|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 30 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 02:37 |
|
|
Život nasljednika Nedjeljni Večernji donosi: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna! Zbog fotografija koje objavljuje na Instagramu ovih je dana i Rajić junior dobio (ne)zasluženu medijsku pozornost. Dizajnerica s pariškom adresom Borna Rajić (43) od preostalih krpica svoga posrnuloga poslovnog svijeta i novih ideja o videoblogovima pokušava “ostati u igri”, a s četiri sina iz dva propala braka šalje poruke javnosti o tome kako je njezina mantra “Jedi, moli, voli”. I kaže kako predosjeća da će konačno postati majka jedne djevojčice.Istodobno tim bespućima interneta plovi i njezin 17-godišnji sin s očevim i imenom očeva djeda – Luka Rajić. Zbog fotografija koje objavljuje na Instagramu ovih je dana i Rajić junior dobio (ne)zasluženu medijsku pozornost. Mladi Luka, naime, s javnosti očito voli podijeliti fotografije na kojima se polijeva Dom Perignonom, pozira sa zlatnim Rolexom... A snimka snopa ključeva skupih automobila znači da Rajić junior ima “ozbiljnih” problema – koji bijesni automobil odabrati... Na Instagramu pod hastagom #milkmoney, što u američkom slengu znači džeparac, objavljuje i selfieje snimljene u privatnim zrakoplovima, tu su i fotke ljenčarenja u bazenu... A komentari prijatelja malog bogataša na ovoj društvenoj mreži zvuče ovako: “Pazi si malo i zdravlje, imaš para, dugo uživaj u njima”, “Živiš kao car”, “Drago mi je vidjeti da uživaš – svatko bi da može, vjeruj mi, ne čitaj hr. novine i to je to... http://www.vecernji.hr/hrvatska/nedjelj ... una-993762
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 02:41 |
|
|
 Koja reklama... Čak i mene kao vjernika u bezgrešnost sakrameta slobodnog tržišnog gospodarstva ovo potakne na razmišljanje da bi sve te tajkune i njihovo potomstvo trebalo boljševičkim metodama nagraditi... Idem odgledat koji video starog Miltona da si obnovim vjeru i duh.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 02:50 |
|
|
Pa žive ovako i djeca netajkuna, samo što se ne pije Belvedere nego smirnoff uvr' glave i nema se osobni crnac na bazenu( a ni bazen)  Ma mi smo dobri, ovo je rijetko ponašanje kod djece maših top tajkuna, a u Americi pa i Brazilu, Iranu, Rusiji nešto uobičajeno. Pogledajhashtag RKOI
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 03:02 |
|
|
volvoks je napisao/la: Pa žive ovako i djeca netajkuna A dobro, istina. Ja isto pričam gluposti.
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 08:30 |
|
|
3×0,7 Smirnof+3×0,7 belog vina Kovacevic(20€ kom.)+oko 30 Jelen piva,bezbroj gaziranih,negaziranih voda VS 6 Hrvata i 3 Hrvatice,omladinci.
Ja se samo i dalje pitam za sta smo se borili. :(
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 09:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26859 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ali zato imamo HRVATSKU!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 09:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26859 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
doc je napisao/la: [
Čak i mene kao vjernika u bezgrešnost sakrameta slobodnog tržišnog gospodarstva ovo potakne na razmišljanje da bi sve te tajkune i njihovo potomstvo trebalo boljševičkim metodama nagraditi...
Ma dobro, dovoljno je činiti kao i na zapadu sa krupnim kapitalistima kroz enormne poreze na nasljedstvo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 10:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ali zato imamo HRVATSKU!! Eto srece.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 20:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: doc je napisao/la: [
Čak i mene kao vjernika u bezgrešnost sakrameta slobodnog tržišnog gospodarstva ovo potakne na razmišljanje da bi sve te tajkune i njihovo potomstvo trebalo boljševičkim metodama nagraditi...
