|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
puntar2.0
|
Naslov: Živio je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 27 sij 2013, 15:23 |
|
|
http://m.vecernji.hr/vijesti/brat-dine- ... nak-501367Potresan slucaj Dine Molnara, mladog medjimurskog policajca koji je pocinija samoubojstvo zbog mobbinga na poslu, posljedice kaznene prijave protuzakonitih radnja unutar policije. Dino Molnar je pronadjen u svome autu, odjeven u svoju uniformu, torba sa dokumentima koja je bila uz njega je pronadjena prazna....zasto? Ko ima na dusi mladog Molnara, zivot mu se u crno zavija....
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 27 sij 2013, 17:43 |
|
|
|
ako se ubija ko ga jebe, ali ja bi reka da ga je neko koknija ki mladog pivčića
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 27 sij 2013, 18:02 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: http://m.vecernji.hr/vijesti/brat-dine-molnara-zivio-je-policiju-a-policija-ga-je-pokopala-clanak-501367 Potresan slucaj Dine Molnara, mladog medjimurskog policajca koji je pocinija samoubojstvo zbog mobbinga na poslu, posljedice kaznene prijave protuzakonitih radnja unutar policije. Dino Molnar je pronadjen u svome autu, odjeven u svoju uniformu, torba sa dokumentima koja je bila uz njega je pronadjena prazna....zasto? Ko ima na dusi mladog Molnara, zivot mu se u crno zavija.... Sramota je za našu policiju da se tamo događaju protuzakonite radnje i vrši mobbing. Ova tragedija nije se smjela dogoditi.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 27 sij 2013, 18:54 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: http://m.vecernji.hr/vijesti/brat-dine-molnara-zivio-je-policiju-a-policija-ga-je-pokopala-clanak-501367 Potresan slucaj Dine Molnara, mladog medjimurskog policajca koji je pocinija samoubojstvo zbog mobbinga na poslu, posljedice kaznene prijave protuzakonitih radnja unutar policije. Dino Molnar je pronadjen u svome autu, odjeven u svoju uniformu, torba sa dokumentima koja je bila uz njega je pronadjena prazna....zasto? Ko ima na dusi mladog Molnara, zivot mu se u crno zavija.... Ministar Ostojić bi morao dati ostavku, jer se tu radi o kriminalnoj mafiji, koja je ubila mladog Dinu Molnara, a koja ima zaštitu od samoga vrha Policije.
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 27 sij 2013, 20:33 |
|
|
|
ove pojave koje je opisao ovaj nesretnik, su policijska svakodnevica, i onaj tko se s takvim stvarima ne može nositi a psihički je labilan je stvarno u prioblemu. svi će građani ovakve stvari osuditi ali će isto tako 99% njih, kad moraju istovariti 2000 kuna za kaznu u prometu, iskoristiti bilo kakvu vezu(ako je imaju) da to izbjegnu....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 27 sij 2013, 20:44 |
|
|
osa je napisao/la: ove pojave koje je opisao ovaj nesretnik, su policijska svakodnevica, i onaj tko se s takvim stvarima ne može nositi a psihički je labilan je stvarno u prioblemu. svi će građani ovakve stvari osuditi ali će isto tako 99% njih, kad moraju istovariti 2000 kuna za kaznu u prometu, iskoristiti bilo kakvu vezu(ako je imaju) da to izbjegnu.... Vidi ti ovo, ja ozbiljno mislija da ces ti prvi osuditi ove sto su covika mobbingirali, znaci dzaba sva tvoja prica o uredjenoj drzavi i njemackon modelu. Tako se i ponasaju pripadnici nekog ganga u Bronx-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 27 sij 2013, 20:57 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: osa je napisao/la: ove pojave koje je opisao ovaj nesretnik, su policijska svakodnevica, i onaj tko se s takvim stvarima ne može nositi a psihički je labilan je stvarno u prioblemu. svi će građani ovakve stvari osuditi ali će isto tako 99% njih, kad moraju istovariti 2000 kuna za kaznu u prometu, iskoristiti bilo kakvu vezu(ako je imaju) da to izbjegnu.... Vidi ti ovo, ja ozbiljno mislija da ces ti prvi osuditi ove sto su covika mobbingirali, znaci dzaba sva tvoja prica o uredjenoj drzavi i njemackon modelu. Tako se i ponasaju pripadnici nekog ganga u Bronx-u. napisah realnost života i rada jednog djelatnika policije, naravno da osuđujem mobing bilo kog oblika, ali ta moja osuda neće pomoći ovom nesretniku a ni drugima koji se susreću s takvim stvarima. pomoglo bi mu da 99% ovih koje sam naveo, kad počine prekršaj, to plate, bez pokušaja utjecaja na sustav, sređivanja i sl. šta misliš koja je mogućnost da će to kod nas tako biti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 27 sij 2013, 21:02 |
