|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 28 lip 2025, 19:58 |
|
|
Samo im oči dečje lepe velike pogledajte i postidećete se. Zaista prelepo jer nisam znao da ovako šta dobro postoji. 
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 28 lip 2025, 23:51 |
|
|
"Deca su čistog srca" Kako reći da nemaš djecu bez da kažeš nemam djecu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1245 of 2558 - 48.67%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 02:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82477 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Naša Kvačica je napisao/la: "Deca su čistog srca" Kako reći da nemaš djecu bez da kažeš nemam djecu.  Djeca su po defaultu jako zločesta  , samo nemaju tu fizičku snagu i razvijenu inteligenciju za činiti konkretnu štetu.  I drži ih se praktički na uzici, kroz “čuvanje”, vrtiće, konstantni nadzor, krevetiće koji su ustvari kavez… Sve iste metode kao sa zatvorenicima gdje je ideja rehabilitacija i socijalizacija, kad malo razmisliš djeca su ustvari u kućnom pritvoru prvih 10-ak godina života. Možda se ponašaju fino i skromno prvih 5 minuta pred novim gostom, ali pusti ih malo duže - to su mali gremlini. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 02:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82477 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Napravi misaoni eksperiment: zatvori u sobu 10 djece i stavi im na stol razne opasne predmete, i objasni im i reci čemu služi i koje su posljedice, i da ne smiju ni slučajno dirnuti predmete na stolu, pa vidi koliko će ih živih izaći nakon 5 sati. Postoji razlog zašto im se oštri predmeti ne smiju dati u doseg, zaključavaju se, stavljaju na visoke police i kriju. Djeca znaju biti jako okrutna međusobno, bullying im je urođen, kao i sebičnost, a danas i pojačano razmažena i po defaultu su jako sebična (sve hoće sebi) - po meni velikodušnost, dijeljenje, “poštenje”, skromnost, milosrđe - to se sve uči iz primjera ponašanja roditelja (kao i jezik), zato je važnost i značaj odgoja, kulture, civilizacije, moralnih sustava, pa eto i vjere ako hoćeš. Jednostavno su moralno “neistrenirana”, zato i nemaju odgovornost za djela pred npr. sudom. Vjeruj mi, nitko se ne rađa s prirodnim nagonom da podijeli čokoladu na jednakih 5 dijelova.  Rađamo se možda s prirodnim nagonom da se družimo s pripadnicima iste vrste, ali neke naprednije stvari kao podjela čokolade (što je ustvari socijalizam) - to se sve uči. Prirodni nagon je da ko ptica pojedeš cijelu čokoladu i ne kažeš nikome da je postojala, protiv tog nagona se borimo i treniramo cijeli život.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 03:17 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 06:32 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: kad malo razmisliš djeca su ustvari u kućnom pritvoru prvih 10-ak godina života. Jaslice i Vrtići su logori za djecu, to je puno gore od kućnog pritvora. Malo ljudi zna da je jedno od primarni ljudski prava, pravo na san (noćni odmor) i da se dobro naspavaš. Djeci se pravo na san sistematski krši jer ih se nasilno budi iz sna u zoru, jer kao moraju u Jaslice, Vrtić il Školu. Što je čisti BS Istraživanja su pokazala da su djeca koju su odgajali roditelji ili babe i dide inteligentnija od djece koja su išla u vrtić. Dati dijete na čuvanje didu i babi koji su proživili većinu života i svjesni su svojih neuspjeha i uspjeha, promašaja i ispravni odluka. ili Dati dijete u Vrtić nekoj "Teti" od 20 godina, koja je u Subotu u noćnom klubu popljugala u WC-u nekom random liku. Mislim da je izbor i više nego očigledan.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 09:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61859 Lokacija: DAZP HQ
|
Čovjek se samo želi pohvaliti da su Zvezdini kikići ili limači osvojili turnir.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 11:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24515 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
joe enter je napisao/la: Samo im oči dečje lepe velike pogledajte i postidećete se. Zaista prelepo jer nisam znao da ovako šta dobro postoji.  Dodji u vrtic - borba za svaku igracku, ljubomora (ne znaju je skrivati), vec ima malih nasilnika i fajtova. Da nemaju nadzora, svaki vrtic bi bio prava mala diktatura nasilne djece. Kao što netko gore rece, samo su još mali da ne kontaju koncept naroda i nacija. Kad skontaju, vidjet ceš.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
