidza, ako ne osemene kakve Istrijanke, ici ce na kurs za KGB ovce...na najboljem sveucilistvu u Moskvi.
Ortodox family. Da ih ruje "osemene". Nece bre Markane....imam tam protekciju...zavalio sam izbornika njinog konkurencijskog tima u Srbiji, Skota Kajla... Ima da ih lepo uce, educiraju, infiltriraju u sustav pri vrhu piramide moci i utjecaja.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: RF zeli srpsku djecu na BESPLATNOM STUDIJU i BEZ poznavanja ruskog Postano: 06 ruj 2022, 15:48 |
|
|
K..M je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Da ih ruje "osemene". Nece bre Markane....imam tam protekciju...zavalio sam izbornika njinog konkurencijskog tima u Srbiji, Skota Kajla... Ima da ih lepo uce, educiraju, infiltriraju u sustav pri vrhu piramide moci i utjecaja. Crni K..Me, da si u Rusiji, ti bi već odavno napipao ćorku.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: RF zeli srpsku djecu na BESPLATNOM STUDIJU i BEZ poznavanja ruskog Postano: 06 ruj 2022, 18:38 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: K..M je napisao/la: Nece bre Markane....imam tam protekciju...zavalio sam izbornika njinog konkurencijskog tima u Srbiji, Skota Kajla...
Ima da ih lepo uce, educiraju, infiltriraju u sustav pri vrhu piramide moci i utjecaja. Crni K..Me, da si u Rusiji, ti bi već odavno napipao ćorku. NE...RF je simbol SLOBODE i NORMALNOSTI....mozda ne i liberalnih bolescina (lazne demokracije i ********).
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|