HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 vel 2025, 21:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 51 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Potencijalni ministar hrvatskih branitelja je etnički Srbin.
PostPostano: 02 svi 2024, 23:31 

Tko je Srbin kojeg DP želi za ministra branitelja? Branio Vukovar, razbijao ploče...

DOMOVINSKI pokret neslužbeno želi čovjeka koji je po nacionalnosti Srbin za ministra branitelja. Riječ je o hrvatskom branitelju Predragu Mišiću - Peđi, a DP navodno time želi demonstrirati da nema ništa protiv Srba nego samo SDSS-a, stranke koje ne žele ni u vladi ni u vladajućoj većini.

No tko je Predrag Mišić, čovjek koji je bio na listi Domovinskog pokreta, na 3. mjestu u IX. izbornoj jedinici, a sada ga ta stranka želi vidjeti i na mjestu ministra branitelja?

U Domovinskom ratu borio se na hrvatskoj strani. Branio je Vukovar, a javnost ga je upoznala kada je 2013. razbio dvojezičnu ploču s ćiriličnim natpisom na zgradi vukovarske Policijske postaje. Kazao je da je to učinio jer smatra da "ćirilici nije mjesto u Vukovaru dokle god se ne riješi pitanje tisuće ubijenih i nestalih i dok se ne kazne krivci počinjenih ratnih zločina."

Više o njemu moglo se saznati 2017. godine kada je gostovao u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

Tada je bio član Konzervativne stranke koja je bila u vladajućoj HDZ-ovoj koaliciji.

Srbin koji je branio Vukovar na Mitnici i časnički namjesnik Hrvatske vojske ispričao je kako mu je brat na početku rata otišao na drugu stranu - kod srpskog agresora. Tada je rekao kako brata nije vidio ni čuo 26 godina i da će vjerojatno tako ostati zauvijek.

Kratko se čuo s njim 1996. "i nikad više", kaže, "niti ima potrebe". Nije htio da ga ekipa emisije Nedjeljom u dva potraži i spoji s njime.

"Rođen sam u Vinkovcima, a došao sam u Vukovar kao beba. U vrijeme mladosti Vukovar je bio u procvatu. Imao je 45.000 stanovnika, 29.000 zaposlenih, jako bogat grad, s puno firmi i jakim gospodarstvom. U ono vrijeme vjerojatno jedan od najbogatijih gradova", kazao je Predrag Mišić - Peđa.

"S nekim odmakom, mira nikad nije bilo u Borovom selu. Tamo su Ozrenci, deklarirani četnici, i oni nikad neće prihvatiti ovu državu. Dugo si nisam htio priznati da će doći do rata, mislio sam, odrastali smo zajedno, odvojit će se svatko na svoju stranu i otići. Kako sam ja čovjek koji voli čuti i vidjeti, otišao sam u Borovo Selo i vidio sam na stotine četnika i tada shvatio da neće biti dobro", rekao je.

Pričajući o 1989. godini, otkrio je da je bio zaposlen u privatnoj firmi, a da je supruga radila u Borovu. "Odgojeni smo u kršćanskom duhu, nikada nisam razmišljao o ljudima u koju je crkvu tko išao. S time nisam imao ni tada, ni sada problema", rekao je. Kao obitelj su se podijelili na samom početku rata. Supruga i dijete također su mu bili u Vukovaru.

"Moja mati je s mojim polubratom (majka se ponovno udala) bila do 18. studenoga s Hrvatima u podrumu, a ja sam bio na položaju na Mitnici. Razmišljao sam da je brat s druge strane, ali jednostavno na to nemam odgovor", dodao je.

"Dan 18. studenoga 1991., dan pada Vukovara, pamtim kao dan kad sam umro, nešto je u meni umrlo. Naime, nakon toga čovjek više ne može biti isti", objasnio je. "Odveli su nas na Ovčaru. Tu se umiješala Božja ruka jer smo čuli kako bageri kopaju rupe za mrtve. Nizozemac ili Norvežanin iz Crvenog križa je nas 182 popisao na komadiću papira od cigareta i vjerojatno nas je to spasilo da nas nisu ubili na Ovčari. Tamo smo prenoćili i sutradan su nas prevezli u logor u Mitrovicu", kazao je Mišić.