Ma dobro, dovoljno je činiti kao i na zapadu sa krupnim kapitalistima kroz enormne poreze na nasljedstvo. Nisam ni za to. Krupni kapitalisti na Zapadu su napravili sa svojim bogatstvom jako puno koristi kroz filantropiju. Mrzim tu našu postkomunističku jadikovku i jal na račun kapitalizma.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 21:12 |
|
|
doc je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ma dobro, dovoljno je činiti kao i na zapadu sa krupnim kapitalistima kroz enormne poreze na nasljedstvo.
Nisam ni za to. Krupni kapitalisti na Zapadu su napravili sa svojim bogatstvom jako puno koristi kroz filantropiju. Mrzim tu našu postkomunističku jadikovku i jal na račun kapitalizma. Dobro, Rajić jr. nema veze s pozitivnim kapitalizmom(inače objavio Cheovu sliku  ), no naše društvo je izrazito antikapitalistički orijentirano i na svaki pokušaj zarade se gleda s osuđivanjem. Svakakve komentare sam doživio tijekom svojih kapitalističkih pokušaja...
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 21:19 |
|
|
Vid' ti to, poduzetnik volvoks. Nego, koga briga....zlatni Rolex moze samo kupiti budala, ruznog li sata.... 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 21:41 |
|
|
volvoks je napisao/la: no naše društvo je izrazito antikapitalistički orijentirano i na svaki pokušaj zarade se gleda s osuđivanjem. Svakakve komentare sam doživio tijekom svojih kapitalističkih pokušaja... Zato i jesmo zaostali. Sva ta patetična slavensko seoska socijalističko kolektivistička bijeda. Čisti prezir imam prema tome.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 21:47 |
|
|
doc je napisao/la:  Koja reklama... Čak i mene kao vjernika u bezgrešnost sakrameta slobodnog tržišnog gospodarstva ovo potakne na razmišljanje da bi sve te tajkune i njihovo potomstvo trebalo boljševičkim metodama nagraditi... Idem odgledat koji video starog Miltona da si obnovim vjeru i duh. Deca bogatih tako žive zato što su sposobniji od drugih. To je darvinizam. Nemoj da si ljubomoran i nemoj biti komunista...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 21:49 |
|
|
Nisam ja ljubomoran.
Bože sačuvaj.
Nebi ja bio taj tupan mladi Rajić da mi platiš milijardu dolara.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 21:51 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Vid' ti to, poduzetnik volvoks. Nego, koga briga....zlatni Rolex moze samo kupiti budala, ruznog li sata....  Ljepši naziv za šverc iz Kine  @Carmello, da citiram samog Rajić jr.-a Citat: Didn't start from the bottom so what! You hater just jealous cause I was born on top #donthate #blessed 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 21:54 |
|
|
volvoks je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Vid' ti to, poduzetnik volvoks. Nego, koga briga....zlatni Rolex moze samo kupiti budala, ruznog li sata....  Ljepši naziv za šverc iz Kine  A da hrvatsko poduzetništvo. volvoks je napisao/la: @Carmello, da citiram samog Rajić jr.-a Citat: Didn't start from the bottom so what! You hater just jealous cause I was born on top #donthate #blessed  Mali je rođen hendikepiran na vrhu...
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 21:58 |
|
|
Pa šta se onda buniš? Ta deca su uložila veliki trud i rad da se rode u bogatim porodicama, i ti im sada zameraš što daju sebi malo oduška nakon što su ceo život mukotrpno radili da zasluže svoj status naslednika.
Ko ti je kriv što se nisi dovoljno potrudio da se rodiš u milijarderskoj porodici. Ovi ljudi nisu bili lenji da ulože taj napor, i ako te njihovo bahato ponašanje nervira, onda si komunista...
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 22:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa, žive, koliko vidim s nekim crncima, s bolesnom i ludom materom, dok im ćaća zigu javno nešto malo starije od njih, prezreni od onih od kojih su potekli a neprihvaćeni očito tamo gdje su dotekli, inače se ne bi pokušavao na ovakav način dokazivat. Ne znam doista zašto zavidit i na čemu ovom dečku. Ja ga žalim. Zapravo i nije rođen na vrhu. Po čemu?
