|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
 |
Naslov: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 02:37 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
http://dnevno.hr/vijesti/hrvatska/11330 ... -kolo.htmlCitat: Portal Dnevno došao je u posjed ekskluzivne snimke inkriminirajuće HDZ-ove proslave, na kojoj članovi i dužnosnici stranke uz 'pevaljku' i harmoniku, slave pobjedu na zadnjim lokalnim izborima. Tomislav Karamarko tako će se, nakon Milijana Brkića Vase, čije ime se povezuje s nizom skandala, morati pozabaviti i "odvrtanjem žarulja" u Kninu. Ovaj uradak bacit će šefa HDZ-a u neviđeni skandal jer su mu ovime, pored ionako brojnih neprijatelja, upravo članovi njegove stranke, 'zavezali usta' - Karamarku koji se voli razbacivati domoljubnim floskulama. Mnogi će se njihovi birači tako, nakon što pregledaju ovu veselicu, upitati je li šef najjače oporbene stranke licemjer, ili je jednostavno nesposoban dovesti stranku u red, iako se drugačije predstavlja? http://www.vecernji.hr/hrvatska/thompso ... ije-917774Citat: Saznali smo da je Grbin, što je za jednog ljevičara smrtni grijeh, “prikriveni poklonik” desničarske ikone Marka Perkovića Thompsona. Povrh toga, Grbin nije pjevao neku socijalno angažiranu pjesmu ili neku srcedrapateljsku baladu. Mlađahni zastupnik pjevao je ili bolje rečeno pokušao je pjevati Čavoglave, pjesmu koja je na crnoj listi svakog istinskog ljevičara i SDP-ovca.
“Dan poslije” Peđa Grbin nije tražio olakotne okolnosti za sebe. Po našemu sudu čak se i previše posipao pepelom zato što u tom pijanstvu, koliko god žestoko bilo, nije nikoga vrijeđao niti fizički napao. (Kako bi to izgledalo možemo samo zamisliti jer je Grbin gorostas od preko dva metra).
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vukan
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 08:42 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 19:17 Postovi: 793 Lokacija: Glavni grad
|
|
Jaoo.
Morat cu pripazit, malogradjani s kamerama vrebaju na svakoj zurci. Akako Jovan Perisic kaze "zurke nema kad nema harmonike".
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 08:54 |
|
|
Vukan je napisao/la: Jaoo.
Morat cu pripazit, malogradjani s kamerama vrebaju na svakoj zurci. Akako Jovan Perisic kaze "zurke nema kad nema harmonike". Ja sam sve mislila, kad VI odete u EU, to je konačno zbogom i nama primitivcima u BiH, te ostalim zemljama nastalim raspadom EX YU  Kad ono vidi djavola, novopečeni europljani se još vesele uz cajke i Čavoglave a nigdje valcera ni Mozarta ne čuješ. Moram priznati da je zavist koju sam osjećala naspram vašeg evropskog statusa splasla kao balon od sapunice. Kad me Zadar za par godina bude pozvao na proslavu svog imenovanja za ministra pravosudja, plesaćemo uz neku baladu mladjahne cajke, koju je izbacila " Grand produkcija" Neće mi ni večernja haljina trebati, nego minić od streča sa štiklama od 8cm 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 09:43 |
|
|
Pa Slovenci se u zadnje vrijeme također odvaljuju na cajke, ne znam zašto bi se ulaskom u EU od jednom dogodilo nešto magično u glavama Hrvata da prestanu slušati cajke tijekom izlazaka. Osim toga, činjenica je da je srpska scena danas puno kvalitetnija i raznovrsnija od Hrvatske. A i ovaj skandal, pa neće Crni slušati Brahmsa kad izađe van 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 10:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28617 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
To se za vrijeme druga Tita, Bakarića i drugih nije moglo desiti, ne ne! Ali sve u svemu ništa novo. Kako ide ona Krležina... Sačuvaj nas Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture... i muslimanskog merhameta... :) Btw, eno Zadar1993 na 5:35 u plavoj majici na natpisom INOCULATION. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 11:30 |
|
|
