|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 08:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37895 Lokacija: Gl. grad regije
|
Izgleda da ih ima dosta. Što je najčudnije izgleda da se veći dio njih priklonio onoj struji nehljeba marksista hrvatskih koja očito ima para. Treba preživjet mada je malo bezveze recimo uzet Tuđmanovu Domovnicu, parkirat se iz BiH u Zagreb ili Rijeku a onda navijat za to da se BiH da muslićima i prekinu sve veze između Hrvata RH i BiH. No, ja bih da ih navedemo tu, sve, i one koji su ideološki otklizali u lijevo i one s desna. Stavit ime prezime, g. i mjesto rođenja te e-mail adreseu, po mogućnosti link na biografiju (ne uključivat biografiju radi preglednosti). Htio bih da napravimo jednu mailing listu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 08:49 |
|
|
Za početak:
Gordan Duhaček (1980. Sarajevo) novinar t-portala. Ladislav Tomičić (1976. Busovača) novinar N. lista. Ivor Fuka (-. Bugojno) ex novinar N. lista, VLM. Hrvoje Jurić (1975. Bihać) h-alter kolumne. Ivica Đikić (1977. Tomislavgrad) ex feralovac.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 15:35 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6045 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Izgleda da ih ima dosta. Što je najčudnije izgleda da se veći dio njih priklonio onoj struji nehljeba marksista hrvatskih koja očito ima para. Treba preživjet mada je malo bezveze recimo uzet Tuđmanovu Domovnicu, parkirat se iz BiH u Zagreb ili Rijeku a onda navijat za to da se BiH da muslićima i prekinu sve veze između Hrvata RH i BiH. No, ja bih da ih navedemo tu, sve, i one koji su ideološki otklizali u lijevo i one s desna.
Stavit ime prezime, g. i mjesto rođenja te e-mail adreseu, po mogućnosti link na biografiju (ne uključivat biografiju radi preglednosti). Htio bih da napravimo jednu mailing listu. Koja je razlika između "rođeni u BiH ili iz BiH"? Mogu li biti rođeni u u RH? Zapravo ih je prilično malo. Dijana Čuljak-Šelebaj - Zagreb (BIH) Jozo Barišić - Zagreb (BIH) Morana Kasapović - Banja Luka Ankica Posavljak - Sarajevo http://poskok.info/wp/?p=18428Jozo Ćurić - BiH? Nikola Kristić - Slatinik Drenjski (BiH?) Miro Aščić - Pougarje
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 16:06 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Izgleda da ih ima dosta. Što je najčudnije izgleda da se veći dio njih priklonio onoj struji nehljeba marksista hrvatskih koja očito ima para. Treba preživjet mada je malo bezveze recimo uzet Tuđmanovu Domovnicu, parkirat se iz BiH u Zagreb ili Rijeku a onda navijat za to da se BiH da muslićima i prekinu sve veze između Hrvata RH i BiH. No, ja bih da ih navedemo tu, sve, i one koji su ideološki otklizali u lijevo i one s desna.
Stavit ime prezime, g. i mjesto rođenja te e-mail adreseu, po mogućnosti link na biografiju (ne uključivat biografiju radi preglednosti). Htio bih da napravimo jednu mailing listu. Koja je razlika između "rođeni u BiH ili iz BiH"? Mogu li biti rođeni u u RH? Zapravo ih je prilično malo. Dijana Čuljak-Šelebaj - Zagreb (BIH) Jozo Barišić - Zagreb (BIH) Morana Kasapović - Banja Luka Ankica Posavljak - Sarajevo http://poskok.info/wp/?p=18428Jozo Ćurić - BiH? Nikola Kristić - Slatinik Drenjski (BiH?) Miro Aščić - Pougarje Pa, ja nisam rođen u BiH ali sam iz BiH. Kriterij za ovaj popis mi je neko ko je živio u BiH. Od rođenja ili neko vrijeme. Ako ikad uspostavim komunikaciju da znaju o čemu pričam. Zemljaci. Iznenađujući je udio Bosanaca, još k tome jugo-lijevo orijentiranih. Mislim da Dijana Čuljak ne bi išla na ovaj popis, Ankica da. Nabrajaj, filtrirat ćemo. Najčudnije što nemaju baš javne e-mail adrese. To je ono što se dogodilo Jergoviću njegov hrvatski identitet mu je postao Ahilova peta, e onda se otkliže u neki nadnacionalni liberalni identitet koji je dobro prihvaćen od ex yugosa u RH kojima isti taj hrvatski identitet je oduvijek bio mrzak, još kad se to fino plaća. Licemjerno je to što svoj status mogu zahvalit upravo hrvatskom identitetu.
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 16:13 |
|
|
Ne znam zašto je netko poželjan a netko nije.
