|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 89 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Michael.Collins
|
Naslov: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 16:19 |
|
|
Nadam se da bar ovdje možemo mirno i konsturktivno raspraviti o trenutno po mom mišljenju najvećoj opasnosti za Hrvatsku od kraja Domovinskog Rata.
Nisma našao na temu i želio bih zato otovriti novu, nisam ni znao da imam ovdje nick, bit će da me netko pozvao, vidim dosta poznatih lica sa forum,hr, gdje sam se (uz zanje moderatora) umirovio i stavio novi nick, Kyle Reese.
No, vratimo se temi. Ja sam zapravo posve slučajno kupio knjigu Dejana Jović, ni manje ni više nego u osiječkoj Emmezeti, za neku siću.
Knjiga je doslovno ama baš svaki stereotip o jugoostalgičarima koji možete zamisliti, samo ovaj lik nije priglupi poavljači mitova koji su mu napričali starci ili djedovi, nego vrlo inteligentna i vrlo opasna osoba.
Ne moram reći da sam, premda sam već zao na čemu smo s Josipovićem, vrlo neugodno iznenđen kada sam čuo da mu je on savjetnik.
Naravno, to je bio samo početka, o ljubavnoj priči Josipović-Tadić vam ne moram govoriti, kao ni o "zajedničkim udžbenicima" i svim tim gadostima.
No to je bio samo početak.
Kukuriku vlada je otvoreno kod nekih ministara uvela srpski jezik, izbor Vesne Pusić za ministricu ni manje ni više nego vanjskih poslova je kao izbor nekog Češkog simpatizera nacizma, 1950. u Čehoslovačkoj na tu funkciju, dakle samoubilački. Ali tu je i šlag na torti- Željko Jovanović je svom sunarodnjaku Zornau Šprajcu (pravo prezime također Jovanović) obećao "da će ga vratiti čim SDP dođe na vlast". Lika koji je namjerno falscificirao telefonske razgovore da bi prikazao pad Vukovara kao namjepten.
Dakle RTS sufinancira propagandne materijale i laži kao što su "Težina lanaca" a nama na našoj nacionalnoj televiziji, srpski nacionalist Šprajc želi zijednačiti krivnju, i onda mu buduću ministar, kao sunarodnjaku, obećava povratak kada je ovaj sanckioniran... Jesmo li uopće pobijedii onda u ratu?
Tko je stavio Jovanocića u vladu- pa naš Zoki... Sada, neki me uvjeravaju da između Zokija i Josipovića ima razlike.
Možda ju je i bilo, no čovjek je kao glavnog čovjeka za povijest i savjetnika uzeo mlađeg iz klana Goldštajn, notornog fascifikatora i čovjeka sklonom nasilnim ispadima na neugodna pitanja (kao o zločinima Srba u Bjelovaru pred kraj tzv. "aprislkog rata").
Malo sam se zapetljao ali teško je naći plan u svemu tome, i volio bih da mi pomognete razraditi sve ovo.
Tko stoji iza Dejana Jovića? Jesu li to ionako kod nas jake i aktivne Britanske tajne službe?
Jesu li iste i iza Josipovića?
Je li Milanović smao budala pa to sve ne kuži ili je i on "njihov"...
Sjetimo se i Linića, koji šuti o politici ako nije ekonomska, a koji je pisao ni manje ni više nego riječkog garnizonu JNA, "da ih zaštiti ako merčepovci dođu u Rijeku" To se danas skriva kao zmiji noge...
Sve u svemu, pitanje je što će biti sa ovom nesretnom zemljom, i hoće li as bar EU spasiti od svega toga, buduću da nas Britanija stalno spriječava da uđemo u isti(dakle mali tračak nade)?
SORRY ŠTO SAM NABACAO, NADAM SE MALO DA OVO RAZRADIMO, I DA ĆU SRESTI STARE PRIJATELJE OVDJE
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 16:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ovdje smo većim djelom za Josipovića (pa i Milanovića) jer se pokazao iznimno korektnim i konstruktivnim prema Hrvatima BiH, s obzirom da smo očekivali Mesić v 2.0.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Michael.Collins
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 16:24 |
|
|
Također, spominjao se četnički senator iz SAD, Goerge Vojnovich ,sa Korduna porijeklom, kao čovjek iza Jospivića,ali čak i meni je to pretjerano
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 16:39 |
|
|
Samo pričaj ima nas koji boli briga za Milanovića i Josipovića. I koji gledamo dublju politiku a ne PR govore prema Hrvatima u BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
Michael.Collins
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 16:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ovdje smo većim djelom za Josipovića (pa i Milanovića) jer se pokazao iznimno korektnim i konstruktivnim prema Hrvatima BiH, s obzirom da smo očekivali Mesić v 2.0. Dobro, nakon Mesića, i Vesna Pusić je bolja opcija za BiH Hrvate. Ali čovjeke, ako on aktivno, prema naredbama Britanaca, radi na ukidnaju Hrvatske, to će i vas zahvatiti, premda doista niste imali ništa od nas u ovih 12 godina, to vam priznajem
|
|
Vrh |
|
 |
Propovjednik
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 16:55 |
|
|
aj ti razumi paranoidne radikule. pa ovo je najpoštenija, najiskrenija, najkompetentnija, najhrabrija, jednom riječju, za narod i državu najbolja vlada koju je hrvatska ikad imala.
