|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hroboatos
|
Naslov: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 12 sij 2013, 16:21 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 12 sij 2013, 22:24 |
|
|
Dobro pitanje jednog forumasa, oklen ovome opet Dubrovnik. Iz nicega oni to...
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 00:07 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 00:20 |
|
|
Usput, malo "nacionalizma" (quelle horreur) s moje strane: mi Hrvati, koliko znam, nemamo takvih likova (ne govorim o eskapadama ili korupciji političara).
Nema kod nas istrovrjednika jednom Šešelju, koji je ordinardni luđak. Nema ni ovakvim likovima koji. Ovaj je tip dramaturg, neki pisac, kulturnjak, a lupeta gluparije kao zadnji konj. Tu su i - neki pokojni- Milić od Mačve, Smilja Avramov, Brana Crnčević, Petar Milosavljević (književni teoretičar), zatim nedavno preminuli političar i pisac zaboravih mu ime, pa Miroslav Josić Višnjić, pa Radomir Smiljanić (bela ruža),Jovan Deretić sa Srbima u Mezopotamiji i sl.
Kod nas su bizarni likovi takvi kao Rojs (no on nije kulturnjak, a realno nije nikad bio politički važan), pa Ivan Biondić i ekipa oko haplotipova kao Andrija Željko Lovrić.. no to su 2-3 marginalca.
Po stupnju lupetanja i percepcije kao da su zaboravljena Tolkienova siročad, Srbi nemaju ekvivalenta u regiJonu. Iako im se javlja konkurencija, korak po korak, u Tunji i bogumilskim Ilirima, ali daleko je još to ...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 01:13 |
|
|
Promasio su rupu, idi u srpskinacionalisti.com
E tamo ces jos vise biti odusevljen...ovi sa krste su mala deca za njih...
Hrobo, obavezno na cas cirilice, kao svaki analiticir i istrazivac, a bogami posto je cirilka postala deo i kulturne bastine Krovata...ne budi lenj, nauci to, pa da citas u izvornom obliku.
Dodji posle da nam preneses utiske...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 01:21 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Promasio su rupu, idi u srpskinacionalisti.com
Hrobo, obavezno na cas cirilice, kao svaki analiticir i istrazivac, a bogami posto je cirilka postala deo i kulturne bastine Krovata...ne budi lenj, nauci to, pa da citas u izvornom obliku.
Dodji posle da nam preneses utiske... Opet si sve krivo shvatio. Ja znam i srpsku ćirilicu, i bosančicu, govorim ruski, razumijem bugarski... Dakle, ceo fudbal...
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 01:32 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Promasio su rupu, idi u srpskinacionalisti.com
Dodji posle da nam preneses utiske... A jebiga Dzoni, činjenica je da ovakav lik ima poziciju u vladi, a isto tako je činjenica da su se ovakve izjave s naše strane čule možda 1991, a od 2000 zasigurno ne... Briga mene što netko piše na Krstarici, u svakom narodu ima debila, ali nije dobro kada su na vlasti...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 01:35 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Ta krstarica forum je hrpa viceva.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 01:46 |
|
|
Stvarno mi je ovo SNSovsko antihrvatstvo... deplasirano u pm, kao što već rekoše mnogi ovde, kao da se skreće pažnja... al nisam znao da su Hrvati ti na kojima je dozvoljeno oštriti k 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 01:49 |
|
|
Metemma je napisao/la: Stvarno mi je ovo SNSovsko antihrvatstvo... deplasirano u pm, kao što već rekoše mnogi ovde, kao da se skreće pažnja... al nisam znao da su Hrvati ti na kojima je dozvoljeno oštriti k  Baš to, neka se jave kad sruše hebeni teroristički spomenik... I neka se više ne dogodi jedan dan Dačićevo kmečanje o Regijonu, a drugi ovakve šovinističke izjave...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 01:53 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Opet si sve krivo shvatio. Ja znam i srpsku ćirilicu, i bosančicu, govorim ruski, razumijem bugarski...
Dakle, ceo fudbal...
Odlicno...idi kod srbskih nacionalista...provod zagarantovan...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 01:55 |
|
|
volvoks je napisao/la: A jebiga Dzoni, činjenica je da ovakav lik ima poziciju u vladi, a isto tako je činjenica da su se ovakve izjave s naše strane čule možda 1991, a od 2000 zasigurno ne... Briga mene što netko piše na Krstarici, u svakom narodu ima debila, ali nije dobro kada su na vlasti... To su neizdrkani tipovi...mediji iz dosade malo pumpaju atmosveru... Sta cete da radite sa cirilicom, ne zanima me totalno...to je vas problem...
