|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 18:44 |
|
|
 Ovoga vikenda, održava se susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku. Očekuje se 35 000 mladih iz RH, BiH te dijaspore. Susret se odvija pod geslom ˝ NA SLOBODU POZVANI˝. Mladi će biti smješteni u obiteljima i dvoranama diljem Dubrovačke biskupije. Središnje Misno slavlje održat će se u subotu u 17 h, u luci Gruž, na mjestu gdje je Ivan Pavao II imao Misu 2003.godine.  Za sve sudionike bit će besplatan razgled Zidina, gradski prijevoz te svi muzeji. Bogati kulturno-duhovni program već traje čitav tjedan i završit će u noći sa subote na nedjelju. http://www.mladi-dbk.com/
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 18:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61534 Lokacija: DAZP HQ
|
cujem da i ti ides, imam tamo dva puna busa ociju i usiju, pazi kaj radis. stize i pojacanje, jedna bojna iz Tomislavgrada. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 19:10 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Došao bih no imam obveza u Zgu. No to ne znači da nemam svoju delegaciju tamo dolje  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 19:12 |
|
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 19:15 |
|
|
Da. I to poprilično zgodan par očiju. Nikad ne bi posumnjao da tako slatka cura može biti doušnica, no to je i ljepota toga posla 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 19:19 |
|
|
cudno da biskupima nije palo napamet da pozovu DAZP da odrzi predavanje pred 30 tisuca mladih. ne svidja mi se to, nema dovoljno dobre komunikacije. morat cemo i biskupe smjenjivat.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 20:04 |
|
|
dudu je napisao/la: cudno da biskupima nije palo napamet da pozovu DAZP da odrzi predavanje pred 30 tisuca mladih. ne svidja mi se to, nema dovoljno dobre komunikacije. morat cemo i biskupe smjenjivat. Mislim da im se ne će svidjeti prijedlog da se na SHKM govorio o problematici kojom se DAZP bavi i "akcijama" koje DAZP preporuča za poboljšanje stanja 
|
|
Vrh |
|
 |
Ateist
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 22:22 |
|
|
Uz 35 000 mladih katolika doći će i više od 7 000 gostiju s kruzera, tako da će u Gradu biti više gostiju nego stanovnika. Sve će biti posve blokirano kao i kad je papa dolazio 6. lipnja 2003. Autobus iz Mokošice ići će preko mosta, a vozni red će biti poseban. Ne preporučuje se nigdje ići autom. Pravi je fenomen što katoličanstvo plijeni pozornost mladih u drugom desetljeću 21. stoljeća. To nije nimalo dobro za društvo, ja ću vjerojatno biti promatrač susreta. Možda slikam nešto pa postavim na Wikimedia Commons.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 22:28 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
Ateist je napisao/la: Uz 35 000 mladih katolika doći će i više od 7 000 gostiju s kruzera, tako da će u Gradu biti više gostiju nego stanovnika. Sve će biti posve blokirano kao i kad je papa dolazio 6. lipnja 2003. Autobus iz Mokošice ići će preko mosta, a vozni red će biti poseban. Ne preporučuje se nigdje ići autom. Pravi je fenomen što katoličanstvo plijeni pozornost mladih u drugom desetljeću 21. stoljeća. To nije nimalo dobro za društvo, ja ću vjerojatno biti promatrač susreta. Možda slikam nešto pa postavim na Wikimedia Commons. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Vukan
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 22:30 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Vodic sam autobusu iz Djakova. Ako vidite visokog, crnog momka u zeHlenoj volonterskoj majici, zovnite "oooj Vukanee" 
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
 |
witj
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 23:26 |
|
|
Vukan je napisao/la: Vodic sam autobusu iz Djakova. Ako vidite visokog, crnog momka u zeHlenoj volonterskoj majici, zovnite "oooj Vukanee"  Oš platit pivu ako te zovnem? 
|
|
Vrh |
|
 |
Vukan
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 23:35 |
|
|
witj je napisao/la: Vukan je napisao/la: Vodic sam autobusu iz Djakova. Ako vidite visokog, crnog momka u zeHlenoj volonterskoj majici, zovnite "oooj Vukanee"  Oš platit pivu ako te zovnem?  Nije problem, a za ovaj nesluzbeni dio programa u subotu navece me potrazi u narodnjackim klubicima Insomnia i Ferrari. Centar grada cu izbjeci. 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 23:37 |
|
|
Dje je sad Insomnia Vukane 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 23:39 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
Vukan je napisao/la: witj je napisao/la: Oš platit pivu ako te zovnem?  Nije problem, a za ovaj nesluzbeni dio programa u subotu navece me potrazi u narodnjackim klubicima Insomnia i Ferrari. Centar grada cu izbjeci.   baš u duhu SHKM-a.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Vukan
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 24 tra 2014, 23:44 |
|
|
PCM je napisao/la: Dje je sad Insomnia Vukane  U Uvali Lapad, odmah na pocetku setnice. @ZGabriel, a to ti je realnost. Vecina mladih ide i zbog izleta, provoda ne samo duhovne obnove. Iskreno, moj prvi pravi dozivljaj narodnjaackog kluba bjese upravo na susretu prije dvije godine u Sisku.
|
|
Vrh |
|
 |
Ateist
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 26 tra 2014, 23:06 |
|
|
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 09 svi 2014, 11:34 |
|
|
dudu je napisao/la: cujem da i ti ides, imam tamo dva puna busa ociju i usiju, pazi kaj radis. stize i pojacanje, jedna bojna iz Tomislavgrada.  Hehe, da bio sam u istom busu di i tvoja sister. Nije ona znala da ja znam vaše buraze. Eto sad zna :) Vukan je napisao/la: Vodic sam autobusu iz Djakova. Ako vidite visokog, crnog momka u zeHlenoj volonterskoj majici, zovnite "oooj Vukanee"  I Vukane, kakvi su popratni dojmovi. Sta se prica po Gradu?  Retkovčani u Gružu, nakon Mise. @dudu, Branetov oproštajni eheh u ponedjeljak puni 30. Meni će Vukovar bit zadnji :)
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: SHKM - Dubrovnik Postano: 09 svi 2014, 11:36 |
|
|
Dubrovčani, od srca vam hvala :) Iza kamenih zidina, kriju se ljudi mekog i toplog srca :) 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|