Ako će netko pisati ovako, onako - ja mu ne branim. Neka piše što želi ako se nekome ne sviđa onda neka ne čita.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 16:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Koja je razlika između "rođeni u BiH ili iz BiH"? Mogu li biti rođeni u u RH? Zapravo ih je prilično malo. Dijana Čuljak-Šelebaj - Zagreb (BIH) Jozo Barišić - Zagreb (BIH) Morana Kasapović - Banja Luka Ankica Posavljak - Sarajevo http://poskok.info/wp/?p=18428Jozo Ćurić - BiH? Nikola Kristić - Slatinik Drenjski (BiH?) Miro Aščić - Pougarje Pa, ja nisam rođen u BiH ali sam iz BiH. Kriterij za ovaj popis mi je neko ko je živio u BiH. Od rođenja ili neko vrijeme. Ako ikad uspostavim komunikaciju da znaju o čemu pričam. Zemljaci. Iznenađujući je udio Bosanaca, još k tome jugo-lijevo orijentiranih. Mislim da Dijana Čuljak ne bi išla na ovaj popis, Ankica da. Nabrajaj, filtrirat ćemo. Najčudnije što nemaju baš javne e-mail adrese. To je ono što se dogodilo Jergoviću njegov hrvatski identitet mu je postao Ahilova peta, e onda se otkliže u neki nadnacionalni liberalni identitet koji je dobro prihvaćen od ex yugosa u RH kojima isti taj hrvatski identitet je oduvijek bio mrzak, još kad se to fino plaća. Licemjerno je to što svoj status mogu zahvalit upravo hrvatskom identitetu.[/quote] Ti Junuze kao klasični ovdašnji nacionalista ne kontaš ništa , jer nemaš ti monopol na to šta znači biti Hrvat niti imaš monopol na to kakvi Hrvati moraju biti. Hrvati kao i ostali narodi nisu monolitni tj.nisu stado i dobar deo njih neće da bude stado i ovde ako ste vi već na to pristali. Hrvati imaju više identieta i opcija , i svaka je jednako validna , ali ona koja je nacionalistička je loša zato što ugrožava sve one koje ne misle kao oni tj.ona želi da budu svi monolitni.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 17:15 |
|
|
Jopa je napisao/la: Ne znam zašto je netko poželjan a netko nije.
Ako će netko pisati ovako, onako - ja mu ne branim. Neka piše što želi ako se nekome ne sviđa onda neka ne čita. Dje ti vidis da je neko rekao drukcije? Zelim vidjeti i saznati ko je ko. Drukcije mi je nesto citat kad znam da je neko iz BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 17:56 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ja nisam rođen u BiH ali sam iz BiH. Kriterij za ovaj popis mi je neko ko je živio u BiH. Od rođenja ili neko vrijeme. Ako ikad uspostavim komunikaciju da znaju o čemu pričam. Zemljaci. Iznenađujući je udio Bosanaca, još k tome jugo-lijevo orijentiranih. Mislim da Dijana Čuljak ne bi išla na ovaj popis, Ankica da. Nabrajaj, filtrirat ćemo. Najčudnije što nemaju baš javne e-mail adrese.
To je ono što se dogodilo Jergoviću njegov hrvatski identitet mu je postao Ahilova peta, e onda se otkliže u neki nadnacionalni liberalni identitet koji je dobro prihvaćen od ex yugosa u RH kojima isti taj hrvatski identitet je oduvijek bio mrzak, još kad se to fino plaća. Licemjerno je to što svoj status mogu zahvalit upravo hrvatskom identitetu.
možda su po rođenju Hrvati i imaju hrvatsko državljanstvo, ali su politički i po osjećaju JugoslOveni. njima je Juga bila dobra, zato plaču za njom. i promoviraju RegiYU kad se već neprežaljena država raspala.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 18:09 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ja nisam rođen u BiH ali sam iz BiH. Kriterij za ovaj popis mi je neko ko je živio u BiH. Od rođenja ili neko vrijeme. Ako ikad uspostavim komunikaciju da znaju o čemu pričam. Zemljaci. Iznenađujući je udio Bosanaca, još k tome jugo-lijevo orijentiranih. Mislim da Dijana Čuljak ne bi išla na ovaj popis, Ankica da. Nabrajaj, filtrirat ćemo. Najčudnije što nemaju baš javne e-mail adrese.
To je ono što se dogodilo Jergoviću njegov hrvatski identitet mu je postao Ahilova peta, e onda se otkliže u neki nadnacionalni liberalni identitet koji je dobro prihvaćen od ex yugosa u RH kojima isti taj hrvatski identitet je oduvijek bio mrzak, još kad se to fino plaća. Licemjerno je to što svoj status mogu zahvalit upravo hrvatskom identitetu.
možda su po rođenju Hrvati i imaju hrvatsko državljanstvo, ali su politički i po osjećaju JugoslOveni. njima je Juga bila dobra, zato plaču za njom. i promoviraju RegiYU kad se već neprežaljena država raspala. mom stari kaže da je i njemu juga bila doba, a nije politički ni bilo kakav drugi jugosloven, jednostavno bio čovjek mlad, zdrav, radio, jest da ništa nije imao, ali nisu ni drugi pa mu je to bilo o.k..........