Da bi bio na vrhu moraš imat generacijama pare, a ne da ti je ćaća skorojević, moraš završit najbolje škole i isticat se. On je još daleko od toga a meni se čini kako će oni brzo prema dnu. Parama kupuju pozornost, poštovanje a na taj način presuše izvori. Koliki god bili.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 22:05 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa šta se onda buniš? Ta deca su uložila veliki trud i rad da se rode u bogatim porodicama, i ti im sada zameraš što daju sebi malo oduška nakon što su ceo život mukotrpno radili da zasluže svoj status naslednika.
Ko ti je kriv što se nisi dovoljno potrudio da se rodiš u milijarderskoj porodici. Ovi ljudi nisu bili lenji da ulože taj napor, i ako te njihovo bahato ponašanje nervira, onda si komunista... Daj molim te. Uostalom zašto mali nebi naslijedio od svojih roditelja? Zašto je to neprirodno? Zašto bi bilo pravednije da se oduzima? Jel bi i tebi trebalo oduzeti stan u Beogradu koji ćeš naslijediti od roditelja (work with me) i dati ga nekom drugom koji nije bio te "sreće"? Ili je to prirodno. Normalno. A ovo nije. Mali je idiot. I hendikepiran. Uopće mu nisam zavidan. I dalje ne znači da sustav koji omogućava bogatim idiotima da budu bogati, a pri tome ostanu i idioti nije najbolji za čovječanstvo i da izvlači prosječne ljude iz bijede i pruža im standard života kao niti jedan drugi sustav.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 22:08 |
|
|
Meni nije jasno cemu to pokazivanje. Nije problem u trosenju novca za skupe stvari, kuce, sto li vec, ali zlatni Rolex.....u sunce ti. Kad vec imas novac potrosi ga za nesto pametnije.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 22:09 |
|
|
doc je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa šta se onda buniš? Ta deca su uložila veliki trud i rad da se rode u bogatim porodicama, i ti im sada zameraš što daju sebi malo oduška nakon što su ceo život mukotrpno radili da zasluže svoj status naslednika.
Ko ti je kriv što se nisi dovoljno potrudio da se rodiš u milijarderskoj porodici. Ovi ljudi nisu bili lenji da ulože taj napor, i ako te njihovo bahato ponašanje nervira, onda si komunista... Daj molim te. Uostalom zašto mali nebi naslijedio od svojih roditelja? Zašto je to neprirodno? Zašto bi bilo pravednije da se oduzima? Jel bi i tebi trebalo oduzeti stan u Beogradu koji ćeš naslijediti od roditelja (work with me) i dati ga nekom drugom koji nije bio te "sreće"? Ili je to prirodno. Normalno. A ovo nije. Mali je idiot. I hendikepiran. Uopće mu nisam zavidan. I dalje ne znači da sustav koji omogućava bogatim idiotima da budu bogati, a pri tome ostanu i idioti nije najbolji za čovječanstvo i da izvlači prosječne ljude iz bijede i pruža im standard života kao niti jedan drugi sustav. Ma znam, nego te zajebavam malo. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 22:11 |
|
|
Nije to dobro.
Jer smo mi u takvom stanju kakvom jesmo zbog takvih stavova.
A nikad suđene zemlje proleterske prosperiraju...
Treba se obračunat sa tim promašenim gubitničkim stavovima.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 22:19 |
|
|
Nismo ni u kakvom stanju zbog nekakvih stavova, nego zbog istorijskih okolnosti.
Ali to je i pitanje mentaliteta. U Skandinaviji npr skoro i da nemaš takvih idiota, dok ih je USA krcata. I u Skandinaviji kada milioner napravi saobraćajni prekršaj, plaća kaznu srazmerno svojim primanjima, ako pređe preko pune linije, plati par stotina hiljada evra kaznu. To je primer koji treba slediti, a ne primer društava u kojima možeš da se izvučeš i ako ubiješ nekog, zato što si bogat.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 22:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To je samo u Finskoj. Ne pričati napamet.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna Postano: 08 ožu 2015, 22:27 |
|
|
BBC je napisao/la: To je samo u Finskoj. Ne pričati napamet. Zar nije u Švedskoj? Jesam pričao napamet za celu Skandinaviju, ali mislio sam da je Švedska u pitanju.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|