Ovo radi u institucijama Srbije. Ljudi koji nemaju problem da razore grad, streljaju 1000 ljudi, siluju curicu od 7 godina itd. Djelimo zivotni prostor sa doslovnim zivotinjama. Otvorimo oči, opet bi isto uradili!
_________________ Sviće zora hadžija, neka tužna pjesma ti i ja Sviće zora s našim sjenama
Šta je sad problem? Jel prije par dana muslimanski sud dozvolio da se pjevaju ovakve pjesme? Vama svaki kurac smeta. Zapjevate i vi "Ooooooooooj Turkinjo gdje su ti dimije", popijte koju, opustite se, stalno ste napeti. Vidi Srba kako se lijepo vesele.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10187 Lokacija: Banja Luka
Karabaja je napisao/la:
Ovo radi u institucijama Srbije. Ljudi koji nemaju problem da razore grad, streljaju 1000 ljudi, siluju curicu od 7 godina itd. Djelimo zivotni prostor sa doslovnim zivotinjama. Otvorimo oči, opet bi isto uradili!
Aj ne dipr , ljigo ! Nema parčeta EX YU , osim Slovenije ( a ima i tamo , kad bauštelija odavde malo popije ) gdje se ne pjevaju ovakve pjesme , naravno , svako ''svoje'' . I pjevaće se dok gavran ne pobjeli . Svi smo ih ovdje čuli kojekuda ,siguran sam i ti . Vrlo moguće da si ih i pjevao , a ovamo se fol šokiraš . Šaljite to Kristian Amampur , al odma !
PS. Evot' još jedna kad voliš , pun ih je YT
Ljuljaj ..!!
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
teranova je napisao/la:
Lično ne bih pevala ovakve pesme. Znam da sa druge strane ima svega ali ...
Ne pjevam ih ni ja , niti je takvih pjesmi bilo kad sam ja ženio. Ali ih pjevaju neki , na svim stranama . Obično na njima ne bude niko od onih ''drugih'' , pa se niko ne vrjeđa . Karabaja to zna , al ''sitno sere'' . Rjetka je seoska svadba širom Nakarade , gdje se od trista ljudi ne nađe neko da naruči neku takvu . E , koncert sa takvom ''tematikom'' je već nešto drugo .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
teranova je napisao/la:
Znaš kako, što ne želiš sebi, ne čini drugima.
Slažem se , bravo ! Pet poena Al nekako popizdim kad temu poput ove , otvori lik ( sav šokiran i razočaran ).. koji prečesto divani ovako... '' ...a srbe gledamo tko pacove, osim par poštenih srba, kao naša Lana! ''
PS. A i tebi se omakne slično , samo kontra .
Slažem se , bravo ! Pet poena Al nekako popizdim kad temu poput ove , otvori lik ( sav šokiran i razočaran ).. koji prečesto divani ovako... '' ...a srbe gledamo tko pacove, osim par poštenih srba, kao naša Lana! ''
Postavila sam video njihove 'muzike', znam šta nam misle i šta su u stanju da urade. Protiv toga nema leka osim jednog a to je GRANICA i to čvrsta. Pa neka pevaju o čemu hoće, zabole me.
teranova je napisao/la:
Svarog je napisao/la:
Postavila sam video njihove 'muzike', znam šta nam misle i šta su u stanju da urade. Protiv toga nema leka osim jednog a to je GRANICA i to čvrsta. Pa neka pevaju o čemu hoće, zabole me.
Biće i to , prije il poslije . Do tad , uživajmo u pjesmama koju pjevamo jedni drugima na uho .
Pa eto, obzirom da bolje od mene znate sta mi to pjevamo, dajte neku da i ja čujem, jer znam samo onu o Naseru, koja je korektna i ne spominje se ništa loše.
_________________ Sviće zora hadžija, neka tužna pjesma ti i ja Sviće zora s našim sjenama
Pa eto, obzirom da bolje od mene znate sta mi to pjevamo, dajte neku da i ja čujem, jer znam samo onu o Naseru, koja je korektna i ne spominje se ništa loše.
Zašto porediš vas i nas? Nismo isti. Vi ste multietnićari a mi nismo. Mi nećemo da živimo sa vama a vi se rukama i nogama borite da nas zadržite uz vas. Naš je politički program da vas svaki dan pljunemo u oko a vaš da gutate govna dok ne zavladate Srbima i Hrvatima. Nemoj da te efendija ćuje kako pjevaš Kravicu, propašće vam takija.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
Ceha je napisao/la:
Malo ih je tu sveskupa
Tačno tu nema ni 20% teritorije .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
Pa mi Srbi smo većina u Srbiji . I kome mi da se prilagođavamo ? Možemo da radimo šta hoćemo . Uvek se manjina prilogođava većini.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Oh ne. Sad ćemo razvrgnit prijateljstvo sa Srbima u BiH radi ove pjesme.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.