|
|
Stranica: 1/73.
|
[ 1807 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Zadar1993
|
Naslov: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 12 lip 2014, 19:08 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Dakle kao što svi znamo krajem godine nam slijede predsjednički izbori u RH, ovdje ćemo staviti najvjerojatnije kandidate(kao i one već potvrđene) koji imaju šanse osvojiti značajniji postotak sa anketom. Zasad je troje sigurnih kandidata od onih koji imaju realnu šansu u trci za Pantovčak a to su : 1. Sadašnji predsjednik dr. Ivo Josipović (Kukuriku koalicija - SDP-HNS-IDS-HSU)  2. Pomoćnica glavnog tajnika Sjevernoatlantskog saveza Kolinda Grabar-Kitarović (HDZ-HSP AS-HSS-BUZ-HDS-ZDS)  3. Bivši ravnatelj Kliničke bolnice Dubrava dr. Milan Kujundžić (Savez za Hrvatsku)  Po nekim navodima možda im se pridruži: 4. Željka Markić bivša predsjednica udruge "U ime obitelji" (nezavisna)  Ovo je tema općenito posvećena izborima, dakle stavljajte slobodno sve vijesti povezane sa izborima, komentirajte kandidate etc... Navali narode.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 12 lip 2014, 19:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Prvi sam glasovao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 12 lip 2014, 19:15 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
|
nekako ne mislim da će se Željka Markić kandidirati. dovoljno je pametna da uvidi kako kroz UIO može više postići. ovo bi joj bio gubitak vremena i energije. iako bi, po mom mišljenju, bila sjajna premijerka. zna šta hoće i kako to izvesti, dobro je umrežena i organizirana.
za Kolindu ne znam šta bih rekla. besprijekorna karijera, bez mrlje, sve po PS-u, ali mi nešto ne štima...vidjet ćemo kad progovori u kampanji. u svakom slučaju, bolji izbor od Yusipovića i - nadam se - odmak od regiona i suradnja sa zapadnim susjedima i ostalim članicama EU, kad smo već tu.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 12 lip 2014, 20:19 |
|
|
|
Nikad nisam volio žene crnih/smeđih očiju koje se blajhaju, nekako mi to izgleda prilično jeftino. Da je Ruža u izboru, glasovao bih za nju, ovako mi je svejedno (na anketi sam kliknuo Josipovića da iziritiram HDZ-ovce ovdje na forumu).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 12 lip 2014, 20:28 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 12 lip 2014, 20:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Kolinda mada rezerviram pravo da promjenim mišljenje ako i u kampanju ostane nepopravljivi amerikofil.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 12 lip 2014, 20:57 |
|
|
Crni Božo je napisao/la: Nikad nisam volio žene crnih/smeđih očiju koje se blajhaju, nekako mi to izgleda prilično jeftino.
kakve to veze ima. Vidiš da i Josipoviću lijepo stoji. Otkad si ti majke ti postao liberal i socijalist. Prošlo ljeto sa muslimankama nisi htio pričati. Razguli i ne seri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 12 lip 2014, 21:23 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kolinda mada rezerviram pravo da promjenim mišljenje ako i u kampanju ostane nepopravljivi amerikofil. Što se toga tiče, rekla je nedavno da bi Hrvatska trebala stvoriti nove i bolje odnose sa Rusijom.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 12 lip 2014, 21:36 |
|
|
|
Od kada su ovlasti ureda predsjednika drasticno smanjena, a niti ga nesto trenutacna vlast dozivljava iako je iz iste stranke, svrha Pantovcaka je doista upitna? Ako je "samo" zapovjednik OSRH, tada bi trebali ukinuti i silne savjetnike!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 12 lip 2014, 22:22 |
|
|
|
Kolinda. Drugi izbor Kujundžić.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 07:44 |
|
|
|
Prvi krug za Markićku, drugi krug za Kolindu.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 11:13 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
limpus je napisao/la: Prvi krug za Markićku, drugi krug za Kolindu. Mislim da ću i ja tako, ako budu navedeni kandidati u igri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 11:22 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
|
Morat ćemo uz Kolindu u kampanji voditi i neka jaka imena koja će svojim prisustvom posvjedočiti da je ona pravi nacionalni hadezeovac, očito.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 11:35 |
|
|
|
Sjeme sumnje je tu zahvaljujući poliglotu dakako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 11:44 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 12:39 |
|
|
|
Njoj će zbog susreta sa ljudima kroz NATO pakt biti otvorena sva vrata lidera svijeta. Ne da se furam da će vam to neki novac dovući, ali svakako bolje od Mesića i posjeta Kubi i slično. Uostalom vidite da ni Josipovića ne zovu ugledni lideri sebi. Soros ga pozove da mu Ivo podudla i da raport što je uradio sa njegovim novcem iz donacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 12:53 |
|
|
A gore niste glasovali ljenčine? Da se ponavljam. doc je napisao/la: Ma Kolinda kad se vidi protiv koga je al mogla bi malo smirit s tom američkom ublehom.
Mislim neka ona to prodaje na van među fensi ekipom ali ljudi ovdje ne puše te gluposti kako smo u Afganistanu zbog djevojčica koje sad mogu ići u školu ili kako Obama voli i cijeni američke vojnike i to mu izbija iz svake geste i kako je rječit i sjajan lider općenito.
Malo je previše bila izvan Hrvatske.
Nije loše da ima tu narativu kad je tamo ali čini mi se da ona zbilja u to vjeruje.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 13:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Uostalom vidite da ni Josipovića ne zovu ugledni lideri sebi. Soros ga pozove da mu Ivo podudla i da raport što je uradio sa njegovim novcem iz donacija. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 13:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39245 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: BBC je napisao/la: Uostalom vidite da ni Josipovića ne zovu ugledni lideri sebi. Soros ga pozove da mu Ivo podudla i da raport što je uradio sa njegovim novcem iz donacija.  Pa meni je baš indikativno to što ga ne pozivaju, i to što Soroš mediji i u RH i BiH ga nikako ne vole. Možda baš zato prešutno i dižu KGK. Nisam htio kvarit dojmove, ali vidim da i Nino u današnjoj kolumni u VL ima zrnce sumnje u svezi KGK, točnije njenog odnosa prema Hrvatima BiH. Ako ćemo dobit novog Sanadera, američkog poslušnika, onda je Ivo bolji izbor, nije nešto posebno ali je solidan. Što se tiče KGK, pričekao bih da obznani stavove u vezi Hrvata BiH, iako i mojoj svjetonazorskoj skupini pripada.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 13:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pa meni je baš indikativno to što ga ne pozivaju, i to što Soroš mediji i u RH i BiH ga nikako ne vole. Možda baš zato prešutno i dižu KGK. Nisam htio kvarit dojmove, ali vidim da i Nino u današnjoj kolumni u VL ima zrnce sumnje u svezi KGK, točnije njenog odnosa prema Hrvatima BiH. Ako ćemo dobit novog Sanadera, američkog poslušnika, onda je Ivo bolji izbor, nije nešto posebno ali je solidan. Što se tiče KGK, pričekao bih da obznani stavove u vezi Hrvata BiH, iako i mojoj svjetonazorskoj skupini pripada. Koliko mi se čini, Ivo je jedan od glavnih pokrovitelja kuje Teršelič. I to na stranu, lik je jednostavno pokvareni, ideološko zadrigli (jedva prikriva zbog rejting efendisanja) guzonjin sin. I bio je na početku korektan prema BiH Hrvatima, u zadnjih 12 mjeseci se većim dijelom isključio, a o onim "analizama koje pokazuju da treći entitet nije rješenje", bolje i ne pričati. Drugo da je rekao da ne misli da to nije dobro rješenje, nego se pozivati na neke "analize", baš indikativno da je riječ o hinji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 14:36 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 14:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Index i BaBe na strani KGK: http://www.index.hr/vijesti/clanak/josi ... 54201.aspxNije za uzbunu ali tukne... Index općenito udara kontru SDPu i Josipoviću još od 2011.g. , a osobito nakon odbijanja predstečajne nagodbe. Ne znam čemu se čuditi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 14:57 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa meni je baš indikativno to što ga ne pozivaju, i to što Soroš mediji i u RH i BiH ga nikako ne vole. Možda baš zato prešutno i dižu KGK.
Nema Soros utjecaja na sastanke lidera normalnijih država. ne zovu ga jednostavno jer je beznačajan, pa ne žele vrijeme sa njim gubiti. A eurospke države imaju raporte od svojih tajnih službi, pa vrlo dobro znaju što je on rovario oko Perkovića. Sve se to prati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 14:59 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Index i BaBe na strani KGK: http://www.index.hr/vijesti/clanak/josi ... 54201.aspxNije za uzbunu ali tukne... Index općenito udara kontru SDPu i Josipoviću još od 2011.g. , a osobito nakon odbijanja predstečajne nagodbe. Ne znam čemu se čuditi. Budući si insider, možeš nam se malo raspitat o stavovima KGK u svezi glede BiH?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori u RH 2014.g. Postano: 13 lip 2014, 16:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Index općenito udara kontru SDPu i Josipoviću još od 2011.g. , a osobito nakon odbijanja predstečajne nagodbe. Ne znam čemu se čuditi. Budući si insider, možeš nam se malo raspitat o stavovima KGK u svezi glede BiH? S obzirom da ju gura Karamarko, koji ima itekako pozitivan stav o BiH Hrvatima, teško je vjerovati da ona iole ozbiljno odstupa od tih stavova. Dakako uvijek može postojati sumnja da se izigraju ti ljudi/ta stajališta kada hipotetski postane predsjednica (kao između ostalog i onomad Mesić 2000.g. kada su se najinteligentniji ljudi udaljili od njega) no čisto sumnjam da ćemo takvo što gledati kod nje. O ostvarivanju ravnopravnosti BiH Hrvata sa ostalim konstitutivnim narodima BiH postoji jasan konsenzus unutar HDZ od kad je TK na čelu, a i ona je dio tog HDZa. O načinima kako ostvariti tu ravnopravnost se još raspravlja, a i treba se biti oprezan da nam se ne ponovi Hrvatska Samouprava.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|