|
|
Stranica: 1/23.
|
[ 570 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Brane
|
Naslov: Doček hrvatskih sportaša Postano: 29 sij 2026, 17:12 |
|
|
Doček hrvatski sportaša je tradicija nastala u modernoj Hrvatskoj državi spontano iz iskrene potrebe da hrvati zahvale sportašima koji nas predstavljaju i promoviraju po Svijetu.   Međutim kao relikti terora iz prošlog političkog sustava Jugoslavije, opet su se počeli javljat nekakvi poremećeni likovi koji nemaju veze sa Sportom. Prvi je tu bio Milan Bandić koji je htio zabranit doček nogometašima! Da stvar ne ostane na pojedincu pobrinuo se Tomislav Tomašević koji danas uz maximalnu potporu stranaka MOŽEMO-SDP već drugi put pokušava onemogućit doček rukometaša i proslavu u Zagrebu! Postavlja se pitanje zašto se doček ne preseli u Split ili Zadra koji isto tako imaju blizu Zračne Luke i tradiciju navijački grupa!?
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 29 sij 2026, 17:27 |
|
|
|
Stop centralizaciji. Imamo 7 gradova za zračnim lukama, neka se mijenja svaki puta lokacija dočeka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 29 sij 2026, 17:38 |
|
|
|
Ili ce sletiti u normalan grad, i pokazati karakter.
Ili u leftardski zagreb pa nek im mile kekin nastupa a moze i bora corba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 29 sij 2026, 17:48 |
|
|
|
U Zagrebu ne samo da onemogućavaju doček sportašima, nego onemogućavaju i hrvatima dolazak na doček.
Kad je bio doček nakon osvajanja Davis Cup pokala, bio je radni dan i da su samo pustili srednjoškolce na doček Trg bi bio pun, ovako je bio poluprazan.
Sustavno pokušavaju uništit tu kulturu dočeka hrvatski sportaša razno-raznim smicalicama, psihički poremećenih likova i likuša iz MOŽEMO-SDP.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 29 sij 2026, 18:17 |
|
|
Citat: Da stvar ne ostane na pojedincu pobrinuo se Tomislav Tomašević koji danas uz maximalnu potporu stranaka MOŽEMO-SDP već drugi put pokušava onemogućit doček rukometaša i proslavu u Zagrebu! Svakako ne bi trebali pristati na loš doček. Ili pravi doček ili neka slete u neki hrvatski grad.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1585 of 2558 - 61.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 29 sij 2026, 20:45 |
|
|
|
Sektasi ionako navijaju za Njemacku sutra.
Ili ce traziti neku utakmicu svadbarske Srbije, to njih vise pali nego ovi sta slusaju Thompsona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 29 sij 2026, 21:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Citat: Da stvar ne ostane na pojedincu pobrinuo se Tomislav Tomašević koji danas uz maximalnu potporu stranaka MOŽEMO-SDP već drugi put pokušava onemogućit doček rukometaša i proslavu u Zagrebu! Svakako ne bi trebali pristati na loš doček. Ili pravi doček ili neka slete u neki hrvatski grad. Čuvaj se Zeta. 
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 29 sij 2026, 22:08 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8355 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
U Ljubuškom.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 30 sij 2026, 13:58 |
|
|
|
Pa ako je razlika između dobrog i lošeg dočeka samo u tome da li pjeva Thompson onda se i ne ide zbog sportaša nego zbog Thompsona. Ja da idem na doček čestitati sportašima bilo bi mi sasvim svejedno tko pjeva i da li uopće netko pjeva. Jer ne idem na koncert.
Ovako ispada hipotetski da neki osvajač turnira u pikadu hoće doček i Thompsona, imao bi 100 000 ljudi na dočeku, ali ne zbog njega i zbog pikada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 30 sij 2026, 14:29 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa ako je razlika između dobrog i lošeg dočeka samo u tome da li pjeva Thompson onda se i ne ide zbog sportaša nego zbog Thompsona. Ja da idem na doček čestitati sportašima bilo bi mi sasvim svejedno tko pjeva i da li uopće netko pjeva. Jer ne idem na koncert.
Ovako ispada hipotetski da neki osvajač turnira u pikadu hoće doček i Thompsona, imao bi 100 000 ljudi na dočeku, ali ne zbog njega i zbog pikada. Možda je, možda nije. Kako god okreneš nema opravdanja u zabrani dolaska Thompsonu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1585 of 2558 - 61.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 30 sij 2026, 14:47 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa ako je razlika između dobrog i lošeg dočeka samo u tome da li pjeva Thompson onda se i ne ide zbog sportaša nego zbog Thompsona. Ja da idem na doček čestitati sportašima bilo bi mi sasvim svejedno tko pjeva i da li uopće netko pjeva. Jer ne idem na koncert.
Ovako ispada hipotetski da neki osvajač turnira u pikadu hoće doček i Thompsona, imao bi 100 000 ljudi na dočeku, ali ne zbog njega i zbog pikada. Ne, Ne! Molim te nemoj radit zamjenu teza, da rukometaši hoće Jelenu Rozgu, a gradonačelnik neće jer je nastupala za HDZ u kampanji ili je nosila majicu HOS-a dok je slavila uspjeh sportaša ili nešto treće, ja bi reagirao isto. Meni je to sasvim svejedno, ali nećeš frende nekom zabranjivat da mu na dočeku pjeva Rozga, Thompson, Giuliano, Psihomodo, Škoro, Let3, Urban, Intrade, Lidija Bajuk... Uostalom niti su to tvoje pare, niti je grad tvoje vlasništvo, nije nitko glasao za tebe da mu biraš muziku na dočeku reprezentativaca Hrvatske. Da je to rukometni klub Zagreb još bi se moglo raspravljat o tome, ali mi pričamo o nacionalnoj reprezentaciji Hrvatske s kojom Grad Zagreb nema veze. BTW Javio se Miro Bulj i pozvao rukometaše na doček u Sinj. Zanimljivo da se gradonačelnici Splita, Rijeke, Osijeka nisu niti javili, Osijek ima veliki Trg mogli bi ih dočekat, Split možda stadion u Parku Mladosti, ne znam jel Rijeka ima šta, jel Kantrida u funkciji za doček!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 30 sij 2026, 14:53 |
|
|
Brane je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Pa ako je razlika između dobrog i lošeg dočeka samo u tome da li pjeva Thompson onda se i ne ide zbog sportaša nego zbog Thompsona. Ja da idem na doček čestitati sportašima bilo bi mi sasvim svejedno tko pjeva i da li uopće netko pjeva. Jer ne idem na koncert.