|
|
Vrh |
|
 |
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 17:10 |
|
|
Propovjednik je napisao/la: aj ti razumi paranoidne radikule. pa ovo je najpoštenija, najiskrenija, najkompetentnija, najhrabrija, jednom riječju, za narod i državu najbolja vlada koju je hrvatska ikad imala. Di ti živiš? Ova vlada je nakupina uhljeba, ljudi koji van politike nikakvog iskustva nemaju, trećerazrednih političara i slučajnih prolaznika kao Lagumdžija. Kad ovakvi tipovi mogu doći (uglavnom ponovo, jer ih je većina bila u vladi od 2000.-2003. zaduživši državu do grla i stvorivši zapravo dužničko ropstvo) na vlast, onda je to jasan znak u kakvom se sranju Hrvatska nalazi, to je prodana država, prodana za bagatelu s potpuno izgubljenim i izbezumljenim narodom i društvom koje u njoj žive. A bogami ti ljudi apsolutno ništa ne rade za Hrvate u BiH, čemu jebeno glorificiranje, pa da stavite balvan na čelo Vlade, uradit će više za Hrvate BiH nego Mesić, jer je i ne raditi ništa bolje nego raditi destruktivno kao Mesić
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 17:24 |
|
|
Collinse što te benaše na forum.hr-u pa ovdje dođoše? Propovjednik je napisao/la: aj ti razumi paranoidne radikule. pa ovo je najpoštenija, najiskrenija, najkompetentnija, najhrabrija, jednom riječju, za narod i državu najbolja vlada koju je hrvatska ikad imala. Haleluja propovjedniče! 
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
 |
Michael.Collins
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 17:24 |
|
|
Mislim da je kolega bio ciničan.
Ali ovi ljevičari barem ništa ne duguju, to su uglavnom anacionalni Hrvati ili Srbi, iz Rijeke,Zagreba i Istre, HDZ-ovi ministri su se isto pravili da BiH Hrvati ne postoje
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 17:36 |
|
|
Michael.Collins je napisao/la: Mislim da je kolega bio ciničan.
Ali ovi ljevičari barem ništa ne duguju, to su uglavnom anacionalni Hrvati ili Srbi, iz Rijeke,Zagreba i Istre, HDZ-ovi ministri su se isto pravili da BiH Hrvati ne postoje Teško da se za nekoga tko uvodi poreze i smanjuje radnička prava može reći da je ljevičar.
|
|
Vrh |
|
 |
Michael.Collins
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 17:50 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Michael.Collins je napisao/la: Mislim da je kolega bio ciničan.
Ali ovi ljevičari barem ništa ne duguju, to su uglavnom anacionalni Hrvati ili Srbi, iz Rijeke,Zagreba i Istre, HDZ-ovi ministri su se isto pravili da BiH Hrvati ne postoje Teško da se za nekoga tko uvodi poreze i smanjuje radnička prava može reći da je ljevičar. Dakako. U Hrvatskoj zapravo možemo govoriti kao i u Škotskoj ili Sjevernoj Irskoj- a)NACIONALISTI (pobornici neovisne Hrvatske) b)UNIONISTI (pobornici Jugoslavije ili Srbije)
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 18:14 |
|
|
Michael.Collins je napisao/la: Dakle RTS sufinancira propagandne materijale i laži kao što su "Težina lanaca" a nama na našoj nacionalnoj televiziji, srpski nacionalist Šprajc želi zijednačiti krivnju, Da, baš iz tog razloga RTS odbija da prikaže Težinu lanaca, evo već godinu ili koliko dana... Ali zato imamo red Srebrenice, red Vukovara, red Srebrenice, red gej parade, red Srebrenice, red NVO-EU-whatever...
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 18:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ovdje smo većim djelom za Josipovića (pa i Milanovića) jer se pokazao iznimno korektnim i konstruktivnim prema Hrvatima BiH, s obzirom da smo očekivali Mesić v 2.0. Vecina? Jesi siguran?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 18:24 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ovdje smo većim djelom za Josipovića (pa i Milanovića) jer se pokazao iznimno korektnim i konstruktivnim prema Hrvatima BiH, s obzirom da smo očekivali Mesić v 2.0. Vecina? Jesi siguran? Sanja. Ne znam koji mi je draži. Jebiga, kad se ovdje komparira sve s Mesićem. Isto kao da je Norvežanima mjerilo za političare Vidkun Quisling
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 18:26 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ovdje smo većim djelom za Josipovića (pa i Milanovića) jer se pokazao iznimno korektnim i konstruktivnim prema Hrvatima BiH, s obzirom da smo očekivali Mesić v 2.0. Vecina? Jesi siguran? Vjerojatno misli na Hrvate iz BiH, ne misli na sve forumaše. Uglavnom pozitivno se gleda na njih jer je prije postojao Mesić koji je radio štetu. Možda ovi novi ne rade mnogo ali ne rade štetu pa su odma bolji.
