|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 52 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Urbana
|
Naslov: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 20:01 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 20:31 |
|
|
Nisam za paradiranje pedera ali ovo u Beogradu je previše.
Na neki način mi je bilo žao onih drotova. Vjerojatno ni oni ne vole pedere a za onu crkvaicu od plaće moraju podnositi i jedne i druge i čuvati glavu.
Prestrašno je bilo vidjeti kako su onog drota pogodili kamenom u glavu.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
Alex
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 22:02 |
|
Pridružen/a: 12 sij 2010, 16:05 Postovi: 630 Lokacija: Beograd, Srbija
|
pjosip je napisao/la: Nisam za paradiranje pedera ali ovo u Beogradu je previše.
Na neki način mi je bilo žao onih drotova. Vjerojatno ni oni ne vole pedere a za onu crkvaicu od plaće moraju podnositi i jedne i druge i čuvati glavu.
Prestrašno je bilo vidjeti kako su onog drota pogodili kamenom u glavu. To je sve jedna velika predstava za Srpski narod, da se bavimo ko je koga kamenom pogodio umesto da na pravi način odgovorimo na pokušaj uništavanja srpskog nacionalnog i duhovnog bića. Ovim pederskim paradama se devastiraju sve porodične vrednosti normalnih ljudi. To je samo jedan od načina da se ljudi podele među sobom i da se lakše porobe i postanu sluge sistema.
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 22:04 |
|
|
Alex je napisao/la: To je sve jedna velika predstava za Srpski narod, da se bavimo ko je koga kamenom pogodio umesto da na pravi način odgovorimo na pokušaj uništavanja srpskog nacionalnog i duhovnog bića. Ovim pederskim paradama se devastiraju sve porodične vrednosti normalnih ljudi. To je samo jedan od načina da se ljudi podele među sobom i da se lakše porobe i postanu sluge sistema. Jel ti ikad palo na pamet da tim pederima ipak dajete preveliku paznju? Njihov se broj navodno mjeri u milipromilima i prema tome ne bi trebali imati utjecaja na "uništavanje nacionalnog i duhovnog bića".
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 22:06 |
|
|
Mislim da je prevelika važnost data paradi jedne marginalne grupe. Normalan čovek za to ne daje ni pet para, nek šetaju, boli me briga. Lomljenje grada i lobanja policajaca nije nikakva borba za "porodične" vrednosti. Zabrinjavajuće je koliko besprizornih maloletnika luta ulicama spremno na nasilje. Da li su ih roditelji jutros pitali - gde ideš, gde ćeš? jača porodica u pičku materinu.
|
|
Vrh |
|
 |
Alex
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 22:46 |
|
|
pjosip je napisao/la: Alex je napisao/la: To je sve jedna velika predstava za Srpski narod, da se bavimo ko je koga kamenom pogodio umesto da na pravi način odgovorimo na pokušaj uništavanja srpskog nacionalnog i duhovnog bića. Ovim pederskim paradama se devastiraju sve porodične vrednosti normalnih ljudi. To je samo jedan od načina da se ljudi podele među sobom i da se lakše porobe i postanu sluge sistema. Jel ti ikad palo na pamet da tim pederima ipak dajete preveliku paznju? Njihov se broj navodno mjeri u milipromilima i prema tome ne bi trebali imati utjecaja na "uništavanje nacionalnog i duhovnog bića". Nije bitan gabaritet te grupe ljudi, već ideja, ideja da treba ceo život posvetiti lažnim vrednostima i svojoj sujeti./// Meni cela ta priča o paradi smrdi na podvalu. Bavite se paradom, huliganima i pandurima, a ne time što nemate posao. Najviše me nerviraju dušebrižnici koji kukaju da je " NJIHOV Beograd uništen". Nije tu ništa njihovo, jer oni i nemaju ništa. Imaju minuse na računima i penale na neotplaćene kredite, hipoteke na kućama itd... Baš me briga što je neko polupao izloge na prodavnicama gde patike koštaju 200 Evra, umreće od bede tajkun koji to poseduje . A onda na televiziji se pojavi ona odvratna njuška ministra policije, čija oholost i bezobrazluk nemaju granice. I svi u glas viču "NAŠ GRAD", ma more marš, treba sve spaliti kao u Atini, pa će nas više uvažavati.
