|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 45 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Brane
|
Naslov: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 10 sij 2026, 22:27 |
|
|
Velimir Bujanec: Hvala prijateljima koji to nisu!Z1 televizija objavila je da prekida emitiranje kontroverzne emisije Bujica. Nakon što mu je ukinuta emisija, na Facebooku se oglasio i njen voditelj i urednik, kontroverzni Velimir Bujanec."Vidimo se uskoro, još jači i spremniji" https://www.dnevno.hr/magazin/potres-na ... a-3178852/
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 10 sij 2026, 23:40 |
|
|
|
Rekao bih da je to polagano kraj Radića.
Ali vidjet ćemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 10 sij 2026, 23:41 |
|
|
|
Već neko vrijeme izgleda mi da su ga cenzurirali ili natjerali na autocenzuru. Neke po HDZ vrlo kritične "Bujice", ne mogu naći na internetu. Nestale. Još je rano, ali sumnjao sam kako bi Domino mogao biti budući DP2, pa bi ovo moglo biti na tragu toga. Ako je tako, to je zapravo dobro i neka se sami raskrinkaju na vrijeme. U Dominu mi je OK Peternel, pa me zanima kako će on ovo komentirati ili znakovito šutjeti.
U anketi sam odgovorio - "rijetko". U biti, krenem gledati svaku "Bujicu", ali ovisno o temi, gostima i Bujančevom raspoloženju, krene li u dosadu, ponavljanje ili patetiku (sve češće u zadnje vrijeme), nakon par minuta odustanem. No u odnosu na druge emisije koje nam nudi MSM, svakako je pozitivac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 10 sij 2026, 23:48 |
|
|
|
Ja se sjećam kad je počeo na TV Mreža, tek nedavno možda zadnji 4-5 godina je prešo na Z1
Nije mi jasno oće sad bit blokiran na svim ostalim lokalnim TV ili je samo Z1 ga blokiro, inače Z1 je i nastala kao ljevičarska TV.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 00:12 |
|
|
Brane je napisao/la: Ja se sjećam kad je počeo na TV Mreža, tek nedavno možda zadnji 4-5 godina je prešo na Z1
Nije mi jasno oće sad bit blokiran na svim ostalim lokalnim TV ili je samo Z1 ga blokiro, inače Z1 je i nastala kao ljevičarska TV. Ne očekujem kako će se pojaviti na nekoj drugoj TV, jer svi nešto sisaju od države, a prihvaćanjem Bujanca to bi izgubili. Razlozi su (vjerujem) politički i priprema Domina za uguzivanje HDZ-u. To će se brzo pokazati. Moguće je kako bi HDZ čak i dao Dominu ministarstvo kulture (i zapravo ništa drugo), ali da se stvari tako urede, kako se ne bi promijenilo ništa. Npr. da SNV odsada plaća - npr. ministarstvo branitelja. HAVC - MORH i tsl. Bujanac će se pojaviti na internetu (podcast), gdje ga više neće gledati stariji ljudi (koji znaju samo uključiti TV). Pa kako mu bude. Možda će biti hrabriji i zanimljiviji (bez Radićevih uzdi), a možda ga i na internetu nekako dostignu cenzuriraju i sputaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 07:28 |
|
|
|
Problem s Mariom Radićem je što je ucijenjiv. Zato je morao eliminirati Škoru kad je ovaj bio najjači. Sada mora eliminirati sam sebe, da bi postao "prihvatljiv" HDZu.
Bujanec bi mogao imati veću slobodu na internetu, ali više je važno da politički ovime HDZ pripitomljava ostatke desnice koje nije kooptirao dosad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 09:08 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 16:40 Postovi: 2318 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
|
I svi oni na kraju balade skinu gaće pred HDZ-om.
Ni ne zaslužuju išta bolje.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 09:22 |
|
|
Flamel je napisao/la: I svi oni na kraju balade skinu gaće pred HDZ-om.
Ni ne zaslužuju išta bolje. Samo MOST nije. Ovi svi ostali su pod kontrolom HDZa, većom ili manjom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 09:52 |
|
|
|
Bujanec je svakako svakakv lik. Ali problem današnjih televizija jest ogromna cenzura gdje Bujanec zna donijet neke informcije koje ne mozeš čut na drugim emisijama. Ovo ukidanje jest rezultat političke cenzure i pritiska na njega, a ne njegova kvaliteta ili negledanost. Iskreno, Bujanca mozemo mi obtuzivat za ovo ili ono, ali u odnosu na druge hrvatske novinare, on se nalazi u gornjoj polovici...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 13:54 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8205 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Nakon DP-a , HDZ guta i Domino. Toliko o desnici u Hrvata.
Raspudić je odavno otupio svoju oštricu, naročito nakon udaje u Zagreb.
Ostaje još MOST sa svojim hvalevrijednim inicijativama , kao što je najnovija za očuvanje gotovinskog plaćanja. I Suverenisti, naravno.