volvoks je napisao/la: Pa Slovenci se u zadnje vrijeme također odvaljuju na cajke, ne znam zašto bi se ulaskom u EU od jednom dogodilo nešto magično u glavama Hrvata da prestanu slušati cajke tijekom izlazaka. Osim toga, činjenica je da je srpska scena danas puno kvalitetnija i raznovrsnija od Hrvatske. A i ovaj skandal, pa neće Crni slušati Brahmsa kad izađe van   Kad ti ovako to naivno prestaviš, stvarno bi se svi zapitali gdje je problem. Malo alkohola i cajki uz to je normalno. Čovjek se zanese. Medjutim, ako već gospodin Karamarko IDE na kritiziranje vlade Zorana M. te igra na karte kao što su: Udruge domovinskog rata, Branitelji, Ćirilica u Vukovaru i sl. Kako to da članovima upravo te " prohrvatski i pridomoljubno " orijentirane stranke ne smetaju srpske cajke??? A SDP-ovca sam postavila kao paradoksalan slučaj u cijeloj ovoj priči. I neki balans ajmo reći. Očigledno da i medju njima ima " skrivenih domoljuba " jer ne pjevaju se Čavoglave bez tih emocija valjda 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 11:36 |
|
|
Bobovac je napisao/la: To se za vrijeme druga Tita, Bakarića i drugih nije moglo desiti, ne ne! Ali sve u svemu ništa novo. Kako ide ona Krležina... Sačuvaj nas Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture... i muslimanskog merhameta... :) Btw, eno Zadar1993 na 5:35 u plavoj majici na natpisom INOCULATION.  Ućutao se Zadar kao partizanski kurir. Čekaju se instrukcije i zbijaju redovi!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 11:57 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
Služba vas posmatra.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 12:00 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Služba vas posmatra. Gospodine budući Ministre, molimo vašu izjavu povodom ovog dogadjaja! Nesluzbenu! 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 12:03 |
|
|
Izjava koju trazite je na mom avataru 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 12:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Neku noć gledan na HRT koncerte u "Jabuci". Pa i razumijem zašto ljudi traže narodnjake. Ona rock scena u HR je blago rečeno za kurac. Boljševici su opet uspjeli ubiti čitavo društvo u pojam.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 12:08 |
|
|
Ovo je ozbiljna tema gospodine Zadar. A VI kao budući političar trebate naučiti da date izjavu poput one gospodina Josipovića o ćirilici. Dakle " opće prihvatljivu " Nemojte osuditi ni kolege iz stranke, preko toga hladnokrvno predjite stavljajući mi na znanje da ste pitanje shvatili, a onda blago iskritizirajte gospodina Grbina.  Recite da pokušava pokupiti političke poene i oprati se u stranci no i na neki način dodvoriti narodnom masama pjevajući Čavoglave.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 12:09 |
|
|
|
Koliko samo vremena ima...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 12:13 |
|
|
doc je napisao/la: Koliko samo vremena ima... Što tebe muči docčiću? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 16:08 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovo je ozbiljna tema gospodine Zadar. A VI kao budući političar trebate naučiti da date izjavu poput one gospodina Josipovića o ćirilici. Dakle " opće prihvatljivu " Nemojte osuditi ni kolege iz stranke, preko toga hladnokrvno predjite stavljajući mi na znanje da ste pitanje shvatili, a onda blago iskritizirajte gospodina Grbina.  Recite da pokušava pokupiti političke poene i oprati se u stranci no i na neki način dodvoriti narodnom masama pjevajući Čavoglave. Draga Emt mislim da je moj avatar sve to sročio u jednu divnu svevremensku prostu proširenu rečenicu  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 22:31 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Zar susjedi iz EU nisu imuni na balkanski krkanluk? Postano: 30 sij 2014, 22:40 |
|
|
Apsolutno. Vidio sam i krepao od smijeha 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|