Ovako ispada hipotetski da neki osvajač turnira u pikadu hoće doček i Thompsona, imao bi 100 000 ljudi na dočeku, ali ne zbog njega i zbog pikada. Ne, Ne! Molim te nemoj radit zamjenu teza, da rukometaši hoće Jelenu Rozgu, a gradonačelnik neće jer je nastupala za HDZ u kampanji ili je nosila majicu HOS-a dok je slavila uspjeh sportaša ili nešto treće, ja bi reagirao isto. Meni je to sasvim svejedno, ali nećeš frende nekom zabranjivat da mu na dočeku pjeva Rozga, Thompson, Giuliano, Psihomodo, Škoro, Let3, Urban, Intrade, Lidija Bajuk... Uostalom niti su to tvoje pare, niti je grad tvoje vlasništvo, nije nitko glasao za tebe da mu biraš muziku na dočeku reprezentativaca Hrvatske. Da je to rukometni klub Zagreb još bi se moglo raspravljat o tome, ali mi pričamo o nacionalnoj reprezentaciji Hrvatske s kojom Grad Zagreb nema veze. BTW Javio se Miro Bulj i pozvao rukometaše na doček u Sinj. Zanimljivo da se gradonačelnici Splita, Rijeke, Osijeka nisu niti javili, Osijek ima veliki Trg mogli bi ih dočekat, Split možda stadion u Parku Mladosti, ne znam jel Rijeka ima šta, jel Kantrida u funkciji za doček!? Glasovao sam za Osijek jer je Split već imao velike dočeke i skupove. Znači po meni Osijek ili Zadar. Sinj ima problem s prometnom infrastrukturom i opet bi bio kolaps.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 31 sij 2026, 01:37 |
|
|
|
Čemu uopće doček za broncu a pogotovo četvrto mjesto? Pogotovo u Rukometu u kojem imamo desetke medalja.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 31 sij 2026, 02:06 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Čemu uopće doček za broncu a pogotovo četvrto mjesto? Pogotovo u Rukometu u kojem imamo desetke medalja. Priča je pokrenuta prije polufinalne utakmice. Tako da velikog dočeka neće biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 12:34 |
|
|
Tomašević nakon što je Njemačka pobjedila Hrvatsku u polufinalu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 17:10 |
|
|
Citat: Doček za momke koji su posljednja dva i pol tjedna oduševljavali Hrvatsku borbenošću i igrama planiran je za ponedjeljak u 16:30. Iako se nagađalo da bi se mogli vratiti već u nedjelju navečer, to se ipak neće dogoditi.
Lokacija je uobičajeno mjesto za ovakve svečanosti: Trg bana Josipa Jelačića u središtu Zagreba, gdje navijači redovito pozdravljaju sportaše koji ih čine ponosnima . https://www.tportal.hr/sport/clanak/evo ... 8-20260201
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 18:03 |
|
|
|
I oni ce doci na docek gdje je zabranjen Thompson.
Ja im vise ne bi ni na jednu utakmicu otisao, da sam na mjestu onih koji idu.
Pa neka ih podrzavaju mozemovci i ostala sekta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 19:53 |
|
|
Gradonačelnik Splita Tomo Šuta Citat: “Čestitam našim rukometašima na osvojenoj brončanoj medalji kojom su razveselili cijelu Hrvatsku. Split je spreman organizirati njihov doček na Rivi i uvažiti njihovu glazbenu želju. Sportaši koji donose toliko radosti našoj domovini imaju pravo birati kako će slaviti. Ako u glavnom gradu za hrvatsku pjesmu i emociju više nema mjesta, u slobodnom gradu Splitu će ga uvijek biti.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 19:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46929 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Red bi bio da doček nekad bude van Zagreba.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 19:57 |
|
|
daramo je napisao/la: Red bi bio da doček nekad bude van Zagreba. Sve je na rukometašima pretpostavljam da imaju čarter (avion koji vozi samo njih) mogu birat di oće da sleti u Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 20:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46929 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Zastava Herceg Bosne na dodjeli medalja, svaka čast našim Ljubašacima.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 20:07 |
|
|
Brane je napisao/la: daramo je napisao/la: Red bi bio da doček nekad bude van Zagreba. Sve je na rukometašima pretpostavljam da imaju čarter (avion koji vozi samo njih) mogu birat di oće da sleti u Hrvatskoj. Mene je razočarao Hrvatski Rukometni Savez. Na instagramu svaka druga objava sa Thompsonovom pjesomom, a onda pristanu na ovakav doček. Možda se rukometaši pobune nešto kako kažeš, no ne vjerujem previše u to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 20:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89985 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
hrvatskih
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 20:31 |
|
|
|
RTL Nema dočeka u Zagrebu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Doček Hrvatski Sportaša Postano: 01 vel 2026, 20:32 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|