|
|
Vrh |
|
 |
Alex
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 22:57 |
|
|
teranova je napisao/la: Mislim da je prevelika važnost data paradi jedne marginalne grupe. Normalan čovek za to ne daje ni pet para, nek šetaju, boli me briga. Lomljenje grada i lobanja policajaca nije nikakva borba za "porodične" vrednosti. Zabrinjavajuće je koliko besprizornih maloletnika luta ulicama spremno na nasilje. Da li su ih roditelji jutros pitali - gde ideš, gde ćeš? jača porodica u pičku materinu. Tera, pa šta da radi taj huligan, ne opravdavam ga, ali i on je žrtva sistema. Čim ima toliko besnih ljudi na ulici, to je znak da je društvo trulo, da sa njim nešto nije u redu. Što onda obmanjivati javnost sa paradama umesto da se neko pozabavi pravim problemima ove zemlje. Neka kažu, parada nije za nas, stanovništvo nam izumire, starimo, trebaju nam ljudi koji će stvarati porodice, a ne model ponašanja koji će ubrzati naše propadanje.
|
|
Vrh |
|
 |
Vuco
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 23:12 |
|
|
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 23:13 |
|
|
B92 je večeras prikazao emisiju na tu temu,navijači tj. huligani.Zanimljiva zapažanja. Veli onaj momak-Šta očekujete?Narod je sluđen,ne zna šta da radi više...
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 23:38 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
teranova je napisao/la: Mislim da je prevelika važnost data paradi jedne marginalne grupe. Normalan čovek za to ne daje ni pet para, nek šetaju, boli me briga. Lomljenje grada i lobanja policajaca nije nikakva borba za "porodične" vrednosti. Zabrinjavajuće je koliko besprizornih maloletnika luta ulicama spremno na nasilje. Da li su ih roditelji jutros pitali - gde ideš, gde ćeš? jača porodica u pičku materinu. Kroz sve ovo sta se danas desilo,vise paznje posvecujem i vise me zabrinjavaju pravi problemi drzave Srbije. Ne znam da li je iko mogao da zamisli da ce ova parada da prodje nezapazena i bez problema? Znala sam da ce biti frka...ne mozda ove sirine.. Homofobija jeste izrazena kod odredjenog procenta gradjana. Ne znam koliko ima maloletnika,koliko punoletnih huligana..ali ovi momci rekla bih da "znaju sta rade". A kad se nesto ovako radi..i ima krvavih glava...trebaju biti spremni i na posledice... E sad ...kakve posledice...? Na koji nacin ce odgovarati oni ili njihovi roditelji? Odgovor...truo sistem..Malo ce im natrljati nos i vidimo se sledeceg puta.. Takodje pojavljivanje Ceda i ekipe...  ..koje je to uvlacenje...
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 23:42 |
|
|
Alex je napisao/la: pjosip je napisao/la: Jel ti ikad palo na pamet da tim pederima ipak dajete preveliku paznju?
Njihov se broj navodno mjeri u milipromilima i prema tome ne bi trebali imati utjecaja na "uništavanje nacionalnog i duhovnog bića".
Nije bitan gabaritet te grupe ljudi, već ideja, ideja da treba ceo život posvetiti lažnim vrednostima i svojoj sujeti./// Meni cela ta priča o paradi smrdi na podvalu. Bavite se paradom, huliganima i pandurima, a ne time što nemate posao. Najviše me nerviraju dušebrižnici koji kukaju da je " NJIHOV Beograd uništen". Nije tu ništa njihovo, jer oni i nemaju ništa. Imaju minuse na računima i penale na neotplaćene kredite, hipoteke na kućama itd... Baš me briga što je neko polupao izloge na prodavnicama gde patike koštaju 200 Evra, umreće od bede tajkun koji to poseduje . A onda na televiziji se pojavi ona odvratna njuška ministra policije, čija oholost i bezobrazluk nemaju granice. I svi u glas viču "NAŠ GRAD", ma more marš, treba sve spaliti kao u Atini, pa će nas više uvažavati. Tko će vas više uvažavati? Što se mene tiče - dokazivati se treba samo pred samima sobom a ne pred nekakvom Europom ili svijetom. Da li je pravi način za to ubijanje policiota koji vjerojatno ne živi ništa bolje od ovih "pobješnjelih" ali mora biti kuš - to prepuštam tebi da odlučiš.
