|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
Naslov: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 11 stu 2024, 23:34 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4174 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Vučićevi jastrebovi polijepili plakate po Srbiji, razočarani što Putin nije stigao na Dunav. Inače politika velike Srbije u prošlom stoljeću u tri rata odnijela je milijune života.
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 11 stu 2024, 23:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75934 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mora se priznati da je odlična igra riječi.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 11 stu 2024, 23:51 |
|
|
Srbi ko i Muslimani o budimskim vezirima. Samo si ližu rane.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 12 stu 2024, 10:00 |
|
|
Zašto "again"? Srbi opet pomješali svoje snove s činjenicama.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 12 stu 2024, 10:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39043 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Točno se vidi od koga su nastali naši muslimani, ne zna se tko je luđi i odvaljeniji od realnosti. I tako Srbi kleknuše na koljena a da nitko nije niti tražio.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 12 stu 2024, 16:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75934 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Točno se vidi od koga su nastali naši muslimani, ne zna se tko je luđi i odvaljeniji od realnosti. I tako Srbi kleknuše na koljena a da nitko nije niti tražio. Dekanski rok.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 12 stu 2024, 16:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mora se priznati da je odlična igra riječi. Malo sitničarim ali obično su veliku Srbiju prevodili kao Greater Serbia.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 12 stu 2024, 16:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: daramo je napisao/la: Točno se vidi od koga su nastali naši muslimani, ne zna se tko je luđi i odvaljeniji od realnosti. I tako Srbi kleknuše na koljena a da nitko nije niti tražio. Dekanski rok. Dok Vucic u glavi zamislja:
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 12 stu 2024, 17:47 |
|
|
novem je napisao/la: Zašto "again"? Srbi opet pomješali svoje snove s činjenicama. Da. Ključna rieč na plakatu, a koja nikako nije istinita. Doduše, Jugoslavija jest bila dobar put prema Velikoj Srbiji, ali ipak to nije bilo to.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 12 stu 2024, 19:02 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9975 Lokacija: Banja Luka
|
Jeremić prati pisanije nekih forumaša ovdje
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 05 pro 2024, 11:32 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25581 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ne znam gdje ovo staviti, funny je. Vučić žica lovu za Bidenove opanke.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 05 pro 2024, 11:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ne znam gdje ovo staviti, funny je. Vučić žica lovu za Bidenove opanke. Opanci 70 eura Da nije ovaj iz Imotskog?
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 05 pro 2024, 11:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ne znam gdje ovo staviti, funny je. Vučić žica lovu za Bidenove opanke. Hahaha.... Vučić htio platit al onda se sjetio da nema novčanik. Znam kako mu je... Ja kad sam položio vozački i sad da počastim instruktora i ovog iz komisije i odemo mi u najbližu birtiju i tad se sjetim da nemam love kod sebe. Onda sam moro pit s njima sat-dva dok nisu otišli a ja kao ostat ću još malo (neugodno mi bilo reć da nemam love kod sebe) Plan mi je bio s obzirom da ne znam konobare jer nisam zalazio u tu birtiju, da ostavim osobnu konobaru i donesem novce kasnije, al taman ulazi poznanik sa svojim društvom i onda sam posudio od njega da platim ceh.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hallo Trump & Musk, pls Make Serbia great again! Postano: 05 pro 2024, 12:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59649 Lokacija: DAZP HQ
|
Pravi Šojić.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|