|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lijepi
|
Naslov: Brod američke mornarice na remontu u Viktoru Lencu Postano: 16 ruj 2011, 00:14 |
|
|
Citat: U brodogradilište Viktor Lenac u Martinšćici jutros je uplovio zapovjedni brod Šeste flote ratne mornarice SAD-a "USS Mount Whitney" na kojem će u Lencu biti obavljen remont. http://www.vecernji.hr/regije/brod-amer ... nak-327195 
_________________ Old Fridolin: Ali minimalno, da imamo pravo birati svoje kandidate mi sami. BORG Pakšu Bosnensis: Gdje je to pravo i na cemu se temelji? Jel dovoljno nesto zeljeti da bi bilo pravo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Brod američke mornarice na remontu u Viktoru Lencu Postano: 16 ruj 2011, 10:31 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
Vjerojatno će ubuduće koristiti naša brodogradilišta za remont jer smo im na dobroj strateškoj lokaciji. Odnosno uvućeno more, blizu si Sueskog kanala, i Gibraltara
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cakara
|
Naslov: Re: Brod američke mornarice na remontu u Viktoru Lencu Postano: 25 stu 2011, 22:28 |
|
Pridružen/a: 04 lis 2009, 20:15 Postovi: 907 Lokacija: Dobretići
|
|
kaze mi pajdo koji radi tamo, da od kad je brod stigo, mjere sigurnosti i osiguranja postrozile se nekoliko puta, jedva ceka da ode
brod je na remontu, ali mora svaki dan bit spreman za pokret, radi se komadic po komadic...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 3 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|