Jonjić je nešto kentrao i nedavno minirao okupljanje na desnici, prije ove najnovije akcije Pavla Vujnovca, kako li se već preziva.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 14:22 |
|
|
|
Mario Radić je shvatio da mu je Bujanec veći uteg nego korist
Pogotovo ako misli biti dio vlasti nakon 2028.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 14:32 |
|
|
|
Slaba je gledanost te emisije, ali razjedinjena desnica i ne može bolje.
Vječno će biti i ostati razjedinjena, kod ljevice je to rjeđi problem a kod desnice nezaobilazan. Uništavaju sami sebe i svoju "ideju".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 14:39 |
|
|
espresso je napisao/la: Mario Radić je shvatio da mu je Bujanec veći uteg nego korist
Pogotovo ako misli biti dio vlasti nakon 2028. Pokaže li se da kako je Radić demontirao "Bujicu", kako bi se umilio Plenkoviću (a vjerojatno je), to će mu se vratiti kao bumerang. 2028. Domino neće prijeći izborni prag i neće biti dio vlasti. Nadam se novom grupiranju desnice, ali sada bez Domina i Jonjića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 14:40 |
|
|
kiler je napisao/la: Nakon DP-a , HDZ guta i Domino. Toliko o desnici u Hrvata.
Raspudić je odavno otupio svoju oštricu, naročito nakon udaje u Zagreb.
Ostaje još MOST sa svojim hvalevrijednim inicijativama , kao što je najnovija za očuvanje gotovinskog plaćanja. I Suverenisti, naravno.
Jonjić je nešto kentrao i nedavno minirao okupljanje na desnici, prije ove najnovije akcije Pavla Vujnovca, kako li se već preziva. jonjić i njegov intimus džamijski zlatko su obične štetočine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 15:13 |
|
|
|
Da Bujaneca nema na Youtube ja ga nebi ni gledo, Z1 TV ima jako mali "reach" u Zagrebu.
Zanimljivo da se nikad nije odrekao muslimana, a ti likovi su mu totalno nebitni u gledanosti jer su ZG muslimani SDP-MOŽEMO glasači. S druge strane cilja na Herceg-Bosnu i na te gledatelje po ZG, pa i naglasi to u svakoj emisiji...haha
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 15:56 |
|
|
Brane je napisao/la: Da Bujaneca nema na Youtube ja ga nebi ni gledo, Z1 TV ima jako mali "reach" u Zagrebu.
Zanimljivo da se nikad nije odrekao muslimana, a ti likovi su mu totalno nebitni u gledanosti jer su ZG muslimani SDP-MOŽEMO glasači. S druge strane cilja na Herceg-Bosnu i na te gledatelje po ZG, pa i naglasi to u svakoj emisiji...haha Zar nisu svi muslimani u Hrvatskoj SDP većinom. Istarski vjv mješano SDP-IDS. Gunja možda HDZ?
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 17:22 |
|
|
|
Bujin problem kao i problem općenito Hrvatske desnice je što su zapeli i dalje u 41 i 91 godini. Ne kažem, treba poklopit komunjare kad ih ide ali generacijski jaz je napravio svoje. Ima prećih stvari od partizana, Tita i Kardelja
Moderne desne teme su nacionalna održivost, sigurnost, opstanak Hrvata kao etničke skupine u vlastitoj državi, imigracija , woke i liberalna ideologija i njihova posljedice...
Bujo se pretvorio u Boomer TV
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 19:55 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8205 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Navodno je stvarni razlog otkazivanja emisije gostovanje Brane Glavaša koje je trebalo biti u ponedjeljak , 12.1. Očito Glavaš zna dosta o Radiću i toj ekipi. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 23:18 |
|
|
kiler je napisao/la: Navodno je stvarni razlog otkazivanja emisije gostovanje Brane Glavaša koje je trebalo biti u ponedjeljak , 12.1. Očito Glavaš zna dosta o Radiću i toj ekipi.  Nisam to znao...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 11 sij 2026, 23:24 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4444 Lokacija: Dridska Župa
|
|
I on to može samo na Bujici reći ma da.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 12 sij 2026, 07:29 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: I on to može samo na Bujici reći ma da. otvarao je teme koje rugi nisu, tu nema spora
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 12 sij 2026, 20:36 |
|
|
|
Vidno utučen buja no zanimljiv opis situacije iz njegova pogleda
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 12 sij 2026, 21:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88642 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Dugo je i trajao nacistički žabac, desničarska Santa Barbara
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 12 sij 2026, 21:19 |
|
|
|
Mnogo više štete nego koristi od njega za domoljublje
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Z1 TV ukinula emisiju Bujica Postano: 12 sij 2026, 21:40 |
|
|
Bujanec tvrdi da se ide u osnutak nove televizije sponzorirane dijasporaškim kapitalom, uz okupljanje svih desnih novinara, Dujmovic, Marijacic, Jurič itd po uzoru na FOX news Ujkanska TV 
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|