|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
trcprc
|
Naslov: Nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 14:45 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 14:50 |
|
|
|
Uhićenje onog hipija u Dubrovniku?
Ma dobro je i prošao, u Americi bi za takvo što pobrao šoker i višemjesečnu zatvorsku kaznu zbog napada na policajca. No, očiti je problem u neobučenosti naših policajaca.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 15:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25221 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Nekad zazivam USA policiju i njihove metode. Opiranje uhićenju? Svaka prava policija bi ga "uljepšala" do neprepoznatljivosti. Ovo dvoje su trebali biti sposobniji i žešći u uhićenju. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
trcprc
|
Naslov: Re: Nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 15:35 |
|
|
|
ma trebali su ga na licu mjesta upucati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 20:08 |
|
|
|
Sramota,kakva neobučenost i neefikasnost policije!
Da je netko opak,umjesto ovog pedera, krenuo hladnim ili vatrenim oružjem na njih,izginuli bi k'o zečevi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divljak
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 20:23 |
|
|
volvoks je napisao/la: Uhićenje onog hipija u Dubrovniku?
Ma dobro je i prošao, u Americi bi za takvo što pobrao šoker i višemjesečnu zatvorsku kaznu zbog napada na policajca. No, očiti je problem u neobučenosti naših policajaca. tebi bi bilo idealno da živiš u represiji, jebeš ljudske slobode jelda. Čovjeka su priveli i isprebijali jer nema osobnu, a znaju ga ko je. tako da ti ja želim idući put kad budeš ima incident sa nabrijanim prascima, u slučaju ako ne podviješ rep kao pravi kmet, da te dobro išokiraju šokerima i izobiliće ti facu da te mater ne pripozna, ostale također
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 20:40 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
A pandurija je jaka kad treba ovakav zulum.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 21:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29349 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
divljak je napisao/la: tebi bi bilo idealno da živiš u represiji, jebeš ljudske slobode jelda.
Čovjeka su priveli i isprebijali jer nema osobnu, a znaju ga ko je.
tako da ti ja želim idući put kad budeš ima incident sa nabrijanim prascima, u slučaju ako ne podviješ rep kao pravi kmet, da te dobro išokiraju šokerima i izobiliće ti facu da te mater ne pripozna, ostale također
Bolja i represija nego ovakva pederska policija. Čovjeka nisu prebili jer nema osobnu već zato jer se opirao privođenju ( zapravo nije ni prebijen, samo pošprcan sprejem). Uporaba sile je dosita minimalna bila. I koja ti je to fora da ga znaju? Otkud ti znaš da su ga znali? Pogotovu jer je riječ o policajcima koji su iz unutrašnjosti HR došli u ispomoć u DU.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kamov
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 22:13 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 02:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
Bobovac je napisao/la: divljak je napisao/la: tebi bi bilo idealno da živiš u represiji, jebeš ljudske slobode jelda.
tako da ti ja želim idući put kad budeš ima incident sa nabrijanim prascima, u slučaju ako ne podviješ rep kao pravi kmet, da te dobro išokiraju šokerima i izobiliće ti facu da te mater ne pripozna, ostale također
Bolja i represija nego ovakva pederska policija. Čovjeka nisu prebili jer nema osobnu već zato jer se opirao privođenju ( zapravo nije ni prebijen, samo pošprcan sprejem). Uporaba sile je dosita minimalna bila. I koja ti je to fora da ga znaju? Otkud ti znaš da su ga znali? Pogotovu jer je riječ o policajcima koji su iz unutrašnjosti HR došli u ispomoć u DU. Gdje su ona stara vremena kad su se u miliciju mahom kršni ličani primali 
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divljak
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 23:02 |
|
|
Bobovac je napisao/la: divljak je napisao/la: tebi bi bilo idealno da živiš u represiji, jebeš ljudske slobode jelda.
Bolja i represija nego ovakva pederska policija. Čovjeka nisu prebili jer nema osobnu već zato jer se opirao privođenju ( zapravo nije ni prebijen, samo pošprcan sprejem). Uporaba sile je dosita minimalna bila. I koja ti je to fora da ga znaju? Otkud ti znaš da su ga znali? Pogotovu jer je riječ o policajcima koji su iz unutrašnjosti HR došli u ispomoć u DU. Jesi ti iz Dubrovnika? Ako nisi, ne pita te se ništa Uostalom šta za tebe nije pederska policija, ona iskomplekirana koja te ubije kad krivo pogledaš? Ja ti preporučam do odseliš u somaliju, to bi bilo po tvome guštu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divljak
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 23:07 |
|
|
Kamov je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Bolja i represija nego ovakva pederska policija.
Čovjeka nisu prebili jer nema osobnu već zato jer se opirao privođenju ( zapravo nije ni prebijen, samo pošprcan sprejem). Uporaba sile je dosita minimalna bila.