Bio je 271 dan u Mitrovici. O tim danima ne voli govoriti. "Tamo su samo bili neljudi, ljudi nije bilo. Josip Boldić, 5-6 godina stariji od mene, zdrav, dobio je dijete, saznao za dijete, i onda su ga za tri dana ubili batinama. Na stotine je takvih bilo u Mitrovici, svatko je imao svoju golgotu. Prebili su koga god su stigli. Kad su me 14. 8. 1992. vozili na razmjenu za Nemetin, skoro nije došlo do razmjene. Tada sam počeo razmišljati o samoubojstvu, što bih i učinio da nije došlo do razmjene. Na sreću, ipak je do razmjene došlo. Dugi period je trebalo da se vratim u normalu - trajalo je 5-6 mjeseci kad sam se iščupao, no neki nisu", pojasnio je.

Godine 1997. između Božića i Nove godine vratio se u Vukovar i promašio je kuću jer su sve bile srušene. Vraća se 15. siječnja 1998. kad mu počinje obnova kuća, a obitelj stiže za Božić te godine.

Predrag Mišić nagrađen je 2021. godine nagradom Ponos Hrvatske, objavljeno je na stranicama Grada Vukovara. Kako je tada istaknuto, Mišić svoje slobodno vrijeme i resurse koristi u svrhu pomoći bolesnoj djeci i siromašnijim sugrađanima.

"Predrag Mišić posljednjih 5 godina svako ljeto šalje vukovarske mališane na more. Mnogim obiteljima koje si zbog raznih okolnosti ne mogu priuštiti ljetovanje pomogao je da odu na more uz niz za njih organiziranih aktivnosti, a prošle godine je htio prodati svoj dugo željeni motocikl zbog toga. Motocikl je stavio na aukciju, a sredstva od prodaje namijenio je za ljetovanje 30 mališana iz Vukovara. No, potaknuvši i druge ljude na ovakva djela, motocikl je ostao u njegovom vlasništvu, a skupljeno je dovoljno novaca za sedmodnevno ljetovanje 51 djeteta", objavio je Grad Vukovar 2021. godine te dodao kako je to samo jedno među njegovim brojnim nesebičnim i dobronamjernim djelima.

Predrag Mišić je DP podržao uoči izbora 2020. godine kad se ta stranka još zvala Domovinski pokret Miroslava Škore i bio je na njihovoj listi. Tada je napustio Hrvatsku konzervativnu stranku (HKS) kazavši da mu je predsjednik te stranke Marijan Pavliček, danas predsjednik Hrvatskih suverenista, "zabio nož u leđa".

"Dogodilo se to da se gospodin Pavliček boji mog imena na listi i on inzistira kod Miroslava Škore i prijeti da će uništiti koaliciju i sporazum ako ja budem na listi", otkrio je razloge sukoba i napuštanja HKS-a Mišić.

Mišićevo ime je nominalni šef Domovinskog pokreta spominjao na prošlotjednoj presici, pokušavši objasniti da u toj stranci nemaju ništa protiv Srba nego SDSS-a. Tada je rekao da je Mišić, po nacionalnosti Srbin, bio među njihovim kandidatima na nedavnim izborima. Penava je još dodao da su se on i Mišić slikali ispred kipa još jednog Srbina - Nikole Tesle.

Vrh

Naslov: Re: Potencijalni ministar hrvatskih branitelja je etnički Srbin.
PostPostano: 03 svi 2024, 00:30 

Ovo bi bilo i ok.

Čovjek je državotvoran, voli RH, to mu je domovina.
A i maknula bi se svaka priča s raznoraznih SDSSova i Miloševićanskih pristalica.

Tko od Srba želi živjeti i razvijati Hrvatsku, dobrodošao je.
Tko se želi asimilirati, ne mora zaboraviti svoje porijeklo, ali treba postati politički Hrvat.