|
|
Vrh |
|
 |
Alex
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 10 lis 2010, 23:55 |
|
|
pjosip je napisao/la: Alex je napisao/la: Nije bitan gabaritet te grupe ljudi, već ideja, ideja da treba ceo život posvetiti lažnim vrednostima i svojoj sujeti./// Meni cela ta priča o paradi smrdi na podvalu. Bavite se paradom, huliganima i pandurima, a ne time što nemate posao. Najviše me nerviraju dušebrižnici koji kukaju da je " NJIHOV Beograd uništen". Nije tu ništa njihovo, jer oni i nemaju ništa. Imaju minuse na računima i penale na neotplaćene kredite, hipoteke na kućama itd... Baš me briga što je neko polupao izloge na prodavnicama gde patike koštaju 200 Evra, umreće od bede tajkun koji to poseduje . A onda na televiziji se pojavi ona odvratna njuška ministra policije, čija oholost i bezobrazluk nemaju granice. I svi u glas viču "NAŠ GRAD", ma more marš, treba sve spaliti kao u Atini, pa će nas više uvažavati. Tko će vas više uvažavati? Što se mene tiče - dokazivati se treba samo pred samima sobom a ne pred nekakvom Europom ili svijetom. Da li je pravi način za to ubijanje policiota koji vjerojatno ne živi ništa bolje od ovih "pobješnjelih" ali mora biti kuš - to prepuštam tebi da odlučiš. I policajci i huligani su žrtve, meni je bilo žao i jednih i drugih. Znalo se da će biti problema oko parade i što se ona sprovela po svaku cenu? Da li baš moramo sa razbijenim, krvavim glavama da kupujemo članstvo Evropske unije? Parada je totalni politički promašaj, nije to bila borba za ljudska prva, sve je to bila politika i vrlo loša predstava. Ništa Gej populacija nije dobila, parada će im biti uspešna tek onda kada budu mogli slobodno da se prošetaju kroz grad sa ostalim građanima, bez policije.
|
|
Vrh |
|
 |
Vujadin
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 00:06 |
|
|
Osuđujem i dekadentnu paradu "ponosa" (čime se oni jadni ponose), ali i vandalizam koji se odigrao na ulicama srpskog glavnog grada. Apsolutno me ne zanima šta ovi prvi rade u svoja 4 zida, a ni ovi drugi da li lome u svojoj kući svoje stolice i stolove - na ulicama i trgovima nastranosti i nasilju jednostavno nema mjesta. Žao mi je svih povrijeđenih policajaca koji ni za šta nisu krivi, a vidimo kako krvavo zarađuju dinar. Još da dodam da podržavam Porodičnu šetnju održanu u subotu, koja je na miran i dostojanstven način pokazala koje su prave vrijednosti našeg naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 00:26 |
|
|
Ima to dublje uzroke, nisu ovi homići to. Oni su, eventualno, povod. Nego neki opći bijes i beznađe, kao u Grčkoj.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 00:30 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Ima to dublje uzroke, nisu ovi homići to. Oni su, eventualno, povod. Nego neki opći bijes i beznađe, kao u Grčkoj. Ne boj se, oni koji su danas lupali izloge nisu ni jadni ni bedni, prava sirotinja vuče cegerčiće po pijaci i ćuti. Boli njih uvo za parade i proteste.
|
|
Vrh |
|
 |
Real gone
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 00:36 |
|
|
pjosip je napisao/la: Tko će vas više uvažavati?
