|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ManInBlack
|
Naslov: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 21 srp 2016, 21:48 |
|
|
Je li ima tko do vas iskustvo sa kupovinom preko ebay, amazon i sličnih online marketa? Ako da možete li podijeliti svoje iskustvo? Kako tu robu dobavljate u BiH?
Ostali, neka vam do prve kupovine ova tema bude wishlist, nešto ste pronašli, svidjelo vam se, podijelite..
Osobno, sam ugovorio isporuku u Njemačku, od kuda bi paketi stizali privatnim putem.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 21 srp 2016, 21:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ebay kupujem redovno Amazon ne dostavlja u BiH ništa osim knjiga ako se ne varam.
Sve što je iz EU naravno isplati se naručiti preko nekoga u Hrvatskoj ili rodbine u dijaspori.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 21 srp 2016, 21:59 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 21 srp 2016, 22:12 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jesi našao hlače kad ih ne budeš mogao navući ni do koljena vidjet ćeš Ako bude nekih dobrih ponuda stavljat ću ovdje. Imaš i aliexpress maloprodaja poznate alibabe. Tamo je prije bilo hrpa odličnih replika, tipa ulovio Casio Shock ekstra sat, odjeće, obuće ma svega. Sad su ih stisli pa miču ali se još može naći.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 21 srp 2016, 22:15 |
|
|
Amazon na poznanike i rođake vani, zbog cijene poštarine.
Za ostalo, Kina, aliexpress, često besplatna ili jeftina dostava barem za Srbiju ako ne za BiH, ako ne dobiješ (oni moraju da dokažu da si dobio) povrat novca, funkcioniše kul.
Ibej još ne.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 21 srp 2016, 22:23 |
|
|
daramo je napisao/la: Jesi našao hlače kad ih ne budeš mogao navući ni do koljena vidjet ćeš rizikujem , ono što ne odgovara ide na pik ili trznicu Kako prolazite sa carinom?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 21 srp 2016, 22:39 |
|
|
Ma mene već dobro znaju na carini. Carina ti ide samo na robu veću od 50km.
Postavit ću ti ja ovdje još poznatijih provjerenih siteova. Baš su me razočarali na aliju, ali nema veze sad to obavljam kontaktirajući Kineze preko yupoo.
|
|
Vrh |
|
|
bruna2016
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 22 srp 2016, 14:43 |
|
|
Preko Amazaona sam kupovala bez problema dok nisam naručila knjigu za koju su automatski uzeli novac. Knijiga nije stigla jer je kao bila rasprodana. Novac sam dobila za 3 tjedna uz transakciju iz EUR u dolar, pa ponovno u EUR. koja je naplaćena i potrošena 4 odlaska u banku i pisanja žalbe.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 23 tra 2020, 19:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
DHL prolupao. Paket šalju u jedan grad pa ga vrate nazad u prvi grad i tako 3 puta. Ili im je računalna mreža u kurcu ili im pola firme zaraženo Coronom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 25 tra 2020, 22:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
5 puta poslali paket u jedan grad, pa ga 5 puta vratili nazad u prvi grad. I tako igraju ping-pong. Kažu imaju previše navale paketa pa ne stižu sa svojim kapacitetima. Mislim da paket dezinficiraju. Onda im bolje držati ga u jednom lageru. Šala.
Vjerojatno sad kamioni dugo čekaju na granicama pa automatski za sve to vrijeme su u minusu sa kamionima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 15 kol 2021, 16:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Je li se ikome dogodilo da mu za kupovinu odredjene stavke na Amazonu ne primaju VISA karticu. Dakle kupio sam 6-7 stavki zadnja 2 dana i za jednu stavku mi VISA (Classic) karticu ne prihvaca? Na telefonskom servisu Amazona su rekli, da se taj proizvod samo moze s bonovima kupiti!? jJe li moguce? Limit je uredan i dostatan, provjereno.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 15 kol 2021, 16:48 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Moguce je, ako trgovac nece da ima posla sa novcanim transakcijama i ostavlja trag u poreznoj. Ovako bonove moze iskoritit dalje ili predociti kao poklon. Mislim da kod tih bonova nema povrat novca!
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kupovina preko ebay, amazon, i sličnih servisa,... Postano: 15 kol 2021, 16:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Rekli su mi iz Amazona, da trgovac iskljucivo bonove zeli (nakon sto su trgovca komunicirali). Prvi put cujem za to.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|