Realno, bolje domoljubni Srbi nego Nepalci.

Na ovaj način se i postiže normalizacija odnosa.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 04:41 

Nadajmo se da je došlo vrieme gdje trebamo za promjenu nagraditi lojalne Srbe, a ne šakom i kapom davati onima koji nas mrze iz dna duše...

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 08:26 

I koja je onda taćno razlika između vas i Bošnjaka?
Oni kažu ne mrzimo mi Hrvate , ali Čović i HDZ su krivi
A Željko državotvoran Hrvat .
Tako vi za Srbe ,
Ne mrzimo mi Srbe ,ali Pupovac i SDSS su krivi .

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 08:28 

SDSS u Hrvatskoj nije državotvorna stranka. HDZBiH u BiH jeste.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 10:37 

Revizija je napisao/la:
Tako vi za Srbe ,

Ogromna.
Mi nismo birali Pupovca.
Ako DP stavi ovog "svog" Srbina, on je došao tu kao običan građanin, ne samo u nekoj posebnoj kvoti.

Mislim, i Srbi su manjina u RH, a Hrvati su "državotvorni", konstutivan narod u BiH.
Cijeli sustav je drugačiji, ali to na stranu.

Pogledaj Hrvate u Srbiji.
Ako je neki u vladi, to je neovisno o njegovom etniku.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 11:58 

Nisam siguran da mi se sviđa ovakav ministar, iako, formalno, po hrvatskim zakonima nema neke prepreke za to. On ne dolazi iz kvote srba, niti može biti ministar iz kvote manjinaca, iako pripada manjini, ali ipak, takvo što bi samo dalo povoda laprdanju kako i u Hrvatskoj imaju "svoga Komšića".

Barem dok se ne riješi pitanje izbora hrvatskog člana Predsjedništva u BiH bolje je da se u Hrvatskoj ne bave podbacivanjem u inat, jer nam to politički trenutno ne koristi.

Iako bošnjaci, znamo dobro, imaju mnogo više halal srba na svim federalnim nivoima, pa i lažnih srba i hrvata, nego što bi hrvati imali jednog.

Ali teže se pozivati na princip ako kažeš SDSS-u, "Evo imamo srbina u Vladi!" na ovakav način.

Bolje nijedan srbin nego ovakav ijedan. Moje mišljenje.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 12:03 

Ceha je napisao/la:
Revizija je napisao/la:
Tako vi za Srbe ,

Ogromna.
Mi nismo birali Pupovca.
Ako DP stavi ovog "svog" Srbina, on je došao tu kao običan građanin, ne samo u nekoj posebnoj kvoti.

Mislim, i Srbi su manjina u RH, a Hrvati su "državotvorni", konstutivan narod u BiH.
Cijeli sustav je drugačiji, ali to na stranu.

Pogledaj Hrvate u Srbiji.
Ako je neki u vladi, to je neovisno o njegovom etniku.

Ne bi, po meni, bio problem srbin kao srbin, ali staviti nekoga tko je ratovao, a to i nastavio u mirnodobskim uvjetima, protiv srpske manjine da bi tako opravdao izbacivanje SDSS-a iz vlasti je kontraproduktivno.

Može srbin koji nije politički SDSS-ovac, naravno, i poželjniji je takav, ali onda neki neutralni, koji ne vodi politički rat s odabranim predstavnicima srpske manjine.

Ovo bi bilo previše očito.

Mislim da DP na ovaj način hoće da eliminira SDSS, da kaže "Imamo srba koji nam pašu!" ali takvu istu retoriku koriste i muslimani kada nas preglasavaju.

Uostalom, mislim da ovi iz SDSS-a, koliko god da su utjecajni, neće pristati baš na ovo, a time je Vlada labilnija.

Zašto ne pronaći nekog srbina da bude ministar, koji nije politički aktivan, profesor s nekog sveučilišta, navija za Hrvatsku reprezentaciju, a ne mrzi ni srpsku. Takav nekakav.

Barem za sada.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 13:07 

Dok HDZ koristi srbe kao svoju ispostavu nemamo drugog lijeka osim toga što DP radi.