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 18:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ovdje smo većim djelom za Josipovića (pa i Milanovića) jer se pokazao iznimno korektnim i konstruktivnim prema Hrvatima BiH, s obzirom da smo očekivali Mesić v 2.0. a koja je to većina ministre? niti ta većina postoji ovdje na forumu niti postoji kod Hrvata BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 19:34 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Michael.Collins je napisao/la: Dakle RTS sufinancira propagandne materijale i laži kao što su "Težina lanaca" a nama na našoj nacionalnoj televiziji, srpski nacionalist Šprajc želi zijednačiti krivnju, Da, baš iz tog razloga RTS odbija da prikaže Težinu lanaca, evo već godinu ili koliko dana... Ali zato imamo red Srebrenice, red Vukovara, red Srebrenice, red gej parade, red Srebrenice, red NVO-EU-whatever... Jagnje, što realno očekuješ od Lanaca na RTS-u? Tko ima gram mozga, razumio je da se film može odgledati i skinuti s neta. Hoću reći, nije ga gledao samo tko ne želi.
|
|
Vrh |
|
 |
Propovjednik
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 19:42 |
|
|
Michael.Collins je napisao/la: Mislim da je kolega bio ciničan.
nisam. (ako se ovo odnosi na moj post iznad) vidim šta ljudi rade i vidim kako nastupaju u javnosti. iako ovdje u bosni i hercegovini podržavam hdz-ove, to uopće ne znači da nisam sociajdemokratski nastrojen. aj prijatno, i nemoj se mnogo nervirat, da ti se ne usni kakav srbin noćas.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 19:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24519 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ako ne gledamo nego zamišljenu idealiziranu sliku, nego samo realne alternative, sadašnja kombinacija Predsjednika i Vlade je jako dobra. Jer ja trenutno ne vidim bolju ekipu, koja je kadra preuzeti vlast u Hrvatskoj.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
epikur27
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 20:18 |
|
|
Da kraj Hrvatske  U glavnom Josipović nije loš, a kad je HB u pitanju je solidan. A SDP je korektniji od HDZ-a. Tako da, od onog što se nudi, ovo nije loše.
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 21:00 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
lider30 je napisao/la: Ako ne gledamo nego zamišljenu idealiziranu sliku, nego samo realne alternative, sadašnja kombinacija Predsjednika i Vlade je jako dobra. Jer ja trenutno ne vidim bolju ekipu, koja je kadra preuzeti vlast u Hrvatskoj. Karamarko koji priželjkuje koaliciju sa "državotvornim" HSP-om? 
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 21:05 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
epikur27 je napisao/la: Da kraj Hrvatske  U glavnom Josipović nije loš, a kad je HB u pitanju je solidan. A SDP je korektniji od HDZ-a. Tako da, od onog što se nudi, ovo nije loše. To je katastrofičnost rvacke desnice, siju defetizam za kojeg bi svaki pravi zapovjednik u vojsci u najmanju ruku odvalio zidarsku šamarčinu. Kme-kme desnica je tako u kurcu da vide propast Hrvatske u svakom slučaju kad nisu na vlasti, a najvećim Rvatinama od njih ne valja ni HDZ. Trebaju takvi na đubrište istorije, a desnicu preuzeti oni koji svaćaju neke stvari, ako ništa drugo, onda barem štetnost sijanja defetizma...
|
|
Vrh |
|
 |
švabo
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 21:11 |
|
|
U materinu i Država i sve kada već godinama nema kvalitetne političke elite, mudrog i karizmatičnog političara, državnotvorne i ponosne politike u korist velike većine naroda. To se odnosi na cijeli niz profesionalnih političara, svih stranaka i kvazi opredjeljenja. To se odnosi na cijeli hrvatski korpus, kako u Hrvatskoj tako i u Bosni i Hercegovini. Sve šuga do šuge, sve jadnici i poltroni, sve neki ljigavci i demagozi.....
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 21:18 |
|
|
Propovjednik je napisao/la: iako ovdje u bosni i hercegovini podržavam hdz-ove, to uopće ne znači da nisam sociajdemokratski nastrojen.
Jel tebi jasan pojam socijaldemokracije? 
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Kraj Hrvatske - Josipović, Dejan Jović i cijela ta operacija (Pusić, Šprajc, Goldstein) Postano: 07 ruj 2012, 21:41 |
|
|
ova vlada nije idealna, ali gora od hdz-ovih vlada ne može biti, to je jednostavno nemoguće, gotovo sam siguran da bi i pupovac na čelu vlade napravio manje štete hrvatskoj od sanadera i njegove ekipe...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|