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 19:19 |
|
|
I bit Jugoslaven i nenacionalan je legalno i legitimno. Ne bih inace hrvatovo ekskluzivno jer to i dovodi do otpadnika i elite, a zavrsi s mosusnim govedima i sl. Radije inkluzivno.
Ne znam koliko mi je uopce vazno koliko i kakvo je njihovo djelovanje u RH. Neka se drugi j. s tim. Vise me zanima odnos prema BiH i Hrvatima u njoj.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 20:19 |
|
|
osa je napisao/la: jednostavno bio čovjek mlad, zdrav, radio i to je otprilike to. Junuz Djipalo je napisao/la: I bit Jugoslaven i nenacionalan je legalno i legitimno. Ne bih inace hrvatovo ekskluzivno jer to i dovodi do otpadnika i elite, a zavrsi s mosusnim govedima i sl. Radije inkluzivno.
Ne znam koliko mi je uopce vazno koliko i kakvo je njihovo djelovanje u RH. Neka se drugi j. s tim. Vise me zanima odnos prema BiH i Hrvatima u njoj. i kakav je taj odnos? 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 21:46 |
|
|
Sugav. Bar kod ovih medijskih mogula. Ali zato s druge strane recimo predsjednikov i premijerov je solidan a to je puno vaznije. Umjesto da se ja konfrontiram s cijelim blokom koji sam ja zamislio, pametnije se cini pomoci ovoj struji koja je lijeva ali za nas pozitivna da se obracuna sa strujom drugom koja je za nas negativna.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 21:59 |
|
|
predsjednikov? ono kad traži ustaške guje po Hercegovini? 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 22:34 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: predsjednikov? ono kad traži ustaške guje po Hercegovini?  Mislim da je bilo u Sinju i to ga je lik vise puta pitao. Ja bih isto odgovorio. Podsjecam da je bio u SB i kod franjevaca i inih. Opcenito nemam nista protiv osude tih totalitarnih rezima. I ustaskog i partizanskog.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 22:36 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: predsjednikov? ono kad traži ustaške guje po Hercegovini?  Mislim da je bilo u Sinju i to ga je lik vise puta pitao. Ja bih isto odgovorio. Podsjecam da je bio u SB i kod franjevaca i inih. Opcenito nemam nista protiv osude tih totalitarnih rezima. I ustaskog i partizanskog. da, on će sigurno osuditi ćaću partizana koji je ubijao fratre.  ali otišli smo u debeli off topic.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 22:43 |
|
|
Eh, ako mu fratri ne zamjere podrijetlo ko si ti da to cinis ekskluzivna? Ako cemo po podrijetlu onda previse ljudi ima pogresno pa samo navlacis neprijatelje. Eto, tvoje je izvan granica danasnje RH npr. Jelde, nije bas ugodno.
Mene zanima kako ove podrijetlom iz BiH malo animirat za BiH i Hrvate u njoj a ne da se bave yugicima, ujicima i regicima.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 22:46 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Eh, ako mu fratri ne zamjere podrijetlo ko si ti da to cinis ekskluzivna? Ako cemo po podrijetlu onda previse ljudi ima pogresno pa samo navlacis neprijatelje. Eto, tvoje je izvan granica danasnje RH npr. Jelde, nije bas ugodno. govori u svoje ime.  meni nije neugodno.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 22:54 |
|
|
Meni jest neugodno kad se moji zemljaci pocnu preseravat pa pocnu po RH objasnjavat etalone za hrvatstvo. Mislim da je to kontraproduktivno a i bespotrebno navlaci animozitet prema bh. Hrvatima u BiH koji u biti nit su luk jeli a ni mirisali.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 22:54 |
|
|
Meni je neugodno i sto su neki ljudi s ovog popisa podrijetlom Hrvati BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 01 lis 2014, 23:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Meni jest neugodno kad se moji zemljaci pocnu preseravat pa pocnu po RH objasnjavat etalone za hrvatstvo. Mislim da je to kontraproduktivno a i bespotrebno navlaci animozitet prema bh. Hrvatima u BiH koji u biti nit su luk jeli a ni mirisali. to obično rade kukavice, kao npr. tvoj miljenik Miljenko J.  (njega uzimam za primjer jer je najpoznatiji.) zbrisao je iz Sarajeva pa bi sad htio biti veći purger i od Bandića. kad je on pisao o sarajevskim Hrvatima? ali će zato napisati knjigu o zagrebačkim Židovima. činjenica jest da puno ljudi u Hrvatskoj ne zna kako žive Hrvati u BiH. ali tome je krivo regionašenje u medijima i ljubljenje s četnicima, dok se o položaju Hrvata u BiH slabo ili nikako govori. (prijavljujem svoj skromni doprinos informiranju i osvještavanju sunarodnjaka s ove strane Save. nažalost, nisam novinarka pa to ne spada u ovu temu.  )
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novinari u RH rođeni u BiH ili iz BiH Postano: 02 lis 2014, 01:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Viktor Ivančić (Sarajevo) Iva Puljić-Šego (?)
Ne znam te vaše TV osobe, no već je spomenuta Morana Kasapović (Banja Luka) itd. Mislavka Bago je rođen u Zegeju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|