|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 146 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76059 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Primorska Banovina kao neutralniji naziv? Federalizacija? U zemlji sa 44% Crnogoraca preuzeše vlast Srbi, Albanci i Bošnjaci. Izbačene sve stranke iz vlasti za koje glasaju etnički Crnogorci. Ovo više nije država crnogorskog naroda. https://www.klix.ba/vijesti/regija/dps- ... /240723153Ova vlada sada može i kantonizirati Crnu Goru i spriječiti asimilaciju ostalih naroda u Crnogorce. Imaju većinu za provesti to. Zovite geometre i kartografe, ovo je kao “Bosna” ali na moru, još slađa za parčanje, parcelizaciju, obala se pravedno dijeli, Srbi uzimaju Budvu, Bošnjaci Bar, Albanci Ulcinj.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:05 |
|
|
Crnogorci su žrtve vlastitog uspjeha.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76059 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Crnogorci napali Bošnjake Citat: "Vjerovao sam do jučer. Iskreno sam to vjerovao, jer poznajem veći dio kolega iz Bošnjačke stranke, lično. Vi ste jučer uradili sve suprotno od onoga što je vasa politika, politika izgrađena u prethodnom vremenskom period", rekao je Živković. Po meni Muslimani imaju pravo gledati da uđu u svaku vlasti i uvijek uzeti svojih 15% vlasti. Bez vlasti ne možeš ništa.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:07 |
|
|
Iduce izbore ce opet uzeti drugi.
Tako to ide u takozvanoj "parlamentarnoj demokratiji". Nije smak Svijeta. Znam da vam to nije lako za primiti jer je u vas HDZ BiH devedesete uzela vlast i ne skida se s iste do danasnjeg dana, ali inace to u Evropi tako ide.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:09 |
|
|
Prodajem ravnala, trokute, šestare narodima Crne Gore.
Malo korišteni, samo za parčanje Bosne.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:11 |
|
|
Smiri se Robbi, nije pao secer u vodu. Bice Crne Gore.
Imal ljepse himne od ove?
Retoricko pitanje.
Nema.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:14 |
|
|
Haram je napisao/la: Iduce izbore ce opet uzeti drugi.
Tako to ide u takozvanoj "parlamentarnoj demokratiji". Nije smak Svijeta. Znam da vam to nije lako za primiti jer je u vas HDZ BiH devedesete uzela vlast i ne skida se s iste do danasnjeg dana, ali inace to u Evropi tako ide. HDZ je uspješna EU stranka koja je najsiromašniji dio BiH učinila najbogatijim, dok je konkretno 2022 ispunila skoro sva obećanja glasačima: Izmjena izbornog zakona za Dom naroda TV kanal Kažnjavanje islamista izbacivanjem iz vlasti, jer su glumili da pregovaraju Gradnja autocesta i poluautocesta u Hercegovini umjesto u USK i Tuzli Što je SDA ispunila?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:17 |
|
|
Haram je napisao/la: Smiri se Robbi, nije pao secer u vodu. Bice Crne Gore.
Retoricko pitanje.
Nema. Jel ju Njegoš napisao?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:18 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Primorska Banovina kao neutralniji naziv? Federalizacija? U zemlji sa 44% Crnogoraca preuzeše vlast Srbi, Albanci i Bošnjaci. Izbačene sve stranke iz vlasti za koje glasaju etnički Crnogorci. Ovo više nije država crnogorskog naroda. https://www.klix.ba/vijesti/regija/dps- ... /240723153Ova vlada sada može i kantonizirati Crnu Goru i spriječiti asimilaciju ostalih naroda u Crnogorce. Imaju većinu za provesti to. Zovite geometre i kartografe, ovo je kao “Bosna” ali na moru, još slađa za parčanje, parcelizaciju, obala se pravedno dijeli, Srbi uzimaju Budvu, Bošnjaci Bar, Albanci Ulcinj. Hrvatska baca dibs na Herceg Novi i Kotor
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:18 |
|
|
Crna Gora ima potencijal biti kompleksnija od BiH.
4 konstititivna naroda
Podjela kolača po 2 kriterija: - morska obala se dijeli - površina se dijeli
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:20 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Haram je napisao/la: Iduce izbore ce opet uzeti drugi.