|
|
osa je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Vidi ti ovo, ja ozbiljno mislija da ces ti prvi osuditi ove sto su covika mobbingirali, znaci dzaba sva tvoja prica o uredjenoj drzavi i njemackon modelu. Tako se i ponasaju pripadnici nekog ganga u Bronx-u. napisah realnost života i rada jednog djelatnika policije, naravno da osuđujem mobing bilo kog oblika, ali ta moja osuda neće pomoći ovom nesretniku a ni drugima koji se susreću s takvim stvarima. pomoglo bi mu da 99% ovih koje sam naveo, kad počine prekršaj, to plate, bez pokušaja utjecaja na sustav, sređivanja i sl. šta misliš koja je mogućnost da će to kod nas tako biti... Sigurno, samo je kriv onaj sto nudi mito, nije kriv onaj sto ga uzima. I normalno je da se jednog koji to kritzira stera u kut....moga je i sutiti i "nositi se time" jer policiji je sve oprosteno...jel' tako? Sto kazes na drskost da mu nisu bar na pogreb dosli odati pocast. I to je normalno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 27 sij 2013, 21:09 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: osa je napisao/la: napisah realnost života i rada jednog djelatnika policije, naravno da osuđujem mobing bilo kog oblika, ali ta moja osuda neće pomoći ovom nesretniku a ni drugima koji se susreću s takvim stvarima. pomoglo bi mu da 99% ovih koje sam naveo, kad počine prekršaj, to plate, bez pokušaja utjecaja na sustav, sređivanja i sl. šta misliš koja je mogućnost da će to kod nas tako biti...
Sigurno, samo je kriv onaj sto nudi mito, nije kriv onaj sto ga uzima. I normalno je da se jednog koji to kritzira stera u kut....moga je i sutiti i "nositi se time" jer policiji je sve oprosteno...jel' tako? Sto kazes na drskost da mu nisu bar na pogreb dosli odati pocast. I to je normalno? mislim da postoje nekakva pravila, kad mup učestvuje u pogrebu, ovi su to izbjegli vjerojatno cijeneći da njegova smrt nije posljedica službe, što je vrhunska svinjarija. imao sam određenih iskustava s ovakvim sranjima, jedano vrijeme, smo privodili ljude koji nisu platili kazne iz prometa na izdržavanje zatvorskih kazni, dizali smo ljude čak sa radnih mjesta, a onda na jednom kolegiju kod načelnika odjela policije vidim bunt kazni za parkiranje, na kojima je stajalo a/a, pitam ga šta je to, a on kaže od igrača segeste i tšk(tad bio u prvoj ligi). kakav ružan osjećaj, pa reko mi uhićujemo sirotinju koja nema za kazne, a vi rješavate kazne nekakvim nazovi sportašima, u stvari pijancima i kockarima koji ne izlaze iz kladare. jebi ga kaže on, ne odlučujem ja. ma nije tim dečkima lako...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 28 sij 2013, 07:11 |
|
|
|
Lako ćemo za parkiranje. Ko da se jednom dogodilo, policajac privede kriminalca, sutra ga na ulici vidi slobodnog. To stvarno loše djeluje na moral.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1626 of 2558 - 63.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 31 sij 2013, 21:49 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 31 sij 2013, 21:52 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: http://m.vecernji.hr/vijesti/prvo-mu-pakirali-ljubavne-a-onda-kreditne-probleme-clanak-504264 proći će s opmenama ili maksimalno 10% od plaće, već vidim tu farsu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 01 vel 2013, 03:10 |
|
|
osa je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: http://m.vecernji.hr/vijesti/prvo-mu-pakirali-ljubavne-a-onda-kreditne-probleme-clanak-504264 proći će s opmenama ili maksimalno 10% od plaće, već vidim tu farsu... E, pa to su ti tvoji, koje braniš ovdje non stop. Ovdje visiš 24 sata na dan, je li uopće ideš spavati? Izgleda baš svugdje je policija povezana s mafijom!!!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 01 vel 2013, 18:16 |
|
|
MIR je napisao/la: osa je napisao/la: proći će s opmenama ili maksimalno 10% od plaće, već vidim tu farsu...