Što se mene tiče - dokazivati se treba samo pred samima sobom a ne pred nekakvom Europom ili svijetom.
Da li je pravi način za to ubijanje policiota koji vjerojatno ne živi ništa bolje od ovih "pobješnjelih" ali mora biti kuš - to prepuštam tebi da odlučiš. Uglavnom je to klinčurdija kojoj su ubedjenja (i znanje, što je još tužnije) na nivou ameba, i sa njima ekstremističke grupe jako lako manipulišu. Stoji i deo onoga što je Hroboatos pomenuo, gomila svakodnevnih frustracija i besa, i tradicionalno rušilački porivi koje država dosad nije adekvatno kažnjavala, jer je većini šljama medju političarima to odgovaralo. Uglavnom, koliko god privatno ne razumem decenijske "Parade ponosa" i smatram ih svojevrsnom vrstom licemerja, ovo ponašanje huligana je gadljivo i prema tome ne treba imati popusta.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvatski_Zrinjski
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 02:48 |
|
|
Makar i sama snimka u mome potpisu govori o homoseksualnoj tradiciji mnogih(ne svih) pripadnika Servske vojske i paračetničkih postrojbi.
Ipak se divim nastojanju Serva u Serviji u rušenju istospolnog nemorala, ali očito i to postaje prošlost. Na kraju će se i oni svesti na protu prosvjede kao štu su organizirani u RH, jer nažalost to je novo lice EU.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=X22yhleS ... re=related
|
|
Vrh |
|
 |
Dart Vader
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 08:00 |
|
|
Real gone je napisao/la: pjosip je napisao/la: Tko će vas više uvažavati?
Što se mene tiče - dokazivati se treba samo pred samima sobom a ne pred nekakvom Europom ili svijetom.
Da li je pravi način za to ubijanje policiota koji vjerojatno ne živi ništa bolje od ovih "pobješnjelih" ali mora biti kuš - to prepuštam tebi da odlučiš. Uglavnom je to klinčurdija kojoj su ubedjenja (i znanje, što je još tužnije) na nivou ameba, i sa njima ekstremističke grupe jako lako manipulišu. Stoji i deo onoga što je Hroboatos pomenuo, gomila svakodnevnih frustracija i besa, i tradicionalno rušilački porivi koje država dosad nije adekvatno kažnjavala, jer je većini šljama medju političarima to odgovaralo. Uglavnom, koliko god privatno ne razumem decenijske "Parade ponosa" i smatram ih svojevrsnom vrstom licemerja, ovo ponašanje huligana je gadljivo i prema tome ne treba imati popusta. Vidi,ima tu svega i svacega: 1.Pederi iritiraju svojim insistiranjem na eksponiranju.To nas normalne ljude vrhunski nervira. 2.Niko nije toliko glup da misli da se napadom na zandarmeriju moze"promeniti svet",ali"gamad treba redovno prskati da se ne razmnozava". 3.Ovo je bila generalna proba za neki novi 5.Oktobar. I najvaznije: 4.Srpskom narodu je preko glave izdajnicke politke koju sprovodi zvalavi maneken sa svojom bandom da bes bukvalno kljuca.Licno sam apsolutno uveren da narodu nece biti dovoljno samo to da bagra bude zbacena sa vlasti 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=edFQTZpf8yM
|
|
Vrh |
|
 |
Dart Vader
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 08:05 |
|
|
Hrvatski_Zrinjski je napisao/la: Makar i sama snimka u mome potpisu govori o homoseksualnoj tradiciji mnogih(ne svih) pripadnika Servske vojske i paračetničkih postrojbi.
