Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
Za 20ak godina. Nitko još nije dobio ni kandidatski status, a kamoli obavio nekakve reforme. Prva bi mogla Crna Gora ili Srbija kroz 10ak godina, zatim Makedonija i Albanija, a zadnja vjerojatno BiH, ako uopće i opstane do tada.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
Za 20ak godina. Nitko još nije dobio ni kandidatski status, a kamoli obavio nekakve reforme. Prva bi mogla Crna Gora ili Srbija kroz 10ak godina, zatim Makedonija i Albanija, a zadnja vjerojatno BiH, ako uopće i opstane do tada.
Crna Gora je dobila, Makedonija isto, Srbija dobija sutra...
Ne treba tamo zuriti.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
A svejedno vam, bili unutra ili van EU. Nikad nisam kužio to furanje. Prije 10 godina izgledalo svijetlo, ali kad netko danas gura u to sranje da ga jebeš ne mogu razumjeti.
A svejedno vam, bili unutra ili van EU. Nikad nisam kužio to furanje. Prije 10 godina izgledalo svijetlo, ali kad netko danas gura u to sranje da ga jebeš ne mogu razumjeti.
Ma zabole me ona stvar za te evrointegracije, mi u to ne ulazimo iz ljubavi nego kao stoka na klanje.
Nemam nikakav odnos prema dobijanju te kandidature. Prvo te premlate na mrtvo pa ti onda daju kinder jaje ali bez igračke.
I ja sam prilicno ravnodusan...
Ono sto treba da poguramo je pocetak pregovora, da im sto vise ogrebemo kintu iz pristupnih fondova. Ako nastave da nam zavrcu ruku, to odbiti.
Vazna je kandidatura zbog poslovne klime, investitorima je to indikator kolko-tolko izvesne buducnosti...nas ce tamo pogurati ogromne investicije Austrije, Nemacke, Italije, njihovi magnati kojima treba povoljniji privredni ambijent.
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
BBC je napisao/la:
Ne mislim da je EU nekakav raj, ali kod nas se često minorizira važnost i povlastice u EU. Osobno se nadam da će Milanovićeva vlada uspijeti povući bespovratna sredstva iz fondova, a toga je pun k. i osamsto. Meni osobno je najzanimljivije školovanje, tj. činjenica da školarina vrhunskih fakulteta u Londonu ili Parizu za EU građane košta 300 eura, a za ne-EU ekipu 20 000 eura.
Nažalost, ne sumnjam da smo kroz pregovore u bescijenje dali štošta, ali to se ionako događalo i prije EU priče. Europska Unija je najmoćnija, najcivliziranija, i najnaprednija gospodarsko-politička organizacija na svijetu. Mislim da ipak malo prepesimistično gledamo na nju.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
Crna Gora je dobila, Makedonija isto, Srbija dobija sutra...
Ne treba tamo zuriti.
Makedonija ima kandidatski status od 2005 godine. Da nije grcki veto, vec bi bila u EU. Ispunila je sve uvjete.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
Makedonija ima kandidatski status od 2005 godine. Da nije grcki veto, vec bi bila u EU. Ispunila je sve uvjete.
Uvek je neki problem, ili si ti kriv, ili te neko sa strane jebucka...
Ali nije to najvaznije, ulazis u EU kad ti je drzava na stabilnim nogama, a niko od nasih drzava nije ni blizu toga.
Bugari i Rumuni su se prosvercali, pa su danas u opasnoj banani...drzave u tom stanju nece vise primati, i nama ce trebati oko 10 godina ozbiljnog razvoja da pocnemo da licimo na prihvatljive drzave koje im nece tamo biti krpelji, jer i sa svojim krpeljima ne znaju sta ce.
Uvek je neki problem, ili si ti kriv, ili te neko sa strane jebucka...
Ali nije to najvaznije, ulazis u EU kad ti je drzava na stabilnim nogama, a niko od nasih drzava nije ni blizu toga.
Bugari i Rumuni su se prosvercali, pa su danas u opasnoj banani...drzave u tom stanju nece vise primati, i nama ce trebati oko 10 godina ozbiljnog razvoja da pocnemo da licimo na prihvatljive drzave koje im nece tamo biti krpelji, jer i sa svojim krpeljima ne znaju sta ce.
I sto imaju Bugari i Rumuni od ulaza? Nisto. Mada, licno bi volio da Makedonija udje u EU. Makar da narod nema osjecaj u stilu, kiselo je grozdje.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
Hoces rec da ce to biti kao ono, kada u diskoteci gdje nije vise shema, pocnu ulaziti i decki sa duboke periferije, a prije toga ih nisu pustali ni za zivu glavu?
Hoces rec da ce to biti kao ono, kada u diskoteci gdje nije vise shema, pocnu ulaziti i decki sa duboke periferije, a prije toga ih nisu pustali ni za zivu glavu?
Dobro objašnjenje, totem. Ili, BiH ulazi u EU kad se desi raspad iste.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.