|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Hercegovac91
|
Naslov: Zašto bi Hrvati iz BiH trebali odraditi vojni rok u Hrvatskoj Postano: 22 kol 2025, 17:36 |
|
|
Pozivam sve mlade Hrvate iz Bosne i Hercegovine koji imaju hrvatsko državljanstvo da razmisle o dragovoljnom služenju vojnog roka u Republici Hrvatskoj. Ukoliko, ne daj Bože, dođe do nekakvog sukoba, važno je biti spreman i znati barem neke osnove za rat. Dosta nas ovdje nikada nije ni pucalo iz puške, a drugima je najdalji doseg sa oružjem - lov. Kao što je rekao i general Gotovina, molimo se Bogu za mir, a pripremimo se za rat. 
_________________ „Jahve mi je svagda pred očima; jer mi je zdesna, neću posrnuti. Stoga mi se raduje srce i kliče duša, i tijelo mi spokojno počiva“. Psalam 16,8-9
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Zašto bi Hrvati iz BiH trebali odraditi vojni rok u Hrvatskoj Postano: 22 kol 2025, 17:39 |
|
|
|
Brajkane imaš medju mladim časnicima u posljednih 10 godina 30 posto Hrvata iz BIH , u Paucima Marincima ti je 30 posto Hrvata iz BIH .
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto bi Hrvati iz BiH trebali odraditi vojni rok u Hrvatskoj Postano: 22 kol 2025, 17:46 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
To je dobra ideja. Treba to omogućiti. Ne znam je li zakonski moguće bez prebivališta? Ja osobno da sam u tim godinama prijavio bih se. Ipak je riječ o tričava 2 mjeseca. Osim toga, dobiješ i solidnu plaću.
Dobrobit za Hrvatsku bi bila da bi se onda dio odlučio ostati u HV a oni koji ne imali bi nekakvo bazično vojno znanje za nedaj Bože.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Zašto bi Hrvati iz BiH trebali odraditi vojni rok u Hrvatskoj Postano: 22 kol 2025, 17:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: To je dobra ideja. Treba to omogućiti. Ne znam je li zakonski moguće bez prebivališta? Koliko znam, možeš služiti vojni rok u RH ako imaš hrvatsko državljanstvo. Neka me netko ispravi ako griješim.
_________________ „Jahve mi je svagda pred očima; jer mi je zdesna, neću posrnuti. Stoga mi se raduje srce i kliče duša, i tijelo mi spokojno počiva“. Psalam 16,8-9
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hercegovac91
|
Naslov: Re: Zašto bi Hrvati iz BiH trebali odraditi vojni rok u Hrvatskoj Postano: 22 kol 2025, 17:58 |
|
|
Srednji Prst je napisao/la: Brajkane imaš medju mladim časnicima u posljednih 10 godina 30 posto Hrvata iz BIH , u Paucima Marincima ti je 30 posto Hrvata iz BIH . Lijepo za čuti, ako je to istinito, naravno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Zašto bi Hrvati iz BiH trebali odraditi vojni rok u Hrvatskoj Postano: 22 kol 2025, 18:05 |
|
|
Hercegovac91 je napisao/la: Srednji Prst je napisao/la: Brajkane imaš medju mladim časnicima u posljednih 10 godina 30 posto Hrvata iz BIH , u Paucima Marincima ti je 30 posto Hrvata iz BIH . Lijepo za čuti, ako je to istinito, naravno. Imoćani i Hercegovci tvore 40-45 posto dalmatinskog HV-a .
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zašto bi Hrvati iz BiH trebali odraditi vojni rok u Hrvatskoj Postano: 22 kol 2025, 18:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48112 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hercegovac91 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: To je dobra ideja. Treba to omogućiti. Ne znam je li zakonski moguće bez prebivališta? Koliko znam, možeš služiti vojni rok u RH ako imaš hrvatsko državljanstvo. Neka me netko ispravi ako griješim. Možeš dobrovoljno.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|