I koja ti je to fora da ga znaju? Otkud ti znaš da su ga znali? Pogotovu jer je riječ o policajcima koji su iz unutrašnjosti HR došli u ispomoć u DU.
Gdje su ona stara vremena kad su se u miliciju mahom kršni ličani primali  Ličani nego jesi ti uopće bio živ kad su uvezeni srbi dijelili pravdu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kamov
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 23:16 |
|
|
divljak je napisao/la: Kamov je napisao/la: Gdje su ona stara vremena kad su se u miliciju mahom kršni ličani primali  Ličani nego jesi ti uopće bio živ kad su uvezeni srbi dijelili pravdu? Čuj jesam li bio živ!? Pa ne misliš valjda da sam bio mrtav pa opet oživio 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divljak
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 23:33 |
|
|
Kamov je napisao/la: divljak je napisao/la: Ličani nego jesi ti uopće bio živ kad su uvezeni srbi dijelili pravdu? Čuj jesam li bio živ!? Pa ne misliš valjda da sam bio mrtav pa opet oživio  koliko si godina imao 80-ih
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 23:42 |
|
|
Pošten čovek ne mora da se plaši milicije 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divljak
|
Naslov: Re: Nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 23:53 |
|
|
volvoks je napisao/la: Pošten čovek ne mora da se plaši milicije  ti se upravo plašiš milicije, zato si i 'pošten' nego što je za tebe poštenje, dal je to pridržavanje zakona ma kakvi god bili, ili je to neki osobni osjećaj
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kamov
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 23:55 |
|
|
divljak je napisao/la: Kamov je napisao/la: Čuj jesam li bio živ!? Pa ne misliš valjda da sam bio mrtav pa opet oživio  koliko si godina imao 80-ih Osamdesetih nisam plak'o kad je Tito umro a u tim godinama sam i punoljetan postao. Upoznao sam tada i moju prvu veliku ljubav. Dobro se sjećam olimpijskog Sarajeva i u JNA nisam dobio upalu zgloba ali sam stekao dosta prijatelja s kojima se prekinuo kontakt zbog zbivanja 90-setih godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divljak
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 09 kol 2014, 23:58 |
|
|
Kamov je napisao/la: divljak je napisao/la:
koliko si godina imao 80-ih
Osamdesetih nisam plak'o kad je Tito umro a u tim godinama sam i punoljetan postao. Upoznao sam tada i moju prvu veliku ljubav. Dobro se sjećam olimpijskog Sarajeva i u JNA nisam dobio upalu zgloba ali sam stekao dosta prijatelja s kojima se prekinuo kontakt zbog zbivanja 90-setih godina. ok, to sam te pita, nisam zna koliko si star. E pa ako je tako, ne mišaj se ti u dubronvik, odi si u lokalnog gradonačelnika, i fino daj prijedlog za vraćanje milicijskog režima u kojemu želiš živjeti. ako ne upali, imaš fino somaliju, tamo nema pederskih pandura, bit ćeš pravo kuce, ponizno i poslušno, baš kako želiš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kamov
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 10 kol 2014, 00:01 |
|
|
divljak je napisao/la:
ok, to sam te pita, nisam zna koliko si star.
E pa ako je tako, ne mišaj se ti u dubronvik, odi si u lokalnog gradonačelnika, i fino daj prijedlog za vraćanje milicijskog režima u kojemu želiš živjeti. ako ne upali, imaš fino somaliju, tamo nema pederskih pandura, bit ćeš pravo kuce, ponizno i poslušno, baš kako želiš
A da ti mene nisi možda s nekim zaminija 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: nemoj na meni stajati Postano: 10 kol 2014, 07:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29349 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
divljak je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Bolja i represija nego ovakva pederska policija.
Čovjeka nisu prebili jer nema osobnu već zato jer se opirao privođenju ( zapravo nije ni prebijen, samo pošprcan sprejem). Uporaba sile je dosita minimalna bila.
I koja ti je to fora da ga znaju? Otkud ti znaš da su ga znali? Pogotovu jer je riječ o policajcima koji su iz unutrašnjosti HR došli u ispomoć u DU.
Jesi ti iz Dubrovnika? Ako nisi, ne pita te se ništa Uostalom šta za tebe nije pederska policija, ona iskomplekirana koja te ubije kad krivo pogledaš? Ja ti preporučam do odseliš u somaliju, to bi bilo po tvome guštu. Iz Mokošice inače. Vidi ti gospara što brani svojega oriđinala. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Nemoj na meni stajati Postano: 11 kol 2014, 21:21 |
|
|
|
Evo sta je prava policija. Nece da izadje iz tramvaja.U tramvaju samo on. Prvo 9 metaka, a onda soker.100 policajaca grada Cikaga (ovdje Toronto).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|