iprodano
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 11:52 |
|
|
Smeća jedna, nema nikog drugog nego četnike dovlače na turnir.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 14:02 |
|
|
Očito niste shvatili jer svako za da deca znaju biti i mali gadovi ali moja poenta je bila da se dok dece vidi da im se može usaditi poštenje i milosrdnost dok kod starijih taj kapacitet nestaje i više im se ne može videti bezbrižni nevini pogled.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 14:06 |
|
|
Uništili BBB i Torcida hrvatski nogomet i doveli Možemo da upravlja sportom tako da sada juniori Zvezde osvajaju turnire s hrvatskim klubovima.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 20:47 |
|
|
Zar je Možemo preuzelo Dinamo. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 20:56 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: 29 lip 2025, 23:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Napravi misaoni eksperiment: zatvori u sobu 10 djece i stavi im na stol razne opasne predmete, i objasni im i reci čemu služi i koje su posljedice, i da ne smiju ni slučajno dirnuti predmete na stolu, pa vidi koliko će ih živih izaći nakon 5 sati. Postoji razlog zašto im se oštri predmeti ne smiju dati u doseg, zaključavaju se, stavljaju na visoke police i kriju. Djeca znaju biti jako okrutna međusobno, bullying im je urođen, kao i sebičnost, a danas i pojačano razmažena i po defaultu su jako sebična (sve hoće sebi) - po meni velikodušnost, dijeljenje, “poštenje”, skromnost, milosrđe - to se sve uči iz primjera ponašanja roditelja (kao i jezik), zato je važnost i značaj odgoja, kulture, civilizacije, moralnih sustava, pa eto i vjere ako hoćeš. Jednostavno su moralno “neistrenirana”, zato i nemaju odgovornost za djela pred npr. sudom. Vjeruj mi, nitko se ne rađa s prirodnim nagonom da podijeli čokoladu na jednakih 5 dijelova.  Rađamo se možda s prirodnim nagonom da se družimo s pripadnicima iste vrste, ali neke naprednije stvari kao podjela čokolade (što je ustvari socijalizam) - to se sve uči. Prirodni nagon je da ko ptica pojedeš cijelu čokoladu i ne kažeš nikome da je postojala, protiv tog nagona se borimo i treniramo cijeli život. Za tebe se vidi da isto nemaš djecu - ideš u drugu krajnost od pokretača topica. Kad smo mnogi od nas bili djeca, pred 30 ili 40 godina, svako djete koje nije odrastalo u stanu u stambenoj zgradi, nego u kući, imalo je pristup garaži/šupi/radionici, imalo je slobodan pristup noževima, sjekirama i raznim oštrim alatima, pa ne znam za slučajeve da je dijete namjerno ozlijedilo drugu djecu. Ne kažem da se nikad i nigdje nije dogodilo, ali nije bilo razlog za zabrinutost. Što se tiče drugog primjera s dijeljenjem, djeca su (kao i ljudi) čoporske životinje, tako da se vrlo rano počnu ponašati politički. Naravno da bi najradije sami pojeli čokoladu ako nitko drugi ne zna, ali to uglavnom nije oportuno.
|
|
Vrh |
|
 |
antiprotivann
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: Jučer, , 20:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: "Deca su čistog srca" Kako reći da nemaš djecu bez da kažeš nemam djecu.  Djeca su po defaultu jako zločesta  , samo nemaju tu fizičku snagu i razvijenu inteligenciju za činiti konkretnu štetu.  I drži ih se praktički na uzici, kroz “čuvanje”, vrtiće, konstantni nadzor, krevetiće koji su ustvari kavez… Sve iste metode kao sa zatvorenicima gdje je ideja rehabilitacija i socijalizacija, kad malo razmisliš djeca su ustvari u kućnom pritvoru prvih 10-ak godina života. Možda se ponašaju fino i skromno prvih 5 minuta pred novim gostom, ali pusti ih malo duže - to su mali gremlini.  X I veliki i skup trošak. Jeftinije je udomiti hrčka, malu umiljatu macu.
|
|
Vrh |
|
 |
antiprotivann
|
Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto? Postano: Jučer, , 20:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ko Trampov novi zatvor za imigrante na Floridi. Alkatras sa krokpdilima i čik pobegni. Kidaju živce, napucavaju boljke, sutra te napuste i odu, za 1 qkapi ili karađorđevu, a u adolescenciji tuku i brukajj nemoralom. Psi su zakon...brane dom i pružaju ljubav bez uslova i malo koštaju.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|