Tako to ide u takozvanoj "parlamentarnoj demokratiji". Nije smak Svijeta. Znam da vam to nije lako za primiti jer je u vas HDZ BiH devedesete uzela vlast i ne skida se s iste do danasnjeg dana, ali inace to u Evropi tako ide. HDZ je uspješna EU stranka koja je najsiromašniji dio BiH učinila najbogatijim, dok je konkretno 2022 ispunila skoro sva obećanja glasačima: Izmjena izbornog zakona za Dom naroda TV kanal Kažnjavanje islamista izbacivanjem iz vlasti, jer su glumili da pregovaraju Gradnja autocesta i poluautocesta u Hercegovini umjesto u USK i Tuzli Što je SDA ispunila? Nista ja protiv jednostranackog sistema nemam. Meni smeta jedino sto je HDZ a ne KPH ili KPHB ili KPBiH, nebitno.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:21 |
|
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Primorska Banovina kao neutralniji naziv? Federalizacija? U zemlji sa 44% Crnogoraca preuzeše vlast Srbi, Albanci i Bošnjaci. Izbačene sve stranke iz vlasti za koje glasaju etnički Crnogorci. Ovo više nije država crnogorskog naroda. https://www.klix.ba/vijesti/regija/dps- ... /240723153Ova vlada sada može i kantonizirati Crnu Goru i spriječiti asimilaciju ostalih naroda u Crnogorce. Imaju većinu za provesti to. Zovite geometre i kartografe, ovo je kao “Bosna” ali na moru, još slađa za parčanje, parcelizaciju, obala se pravedno dijeli, Srbi uzimaju Budvu, Bošnjaci Bar, Albanci Ulcinj. Hrvatska baca dibs na Herceg Novi i Kotor Zaboravio si Tivat.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Haram je napisao/la: Smiri se Robbi, nije pao secer u vodu. Bice Crne Gore.
Retoricko pitanje.
Nema. Jel ju Njegoš napisao? Sekula Drljevic je autor ali za melodiju ne znam. Nema veze sa socijalistickim periodom. Meni je sto se melodije tice najjaca - vjerovatno zato sto sam Balkanac pa mi se svidja to ritmicko ponavljanje, ili kako se to vec zove. Ja sam nepismen muzicar, tj. autodidakt, vjerovatno nas drug Glazbenik zna to bolje objasniti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:22 |
|
|
Haram je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: HDZ je uspješna EU stranka koja je najsiromašniji dio BiH učinila najbogatijim, dok je konkretno 2022 ispunila skoro sva obećanja glasačima:
Izmjena izbornog zakona za Dom naroda TV kanal Kažnjavanje islamista izbacivanjem iz vlasti, jer su glumili da pregovaraju Gradnja autocesta i poluautocesta u Hercegovini umjesto u USK i Tuzli
Što je SDA ispunila?
Nista ja protiv jednostranackog sistema nemam. Meni smeta jedino sto je HDZ a ne KPH ili KPHB ili KPBiH, nebitno. Nije ni jednostranačje. U najvećoj saveznoj državi, HBŽ, na vlasti nije HDZ. To je naš Teksas.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:23 |
|
|
Haram je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jel ju Njegoš napisao?
Sekula Drljevic je autor ali za melodiju ne znam. Nema veze sa socijalistickim periodom. Meni je sto se melodije tice najjaca - vjerovatno zato sto sam Balkanac pa mi se svidja to ritmicko ponavljanje, ili kako se to vec zove. Ja sam nepismen muzicar, tj. autodidakt, vjerovatno nas drug Glazbenik zna to bolje objasniti. Meni zvuči kao pogrebna muzika za nekog velikodostojnika, ili soundtrack za kraj nekog filma bez sretnog završetka.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:24 |
|
|
Srbi, Muslimani i Albanci su neprijatelji Crne Gore. Hrvatska treba pomoć, ako treba i vojno, bratskom slobodarskom crnogorskom narodu u borbi za slobodu od ova 3 divlja naroda.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:25 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Srbi, Muslimani i Albanci su neprijatelji Crne Gore. Hrvatska treba pomoć, ako treba i vojno, bratskom slobodarskom crnogorskom narodu u borbi za slobodu od ova 3 divlja naroda.
