HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 srp 2025, 22:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto?
PostPostano: 28 lip 2025, 19:58 

Samo im oči dečje lepe velike pogledajte i postidećete se.

Zaista prelepo jer nisam znao da ovako šta dobro postoji. :palacgore1 :smajl007

Vrh

Naslov: Re: Deca su čistog srca , a mi smo samo vrhunski ološ , zašto?
PostPostano: 28 lip 2025, 23:51 

"Deca su čistog srca"

Kako reći da nemaš djecu bez da kažeš nemam djecu. :zubati

1245 of 2558 - 48.67%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 02:37 

Naša Kvačica je napisao/la:
"Deca su čistog srca"

Djeca su po defaultu jako zločesta :zubati , samo nemaju tu fizičku snagu i razvijenu inteligenciju za činiti konkretnu štetu. :D

I drži ih se praktički na uzici, kroz “čuvanje”, vrtiće, konstantni nadzor, krevetiće koji su ustvari kavez… :zubati

Sve iste metode kao sa zatvorenicima gdje je ideja rehabilitacija i socijalizacija, kad malo razmisliš djeca su ustvari u kućnom pritvoru prvih 10-ak godina života. :zubati

Možda se ponašaju fino i skromno prvih 5 minuta pred novim gostom, ali pusti ih malo duže - to su mali gremlini. :D

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 02:41 

Napravi misaoni eksperiment: zatvori u sobu 10 djece i stavi im na stol razne opasne predmete, i objasni im i reci čemu služi i koje su posljedice, i da ne smiju ni slučajno dirnuti predmete na stolu, pa vidi koliko će ih živih izaći nakon 5 sati.

Postoji razlog zašto im se oštri predmeti ne smiju dati u doseg, zaključavaju se, stavljaju na visoke police i kriju.

Djeca znaju biti jako okrutna međusobno, bullying im je urođen, kao i sebičnost, a danas i pojačano razmažena i po defaultu su jako sebična (sve hoće sebi) - po meni velikodušnost, dijeljenje, “poštenje”, skromnost, milosrđe - to se sve uči iz primjera ponašanja roditelja (kao i jezik), zato je važnost i značaj odgoja, kulture, civilizacije, moralnih sustava, pa eto i vjere ako hoćeš. Jednostavno su moralno “neistrenirana”, zato i nemaju odgovornost za djela pred npr. sudom.

Vjeruj mi, nitko se ne rađa s prirodnim nagonom da podijeli čokoladu na jednakih 5 dijelova. :sega :smijeh

Rađamo se možda s prirodnim nagonom da se družimo s pripadnicima iste vrste, ali neke naprednije stvari kao podjela čokolade (što je ustvari socijalizam) - to se sve uči. Prirodni nagon je da ko ptica pojedeš cijelu čokoladu i ne kažeš nikome da je postojala, protiv tog nagona se borimo i treniramo cijeli život.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 03:17 

“Djeca su čista srca”

—> Drži ga u kavezu. :zubati :zubati :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 06:32 

Robbie MO je napisao/la:
kad malo razmisliš djeca su ustvari u kućnom pritvoru prvih 10-ak godina života.

:palacgore1

Jaslice i Vrtići su logori za djecu, to je puno gore od kućnog pritvora.

Malo ljudi zna da je jedno od primarni ljudski prava, pravo na san (noćni odmor) i da se dobro naspavaš.
Djeci se pravo na san sistematski krši jer ih se nasilno budi iz sna u zoru, jer kao moraju u Jaslice, Vrtić il Školu.
Što je čisti BS

Istraživanja su pokazala da su djeca koju su odgajali roditelji ili babe i dide inteligentnija od djece koja su išla u vrtić.

Dati dijete na čuvanje didu i babi koji su proživili većinu života i svjesni su svojih neuspjeha i uspjeha, promašaja i ispravni odluka.
ili
Dati dijete u Vrtić nekoj "Teti" od 20 godina, koja je u Subotu u noćnom klubu popljugala u WC-u nekom random liku.

Mislim da je izbor i više nego očigledan.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 09:47 

Čovjek se samo želi pohvaliti da su Zvezdini kikići ili limači osvojili turnir.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 11:22 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
joe enter je napisao/la:

Samo im oči dečje lepe velike pogledajte i postidećete se.