E, pa to su ti tvoji, koje braniš ovdje non stop. Ovdje visiš 24 sata na dan, je li uopće ideš spavati? Izgleda baš svugdje je policija povezana s mafijom!!! pišeš post u 3,10 i pitaš za spavanje. ja uvijek branim rad policije, pa i kad pogriješe, jer to je sastavni dio posla, ovakve stvari, lopovluk tj storniranje kazni i mobing nije rad....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 02 vel 2013, 03:19 |
|
|
osa je napisao/la: MIR je napisao/la: E, pa to su ti tvoji, koje braniš ovdje non stop. Ovdje visiš 24 sata na dan, je li uopće ideš spavati? Izgleda baš svugdje je policija povezana s mafijom!!! pišeš post u 3,10 i pitaš za spavanje. ja uvijek branim rad policije, pa i kad pogriješe, jer to je sastavni dio posla, ovakve stvari, lopovluk tj storniranje kazni i mobing nije rad.... Istina, ja u to vrijeme napišem jedan komentar na jednu temu, sve skupa oko 4 - 5 komentara, a ti napišeš deset komentara na svaku temu, tj. oko 50 - 60 komentara. Koliko sati spavaš na dan, ako uopće spavaš? Prodane duše ne vjerujem da uopće dobro spavaju ... zapravo, meni ih je žao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 02 vel 2013, 12:56 |
|
|
MIR je napisao/la: osa je napisao/la: pišeš post u 3,10 i pitaš za spavanje. ja uvijek branim rad policije, pa i kad pogriješe, jer to je sastavni dio posla, ovakve stvari, lopovluk tj storniranje kazni i mobing nije rad....
Istina, ja u to vrijeme napišem jedan komentar na jednu temu, sve skupa oko 4 - 5 komentara, a ti napišeš deset komentara na svaku temu, tj. oko 50 - 60 komentara. Koliko sati spavaš na dan, ako uopće spavaš? Prodane duše ne vjerujem da uopće dobro spavaju ... zapravo, meni ih je žao. 50-60 komentara, pa to napišem za par minuta, stvar intelekta i brzine tipakanja, a ako u 3,10 tipkaš, onda si stvarno prodana duša, ma šta to značilo ili bar imaš problema sa snom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Zivijo je za policiju, a policija ga pokopala Postano: 02 vel 2013, 18:11 |
|
|
osa je napisao/la: MIR je napisao/la: Istina, ja u to vrijeme napišem jedan komentar na jednu temu, sve skupa oko 4 - 5 komentara, a ti napišeš deset komentara na svaku temu, tj. oko 50 - 60 komentara. Koliko sati spavaš na dan, ako uopće spavaš? Prodane duše ne vjerujem da uopće dobro spavaju ... zapravo, meni ih je žao. 50-60 komentara, pa to napišem za par minuta, stvar intelekta i brzine tipakanja, a ako u 3,10 tipkaš, onda si stvarno prodana duša, ma šta to značilo ili bar imaš problema sa snom... U svezi prodane duše, neka drugi odluče! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|