U jednu ruku da. U drugu ruku… Pustimo ih i mi niz vodu za Tivat. Teško da jedini nećemo biti pozvani na parčanje party, mora se i nas ispoštovati, makar ko Belgiju koja je gricnula komadić Njemačke (otuda sada oni Nijemci u Belgiji).
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:30 |
|
|
Ovaj događaj stvarno postavlja pitanje modela, održivosti i budućnosti Crne Gore.
Ujedno, parčanje, za sada vlasti i resursa Crne Gore, a sutra možda i teritorija, prvo je pitanje oko kojeg su se S, A i B dogovorili.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:32 |
|
|
Hrvatska u dilemi kao Bismark u 19. stoljeću, sačuvati Austriju ( Crnu Goru) za saveznika ili ju rasparčati za interesantne djelove a ostalo lavovima. Nepopularno mišljenje, možda nam više vrijedi 5% Hrvata i antisrspka prohrvatska Crna Gora s Hrvatima kao faktorom , nego da uzmemo 3 općine ekstra na moru i dobijemo Srbiju sa izlazom na jadran. Ista dilema kao s razvaljivanjem BiH
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:33 |
|
|
Rade salvete kod Muslimana u Crnoj Gori, i to samo mjesec dana nakon što su ih Crnogorci podržali u Rezoluciji za Srebrenicu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:34 |
|
|
weasel je napisao/la: Hrvatska u dilemi kao Bismark u 19. stoljeću, sačuvati Austriju ( Crnu Goru) za saveznika ili ju rasparčati za interesantne djelove a ostalo lavovima. Nepopularno mišljenje, možda nam više vrijedi 5% Hrvata i antisrspka prohrvatska Crna Gora s Hrvatima kao faktorom , nego da uzmemo 3 općine ekstra na moru i dobijemo Srbiju sa izlazom na jadran. Ista dilema kao s razvaljivanjem BiH Ma, ovo nije baš u našem interesu, slažem se. Iako, ne bih se ja bunio da se CG kantonizira i federalizira. Ali se čovjek teško može oduprijeti a da se ne smije Crnogorcima.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:36 |
|
|
Hrvati u BiH trenutno u boljoj situaciji od Crnogoraca u CG. A Bošnjaci u CG u boljoj poziciji od Muslimana u BiH. Rokade na sve strane, kako se Trump približava.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Haram je napisao/la: Nista ja protiv jednostranackog sistema nemam. Meni smeta jedino sto je HDZ a ne KPH ili KPHB ili KPBiH, nebitno.
Nije ni jednostranačje. U najvećoj saveznoj državi, HBŽ, na vlasti nije HDZ. To je naš Teksas. Koje je HBZ? Mostar ili Capljina?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: weasel je napisao/la: Hrvatska u dilemi kao Bismark u 19. stoljeću, sačuvati Austriju ( Crnu Goru) za saveznika ili ju rasparčati za interesantne djelove a ostalo lavovima. Nepopularno mišljenje, možda nam više vrijedi 5% Hrvata i antisrspka prohrvatska Crna Gora s Hrvatima kao faktorom , nego da uzmemo 3 općine ekstra na moru i dobijemo Srbiju sa izlazom na jadran. Ista dilema kao s razvaljivanjem BiH Ma, ovo nije baš u našem interesu. Iako, ne bih se ja bunio da se CG kantonizira i federalizira. Ovo je direktno suprotno našim interesima. Nama treba unitarna Crnogorska Crna Gora a ne nova Republika Srpska i Beogradski satelit. Zato nama ne igraju nikakve federalizacije te države, već jaka centralna vlast.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Crna Gora se kantonizira i mijenja ime? Postano: 23 srp 2024, 19:39 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Srbi, Muslimani i Albanci su neprijatelji Crne Gore. Hrvatska treba pomoć, ako treba i vojno, bratskom slobodarskom crnogorskom narodu u borbi za slobodu od ova 3 divlja naroda.
Ti si neprijatelj Crne Gore. Mi smo prijatelji Crne Gore. Ja P O T I C E M iz Crne Gore.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|