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 01:59 |
|
|
Ali reći za jedan narod da su kleptomani koji nema ništa i koji kradu čaše i viljuške sa stola... jebem mu nivo. Kad pogledaš ono Šekijevo vrijeđanje Slovenaca, ono dođe kao čas bontona.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:09 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ali reći za jedan narod da su kleptomani koji nema ništa i koji kradu čaše i viljuške sa stola... jebem mu nivo. Kad pogledaš ono Šekijevo vrijeđanje Slovenaca, ono dođe kao čas bontona. To su seseljeva deca...marginalci... Krstarica je Meka za takve... iskreno, vise stila i pristojnosti imaju i NGO placenici, nego ovi kretenoidi.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:11 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ali reći za jedan narod da su kleptomani koji nema ništa i koji kradu čaše i viljuške sa stola... jebem mu nivo. Kad pogledaš ono Šekijevo vrijeđanje Slovenaca, ono dođe kao čas bontona. To su seseljeva deca...marginalci... Krstarica je Meka za takve... iskreno, vise stila i pristojnosti imaju i NGO placenici, nego ovi kretenoidi. Uvijek sam imao dojam da je Krstarica mainstream i najpopularniji forum  ...
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:13 |
|
|
To i jeste najtužnije.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:39 |
|
|
volvoks je napisao/la: Uvijek sam imao dojam da je Krstarica mainstream i najpopularniji forum  ... Nije mainstream, nego leglo seseljevaca i zadrtih desnicara... Jedno vreme sam pratio, tamo nema 4 ozbiljna coveka koji diskutuju...Krsta ima druge sjajne podforume, ali je politika dno.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:44 |
|
|
Ja opet primjetih masu soroševaca i čankovaca tamo 
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:45 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: volvoks je napisao/la: Uvijek sam imao dojam da je Krstarica mainstream i najpopularniji forum  ... Nije mainstream, nego leglo seseljevaca i zadrtih desnicara... Jedno vreme sam pratio, tamo nema 4 ozbiljna coveka koji diskutuju...Krsta ima druge sjajne podforume, ali je politika dno. A koji forum bi onda bio mainstream, i kako bi ti uopće definirao mainstream u Srba?? Jesu li DS i Tadić ustvari mainstream...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:52 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ja opet primjetih masu soroševaca i čankovaca tamo  LDP, par njih, 2-3 moda...i seseljevci...kombinacija iz snova...do necitljivosti... @volvo... Tesko je definisati mainstream srpskog drustva, postoje viseslojne razlike i po regijama, i po zivotnom dobu, i po ideologijama... ali znam da pogled na stvarnost kakvu prezentuju na krsti i srbnac.com to nije... Srbi su u osnovi desnicari kad je u pitanju nacionalna stvar, ali i levicare kad su globalne teme u pitanju... al to je samo jedan okvir, u njemu ima raznih varijacija, a neka rezultanta je umereni nacionalizam...i ne bi to vezivao sa Tadicem niti i jednim politicarom...
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:55 |
|
|
Ako ne zamjerate miješanje, moj je utisak da nijedan medij, pa ni internetski, u Srbiji nije slobodan da bi artikulisao mejnstrim.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:57 |
|
|
A koji je kod Hrvata?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:58 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ako ne zamjerate miješanje, moj je utisak da nijedan medij, pa ni internetski, u Srbiji nije slobodan da bi artikulisao mejnstrim. Donekle si u pravu...al govorim o ljudima, ne o medijima... Mediji ma kakvu sliku stvarali, ljudi ipak imaju svest da iz datih informacija provale sta je informacija, a sta propaganda... neki, a neki su ovce, kao i svugde... Uopste, svugde u svetu globalni mediji oblikuju svest ljudi, oni prave mainstream kakvog ljudi iza paravana osmisle, nije to nas problem samo.
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 02:59 |
|
|
Mejnstrim  Nije da se rugam nego skroz mi čudno nikad nisam vidio ovu riječ ovako napisanu  @Met znači kad je net u pitanju Srbi su ponovo poprilično ideološki neisprofilirani ili kako ti kažeš neisprofilisani dakle ima svega i svačega il ? 
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Mislio sam da je Bosna ... Postano: 13 sij 2013, 03:02 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ako ne zamjerate miješanje, moj je utisak da nijedan medij, pa ni internetski, u Srbiji nije slobodan da bi artikulisao mejnstrim. Bogu fala, bošnjački mediji prezentiraju mejnstrim, pa vidiš na što to liči, elite moraju biti umjerenije od naroda, narod je zapaljiv... @dzoni, samo si me jos vise zbunio  Ali dobro , znao sam za tu neku povezanost sa nesvrstanima, ali više me zanimala ekonomija i vrsta samog nacionalizma koja je mainstream( šovinizima ili...)
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|