|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
Naslov: Novi HDZ-ov premijer Anušić ili Frka-Petešić? Postano: 03 svi 2024, 10:24 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4458 Lokacija: Granica je na Drini!
|
Ako Plenki ode u Brisel, koga vidite kao budućeg HDZ mandatara za premijersku poziciju?
Anušić iz braniteljske populacije je mnogim domoljubima prvi izbor, no u sjeni čeka čovjek sa francuskim manirima Frka-Petešić. Meni Frka-Petešić osobno izgleda više kao premijer, elokventan je, uglađen, govori strane jezike. Anušić je pak borben, ali u komunikaciji puno toga fali. Ko je bolji za BH Hrvate, a ko za RH?
Neko treći?
_________________ Malo nas je, al nas ima. Nije važno, srušiti ćemo snove svima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Novi HDZ-ov premijer Anušić ili Frka-Petešić? Postano: 03 svi 2024, 11:55 |
|
|
MiB je napisao/la: Ako Plenki ode u Brisel, koga vidite kao budućeg HDZ mandatara za premijersku poziciju?
Anušić iz braniteljske populacije je mnogim domoljubima prvi izbor, no u sjeni čeka čovjek sa francuskim manirima Frka-Petešić. Meni Frka-Petešić osobno izgleda više kao premijer, elokvantan je, uglađen, govori strane jezike. Anušić je pak borben, ali u komunikaciji puno toga fali. Ko je bolji za BH Hrvate, a ko za RH?
Neko treći? …frka je super ja bi ga gurnuo za predsjednika..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gazda
|
Naslov: Re: Novi HDZ-ov premijer Anušić ili Frka-Petešić? Postano: 03 svi 2024, 13:44 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3862 Lokacija: Stolni grad
|
MiB je napisao/la: Meni Frka-Petešić osobno izgleda više kao premijer, elokvantan je, uglađen, govori strane jezike. Ima francuski naglasak do priča, pari Karabatić koji zna gramatiku. Meni plus, dobili bi konačno premijera čiji su preci radili protiv Juge i UDBE, a ne po dosadašnjoj praksi koji su bili dio potonjih. Zato i mislim da ima male šanse.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Novi HDZ-ov premijer Anušić ili Frka-Petešić? Postano: 03 svi 2024, 13:47 |
|
|
Gazda je napisao/la: MiB je napisao/la: Meni Frka-Petešić osobno izgleda više kao premijer, elokvantan je, uglađen, govori strane jezike. Ima francuski naglasak do priča, pari Karabatić koji zna gramatiku. Meni plus, dobili bi konačno premijera čiji su preci radili protiv Juge i UDBE, a ne po dosadašnjoj praksi koji su bili dio potonjih. Zato i mislim da ima male šanse. ..ne znam meni se nije činilo da ima naglasak…al u svakom slucaju bude li kandidat il za predsjednika il šefa vlade bice dobar izbor.:.Anušić!?bez uvrede potkapaciran čak i u odnosu na Marijana Brkica..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
i_jopet
|
Naslov: Re: Novi HDZ-ov premijer Anušić ili Frka-Petešić? Postano: 03 svi 2024, 13:58 |
|
|
Treba dovesti čovjeka koji još ima svoje kose na glavi, sve ostalo su mastodonti i kao takvi će otići u povijest.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Novi HDZ-ov premijer Anušić ili Frka-Petešić? Postano: 03 svi 2024, 14:04 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Treba dovesti čovjeka koji još ima svoje kose na glavi, sve ostalo su mastodonti i kao takvi će otići u povijest. …koja ti je to teorija o ćelavosti!! ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
i_jopet
|
Naslov: Re: Novi HDZ-ov premijer Anušić ili Frka-Petešić? Postano: 03 svi 2024, 14:09 |
|
|
laganini je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Treba dovesti čovjeka koji još ima svoje kose na glavi, sve ostalo su mastodonti i kao takvi će otići u povijest. …koja ti je to teorija o ćelavosti!! ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Ružno štaćeš, mladost voli glasat za mlade a ni starima nije mrsko.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Novi HDZ-ov premijer Anušić ili Frka-Petešić? Postano: 03 svi 2024, 14:14 |
|
|
i_jopet je napisao/la: laganini je napisao/la: …koja ti je to teorija o ćelavosti!! ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Ružno štaćeš, mladost voli glasat za mlade a ni starima nije mrsko. …bas cudno biden Trump Papa u cvitu mladosti…nije politika za mlađe viruj mi…
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zet
|
Naslov: Re: Novi HDZ-ov premijer Anušić ili Frka-Petešić? Postano: 03 svi 2024, 14:15 |
|
|
Puno je upitnika oko Frke-Petesica. Premalo znam o njemu. Djeluje obrazovano, sposobno za diplomaciju po briselskim hodnicima, za visoku politiku, smireno, zna jezike...No, ima li gard, drcnost da se postavi snazno kad zatreba? Ima li snage za provesti promjene/reforme koje su nam nuzne? Kakav mu je stav oko ekonomske strategije Hrvatske? Shvaca li vaznost demografije?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Novi HDZ-ov premijer Anušić ili Frka-Petešić? Postano: 03 svi 2024, 14:34 |
|
|
zet je napisao/la: Puno je upitnika oko Frke-Petesica. Premalo znam o njemu. Djeluje obrazovano, sposobno za diplomaciju po briselskim hodnicima, za visoku politiku, smireno, zna jezike...No, ima li gard, drcnost da se postavi snazno kad zatreba? Ima li snage za provesti promjene/reforme koje su nam nuzne? Kakav mu je stav oko ekonomske strategije Hrvatske? Shvaca li vaznost demografije? …pa on vodi kabinet plenkovica preko njega imamo odlične veze s francuskom sposobnost nije upitna naravno ako ima ambicija za ono sto pišemo morace se vise eksponirati po medijima i skinut narkomana s predsjedničke funkcije…
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|