Ipak se divim nastojanju Serva u Serviji u rušenju istospolnog nemorala, ali očito i to postaje prošlost. Na kraju će se i oni svesti na protu prosvjede kao štu su organizirani u RH, jer nažalost to je novo lice EU. Srbija nece uci u EU jer to ne zeli narod,a sto se tice zvalavog manekena,on je svoju karijeru zavrsio. 70% Srba mrzi prezire i gadi se EU i svega vezanog za nju,sto verovatno nije slucaj sa croatichima.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=edFQTZpf8yM
|
|
Vrh |
|
 |
mister_no
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 10:58 |
|
|
Sta je ortodoksi, ko da ce vam sta biti ako malo pederi i lezbejke (njih 1000, pa to je smijesno) paradiraju po gradu! Pa kad mogu paradirati navijacke grupe koje pjevaju "neka znaju picke dosovske, djenerala ako izruce, svi ce grobali puske uzeti i onda ce vas sve pobiti" onda mogu valjda malo i ove seksualne manjine.
_________________ Idol http://www.youtube.com/watch?v=UJbz-t6A ... re=related
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 11:01 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
mister_no je napisao/la: Sta je ortodoksi, ko da ce vam sta biti ako malo pederi i lezbejke (njih 1000, pa to je smijesno) paradiraju po gradu! Pa kad mogu paradirati navijacke grupe koje pjevaju "neka znaju picke dosovske, djenerala ako izruce, svi ce grobali puske uzeti i onda ce vas sve pobiti" onda mogu valjda malo i ove seksualne manjine. a jel mogu sexualne manjine paradirati Sarajevom?
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 11:17 |
|
|
Eno vam OBN televizija, tu muškarca koji nije peder svećom moraš tražiti.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 11:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Cudno, zar mislite da bi vas neometano odrzavanje parade sve pretvorilo u gejeve? Ovo je samo povod za anarhiju i nered. Steta za ozlijedjene policajce.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 11:27 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Cudno, zar mislite da bi vas neometano odrzavanje parade sve pretvorilo u gejeve? Ovo je samo povod za anarhiju i nered. Steta za ozlijedjene policajce. zašto? neka su ih.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Beograd..sta nam je donela Parada ponosa? Postano: 11 lis 2010, 11:28 |
|
|
Dart Vader je napisao/la: Real gone je napisao/la: Uglavnom je to klinčurdija kojoj su ubedjenja (i znanje, što je još tužnije) na nivou ameba, i sa njima ekstremističke grupe jako lako manipulišu. Stoji i deo onoga što je Hroboatos pomenuo, gomila svakodnevnih frustracija i besa, i tradicionalno rušilački porivi koje država dosad nije adekvatno kažnjavala, jer je većini šljama medju političarima to odgovaralo. Uglavnom, koliko god privatno ne razumem decenijske "Parade ponosa" i smatram ih svojevrsnom vrstom licemerja, ovo ponašanje huligana je gadljivo i prema tome ne treba imati popusta. Vidi,ima tu svega i svacega: 1.Pederi iritiraju svojim insistiranjem na eksponiranju.To nas normalne ljude vrhunski nervira. 2.Niko nije toliko glup da misli da se napadom na zandarmeriju moze"promeniti svet",ali"gamad treba redovno prskati da se ne razmnozava". 3.Ovo je bila generalna proba za neki novi 5.Oktobar. I najvaznije: 4.Srpskom narodu je preko glave izdajnicke politke koju sprovodi zvalavi maneken sa svojom bandom da bes bukvalno kljuca.Licno sam apsolutno uveren da narodu nece biti dovoljno samo to da bagra bude zbacena sa vlasti  1. Ja sam normalna i zabole me za njih. Nisu ni oni svi isti - imaš ljude koji se uopšte ne eksponiraju i ne pada im na pamet da paradiraju. Drugo - ako je jedan Fredi Merkjuri bio peder i ceo svet ga je obožavao, čemu sad zgražanje oko nečega takvoga kod nas. 2. Nasilje NE. Samo služimo kao brejkin njuz na sienenu. 3. Peti oktobar je sramota za srpski narod isto kao i ovo juče. Palež, pljačka i nasilje. Na vlast su došli plaćenici Soroša i sličnih protuva. Ali pašće i oni. 4.Jeste, narodu je preko glave ljigavog manekena. Izbori će pročistiti ustajali vazduh.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|