Najbolje je ukinuti manjinske zastupnike ali pitanje je hoće li do toga doći

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 13:58 

potocnj je napisao/la:
Ne bi, po meni, bio problem srbin kao srbin, ali staviti nekoga tko je ratovao, a to i nastavio u mirnodobskim uvjetima, protiv srpske manjine da bi tako opravdao izbacivanje SDSS-a iz vlasti je kontraproduktivno.

Može srbin koji nije politički SDSS-ovac, naravno, i poželjniji je takav, ali onda neki neutralni, koji ne vodi politički rat s odabranim predstavnicima srpske manjine.

Ovo bi bilo previše očito.

Mislim da DP na ovaj način hoće da eliminira SDSS, da kaže "Imamo srba koji nam pašu!" ali takvu istu retoriku koriste i muslimani kada nas preglasavaju.

Uostalom, mislim da ovi iz SDSS-a, koliko god da su utjecajni, neće pristati baš na ovo, a time je Vlada labilnija.

Zašto ne pronaći nekog srbina da bude ministar, koji nije politički aktivan, profesor s nekog sveučilišta, navija za Hrvatsku reprezentaciju, a ne mrzi ni srpsku. Takav nekakav.

Barem za sada.

DP ni ne želi SDSS.

Što se mene tiče, trebalo bi ukinuti zastupnike manjina uopće.
Toga nema u Europi, a ne obazirati se na to što Muslimani pričaju.
Ionako lažu.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 18:30 

Etnicki Srbin predstavlja hrvatsku desnicu, a ne srpsku manjinu. Ako ocemo da srpska manjina bude zastupljena u vlasti, to se ne moze preko predstavnika hrvatske desnice.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 18:54 

aleksije radicevic je napisao/la:
Etnicki Srbin predstavlja hrvatsku desnicu, a ne srpsku manjinu. Ako ocemo da srpska manjina bude zastupljena u vlasti, to se ne moze preko predstavnika hrvatske desnice.

E da se složim sa Acom.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 19:33 

Nek se preskoči jedan mandat sa SDSSom. Ništa im bit neće - duže su na vlasti od HDZa :D

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 19:44 

Revizija je napisao/la:
Tako vi za Srbe ,

Mišić je prije rata možda i bio Srbin.Al čovjek koji se odreko roditelja i rođenog brata zato što su ostali na srpskoj strani,a brat mu je bio u srpskoj vojsci nema više veze sa Srbima,osim imena i prezimena.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 19:55 

mislim da taj čovjek ima ozbiljnih problema s alkoholom, to sigurno nije kapacitet za ministra ni uz najbolju volju.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 20:23 

Revizija je napisao/la:
Tako vi za Srbe ,

Postoji tu dosta razlike, jer hrvati i muslimani/bošnjaci Federaciju su stvarali kao zajednički kolektiv, ušli i jedni i drugi svojevoljno, dok su srbi, nevoljko pristali, nakon poraza, da prihvate manjinska prava u Hrvatskoj. Znači izgubili konstitutivnost i pravo da kao ravnopravan, ili približno ravnopravan partner odlučuju.

Hrvati i muslimani u Federaciju ulaze kao partneri da bi se pokazalo da muslimani hoće da ovladaju političkom voljom hrvata. Pa potom i srba kao idući korak.

Taj ministar u Vladi Hrvatske ne bi predstavljao volju srba isto kao što ni Mijatović ne predstavlja volju srba u Federaciji iako formalno srbin sudjeluje u federalnoj Vladi kao ministar.

Nitko ne spori pravo srbima da imaju svoje zastupnike, i sve što im ti zastupnici mogu donijeti, a eto imaju i 3 zajamčena mandata, nego što to konkretno u politici u Hrvatskoj znači?
3 mandata koja rastjeraju 14 DP-ovih i možda i još 8 potencijalnih Mostovih ne znače ništa.

U nekoj drugačijoj konstalaciji zvijezda ta 3 mandata možda budu puno značili pa prevagnu, ali za sada, srbi bez ostalih manjina stvarno ne znače ništa.

Mislim da sad Plenković propituje ostale manjince u nadi da oni srpskoj strani postave ultimatum, tipa, podržite Vladu ali nema vas u vlasti ovaj put.

To je možda način da ih DP prihvati, kao nevoljke partnere, ali eto, svima je bitno da budu dio vlasti na neki način. Ne kažem da je tako, nagađam, ali Pupovac je sada teret Plenkoviću.

Opet se slažem da ne treba, bar ne u trenutku kada govorimo o legitimnom predstavljanju, postavljati srbina kao da eto popuni neko mjesto, a njegovi ga ne žele. Više će štete nanijeti.

Tu situaciju imamo u BiH, muslimani postavljaju hrvate i srbe također, u Federaciji, koji nisu ni hrvatski ni srpski izbor. Srbi opet u RS-u postavljaju svoje bošnjake itd.

Neka je DP-ov ministar ali ne mora biti uopće srbin. Bar ne sada, iako, ne gledaju svi na politiku u Hrvatskoj kroz prizmu događanja u BiH, ali bi Plenković trebao biti dovoljno mudar da odbije svakakve igrokaze i da Vladu ne sastavlja u inat ovima ili onima. Za to nema potrebe.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 20:26 

dudu je napisao/la:
mislim da taj čovjek ima ozbiljnih problema s alkoholom, to sigurno nije kapacitet za ministra ni uz najbolju volju.

To može biti problem. No zar su Šeks i Komšoglu puno boji slučaj?
Ministar na koncu svega daje naputke i svoje zamisli. Ima savitnike i pomoćnike koji mu govoridu šta je dobro, a šta nije. Zaminici i tajnici često obavidu ministarski posal. Profesionalno činovništvo obavja ostatak posla.

Komšoglu ne bi bia problem da radi za zajednicu koju formalno pridstavja. On radi protiv nje!

SDSS su etnobiznismeni u službi vanjske države. S takvin zastupniciman, Srbiman i ne tribadu neprijateji.

S druge strane, kad je SDP bia na vlasti, ima je nesrazmirno visok udil Srba u vladi.
Bit Srbinon nije problem, bilo je judih koji su pošćeno i dobro i časno radili svoj posal, no niki su se pokazali takvin da su se zamirali većinsken narodu čija je hrvatska nacionalna država.

Najpoznatiji je slučaj ono šta je Željko Jovanović napravia u hrvatskoj kulturi, znanosti i prosviti, a najgora je stvar masakriranje hrvatskog jezika i pravopisa.

Biljana Borzan proguravala t.zv. "spolni odgoj" i glasovala je u europarlamentu protiv jednoglasnosti a za priglasavanje kvalif.većinon, što znači da veliki moredu gazit protivjenja malih. Šta je njoj mati bila? Je li istina da je bia visokopozicionirana faca u Službi državne sigurnosti? Mogli su joj je ćaća i mati bit problematičan slučaj glede nacionalne sigurnosti, a ona suprotan slučaj, domoljub i kvalitetna osoba. Ne mora okajavat grihe roditeja. No ovdi jon natrljavadu i nepotizam. Onda sve skuoa daje drugu sliku, odgojno-obitrjsko okružje ostavilo je negativan trag.

https://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/132-hrvatska/29347-sdp-ova-europarlamentarka-titi-perkovia-majka-biljane-borzan-bila-tajnica-osjeke-udba-e
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/biljana-borzan-najmocnija-sdp-ovka-kako-je-udbaska-kci-zbrinula-cijelu-svoju-obitelj-i-tko-joj-u-tome-daje-potporu-146519/

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 22:43 

U Saboru se predstavljaju manjine.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2024, 22:45 

Graničar18 je napisao/la:
Revizija je napisao/la:
Tako vi za Srbe ,

Mišić je prije rata možda i bio Srbin.Al čovjek koji se odreko roditelja i rođenog brata zato što su ostali na srpskoj strani,a brat mu je bio u srpskoj vojsci nema više veze sa Srbima,osim imena i prezimena.

Rođen i živi kao Srbin. Branio je svoj grad od prekodunavskih barbara.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2024, 04:07 

Zašto bi srpska manjina kao posebna skupina bila zastupljena u vlasti?
RH je jednonacionalna država, Srbi su državljani kao i svi drugi.
Država je Hrvatska, ne Srbija.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2024, 04:09 

potocnj je napisao/la:
Neka je DP-ov ministar ali ne mora biti uopće srbin. Bar ne sada, iako, ne gledaju svi na politiku u Hrvatskoj kroz prizmu događanja u BiH, ali bi Plenković trebao biti dovoljno mudar da odbije svakakve igrokaze i da Vladu ne sastavlja u inat ovima ili onima. Za to nema potrebe.

Uopće je bila greška što je Plenky stavljao nekog iz stranke s 3 zastupnika da mu bude ministar.
Hrvatska vlada nema "srpsko" mjesto u sebi.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2024, 04:11 

Sokolić je napisao/la:
SDSS su etnobiznismeni u službi vanjske države. S takvin zastupniciman, Srbiman i ne tribadu neprijateji.

Baš utjelovljenje korupcije.
Sokolić je napisao/la:
S druge strane, kad je SDP bia na vlasti, ima je nesrazmirno visok udil Srba u vladi.
Bit Srbinon nije problem, bilo je judih koji su pošćeno i dobro i časno radili svoj posal, no niki su se pokazali takvin da su se zamirali većinsken narodu čija je hrvatska nacionalna država.

Najpoznatiji je slučaj ono šta je Željko Jovanović napravia u hrvatskoj kulturi, znanosti i prosviti, a najgora je stvar masakriranje hrvatskog jezika i pravopisa.

Biljana Borzan proguravala t.zv. "spolni odgoj" i glasovala je u europarlamentu protiv jednoglasnosti a za priglasavanje kvalif.većinon, što znači da veliki moredu gazit protivjenja malih. Šta je njoj mati bila? Je li istina da je bia visokopozicionirana faca u Službi državne sigurnosti? Mogli su joj je ćaća i mati bit problematičan slučaj glede nacionalne sigurnosti, a ona suprotan slučaj, domoljub i kvalitetna osoba. Ne mora okajavat grihe roditeja. No ovdi jon natrljavadu i nepotizam. Onda sve skuoa daje drugu sliku, odgojno-obitrjsko okružje ostavilo je negativan trag.

https://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/132-hrvatska/29347-sdp-ova-europarlamentarka-titi-perkovia-majka-biljane-borzan-bila-tajnica-osjeke-udba-e
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/biljana-borzan-najmocnija-sdp-ovka-kako-je-udbaska-kci-zbrinula-cijelu-svoju-obitelj-i-tko-joj-u-tome-daje-potporu-146519/

Je.
Ti SDPovi Srbi su još gori od ovih etnobiznismena, oni su antinacionalni element.
Ministarstvo zdravlja :ucelo

Vrh

PostPostano: 04 svi 2024, 12:18 

weasel je napisao/la:
Dok HDZ koristi srbe kao svoju ispostavu nemamo drugog lijeka osim toga što DP radi.

Najbolje je ukinuti manjinske zastupnike ali pitanje je hoće li do toga doći

Srbin kao Milan Uzelac .
Čast i bruka žive dovijeka .

Vrh

PostPostano: 04 svi 2024, 12:20 

Ceha je napisao/la:

Zašto bi srpska manjina kao posebna skupina bila zastupljena u vlasti?
RH je jednonacionalna država, Srbi su državljani kao i svi drugi.
Država je Hrvatska, ne Srbija.

A zašto je Vučić stavio ponovo Žigmanova u vlast .
Zašto nije našao neki smokvin list iz Zavetnika za kvotu Hrvata .
Ako već Srbi neće biti u novoj hrvatksoj vladi ,onda ni Žigman nije trebao biti u srpskoj -

Vrh

PostPostano: 04 svi 2024, 12:23 

Nećemo Aco, Nećemo :ujko

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 51 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.