Zaista prelepo jer nisam znao da ovako šta dobro postoji. :palacgore1 :smajl007

Dodji u vrtic - borba za svaku igracku, ljubomora (ne znaju je skrivati), vec ima malih nasilnika i fajtova. Da nemaju nadzora, svaki vrtic bi bio prava mala diktatura nasilne djece.
Kao što netko gore rece, samo su još mali da ne kontaju koncept naroda i nacija. Kad skontaju, vidjet ceš.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 11:52 

Smeća jedna, nema nikog drugog nego četnike dovlače na turnir.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 14:02 

Očito niste shvatili jer svako za da deca znaju biti i mali gadovi ali moja poenta je bila da se dok dece vidi da im se može usaditi poštenje i milosrdnost dok kod starijih taj kapacitet nestaje i više im se ne može videti bezbrižni nevini pogled.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 14:06 

Uništili BBB i Torcida hrvatski nogomet i doveli Možemo da upravlja sportom tako da sada juniori Zvezde osvajaju turnire s hrvatskim klubovima.

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 20:47 

Zar je Možemo preuzelo Dinamo. =))

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 20:56 

Robbie MO je napisao/la:
Zar je Možemo preuzelo Dinamo. =))

Misle da je tamo lova.

https://teleskop.hr/hrvatska/bivsi-glav ... bengalkom/

https://hrvatskiratnik.hr/dinamo-su-pre ... o-i-hdz-a/

Vrh

PostPostano: 29 lip 2025, 23:35 

Robbie MO je napisao/la:
Napravi misaoni eksperiment: zatvori u sobu 10 djece i stavi im na stol razne opasne predmete, i objasni im i reci čemu služi i koje su posljedice, i da ne smiju ni slučajno dirnuti predmete na stolu, pa vidi koliko će ih živih izaći nakon 5 sati.

Postoji razlog zašto im se oštri predmeti ne smiju dati u doseg, zaključavaju se, stavljaju na visoke police i kriju.

Djeca znaju biti jako okrutna međusobno, bullying im je urođen, kao i sebičnost, a danas i pojačano razmažena i po defaultu su jako sebična (sve hoće sebi) - po meni velikodušnost, dijeljenje, “poštenje”, skromnost, milosrđe - to se sve uči iz primjera ponašanja roditelja (kao i jezik), zato je važnost i značaj odgoja, kulture, civilizacije, moralnih sustava, pa eto i vjere ako hoćeš. Jednostavno su moralno “neistrenirana”, zato i nemaju odgovornost za djela pred npr. sudom.

Vjeruj mi, nitko se ne rađa s prirodnim nagonom da podijeli čokoladu na jednakih 5 dijelova. :sega :smijeh

Rađamo se možda s prirodnim nagonom da se družimo s pripadnicima iste vrste, ali neke naprednije stvari kao podjela čokolade (što je ustvari socijalizam) - to se sve uči. Prirodni nagon je da ko ptica pojedeš cijelu čokoladu i ne kažeš nikome da je postojala, protiv tog nagona se borimo i treniramo cijeli život.
Za tebe se vidi da isto nemaš djecu - ideš u drugu krajnost od pokretača topica. Kad smo mnogi od nas bili djeca, pred 30 ili 40 godina, svako djete koje nije odrastalo u stanu u stambenoj zgradi, nego u kući, imalo je pristup garaži/šupi/radionici, imalo je slobodan pristup noževima, sjekirama i raznim oštrim alatima, pa ne znam za slučajeve da je dijete namjerno ozlijedilo drugu djecu. Ne kažem da se nikad i nigdje nije dogodilo, ali nije bilo razlog za zabrinutost.

Što se tiče drugog primjera s dijeljenjem, djeca su (kao i ljudi) čoporske životinje, tako da se vrlo rano počnu ponašati politički. Naravno da bi najradije sami pojeli čokoladu ako nitko drugi ne zna, ali to uglavnom nije oportuno.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 20:19 

Robbie MO je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:
"Deca su čistog srca"

Djeca su po defaultu jako zločesta :zubati , samo nemaju tu fizičku snagu i razvijenu inteligenciju za činiti konkretnu štetu. :D

I drži ih se praktički na uzici, kroz “čuvanje”, vrtiće, konstantni nadzor, krevetiće koji su ustvari kavez… :zubati

Sve iste metode kao sa zatvorenicima gdje je ideja rehabilitacija i socijalizacija, kad malo razmisliš djeca su ustvari u kućnom pritvoru prvih 10-ak godina života. :zubati

Možda se ponašaju fino i skromno prvih 5 minuta pred novim gostom, ali pusti ih malo duže - to su mali gremlini. :D

X

I veliki i skup trošak.
Jeftinije je udomiti hrčka, malu umiljatu macu.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 20:23 

Robbie MO je napisao/la:
“Djeca su čista srca”

—> Drži ga u kavezu. :zubati :zubati :zubati

slika

Ko Trampov novi zatvor za imigrante na Floridi.
Alkatras sa krokpdilima i čik pobegni.
Kidaju živce, napucavaju boljke, sutra te napuste i odu, za 1 qkapi ili karađorđevu, a u adolescenciji tuku i brukajj nemoralom.

Psi su zakon...brane dom i pružaju ljubav bez uslova i malo koštaju.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: