|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
premet
|
Naslov: Može li BiH bez Hrvatske? Postano: 03 srp 2009, 10:01 |
|
|
Činjenica je da se sve što se događa u regiji ovisi o odnosu te države prema Hrvatskoj. Isto tako dobar dio postupaka u BIH ovisi o istom. Može li se BIH nametnuti kao jedan od vodećih elemenata u regiji na način da se ne osvrće na nikoga.
_________________ www.kokijada2.blog.hr/ Ovo je naše
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: Može li BiH bez Hrvatske? Postano: 03 srp 2009, 10:46 |
|
|
premet je napisao/la: Činjenica je da se sve što se događa u regiji ovisi o odnosu te države prema Hrvatskoj. Isto tako dobar dio postupaka u BIH ovisi o istom. Može li se BIH nametnuti kao jedan od vodećih elemenata u regiji na način da se ne osvrće na nikoga. Ma može, šta Muslimanima ionako treba u životu: sofra, pita i đamija.... A to sve imaju tamo...
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
hib
|
Naslov: Re: Može li BiH bez Hrvatske? Postano: 03 srp 2009, 23:08 |
|
|
Ma naravno kako da ne pogledaj samo gradove gdje su vecina muslimani i sve ce ti biti jasno 
|
|
Vrh |
|
 |
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Može li BiH bez Hrvatske? Postano: 05 srp 2009, 01:08 |
|
|
Može BiH bez Hrvatske ali Hravtska ne može bez BiH pa mi zbog toga nije jasna politika iz Hrvatske, trebali bi više pomagat Hrvate BiH. Jer kad pogledaš oblik Hrvatske (neki kažu izgleda kao ptica) ja kažem da izgleda kao banana a Vjekoslav Klaić kaže da izgleda kao kobasica, vidiš da su Hrvatska i BiH kompaktna cijelina, tko kontrolira BiH praktički kontrolira Hrvatsku južno od Karlovca.
|
|
Vrh |
|
 |
Sultan
|
Naslov: Re: Može li BiH bez Hrvatske? Postano: 05 srp 2009, 13:44 |
|
|
premet je napisao/la: Činjenica je da se sve što se događa u regiji ovisi o odnosu te države prema Hrvatskoj. Isto tako dobar dio postupaka u BIH ovisi o istom. Može li se BIH nametnuti kao jedan od vodećih elemenata u regiji na način da se ne osvrće na nikoga. A gdje bi mi ljetovali da nam nije naše lijepe Hrvatske 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: Može li BiH bez Hrvatske? Postano: 05 srp 2009, 13:49 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Sultan je napisao/la: premet je napisao/la: Činjenica je da se sve što se događa u regiji ovisi o odnosu te države prema Hrvatskoj. Isto tako dobar dio postupaka u BIH ovisi o istom. Može li se BIH nametnuti kao jedan od vodećih elemenata u regiji na način da se ne osvrće na nikoga. A gdje bi mi ljetovali da nam nije naše lijepe Hrvatske  Zdravo razmišljanje. Valjda vašim ženkama ef. Cerić i Smajkić neće zabraniti kupanje i sunčanje - bilo bi šteta, fakat. 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Može li BiH bez Hrvatske? Postano: 25 ruj 2009, 09:24 |
|
|
Bosna i Hercegovina je u prvih osam mjeseci ove godine najviše izvozila u Hrvatsku u vrijednosti od 645 milijuna KM, što je 18,3 posto od ukupno ostvarenog izvoza, te u Njemačku u vrijednosti od 509 milijuna KM odnosno 14,4 posto od ukupno ostvarenog izvoza.
Prema podacima Agencije za statistiku BiH, u tom razdoblju najviše se i uvozilo iz Hrvatske u vrijednosti od jedne milijarde i 213 milijuna KM, što je 15,1 posto od ukupno ostvarenog uvoza, te iz Njemačke u vrijednosti od 907 milijuna KM, odnosno 11,3 posto od ukupno ostvarenog uvoza.
|
|
Vrh |
|
 |
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Može li BiH bez Hrvatske? Postano: 25 ruj 2009, 22:31 |
|
|
E bravo Mar-kane, taman krenuo tražiti te podatke, jer sam se baš sjetio onog profesora sa filozofskog fakulteta koji je gostovao u Latinici kad je bila tema o "BiH, Hercegovcima" ili tako nešto, i onda je on baš tada rekao koliko RH izvozi u BiH, te sam ja sam sebi onda postavio pitanje pa da li bi HR mogla bez BiH, odnosno onih Hrvata u BiH koji tu robu i izvoze u BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: daramo i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|