|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ateist
|
Naslov: Vaša spolnost Postano: 10 vel 2013, 10:37 |
|
|
Nema posebnog podraspravnika o spolnosti, ali mislim da je ovaj najbliži za ovakvu temu. Odgovorite na iduća pitanja.
* S koliko ste se godina počeli samozadovoljavati? * S koliko godina ste imali prvi spolni odnos? * S koliko osoba ste tijekom života imali spolne odnose?
Pod spolnim odnosom podrazumijeva se vaginalni, analni ili oralni spolni odnos, znači ako je došlo do svršavanja u rodnicu, stražnjicu ili usta. Žvaljenje, pipkanje itd. se ne računaju. Da ja odgovorim.
* S 8 godina. * Još nisam. * S 0.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 10 vel 2013, 11:13 |
|
|
Jeste li ikada doživjeli nokturalnu emisiju ( poluciju )?
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 10 vel 2013, 13:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ateist je napisao/la: Nema posebnog podraspravnika o spolnosti, ali mislim da je ovaj najbliži za ovakvu temu. Odgovorite na iduća pitanja.
* S koliko ste se godina počeli samozadovoljavati? * S koliko godina ste imali prvi spolni odnos? * S koliko osoba ste tijekom života imali spolne odnose?
Pod spolnim odnosom podrazumijeva se vaginalni, analni ili oralni spolni odnos, znači ako je došlo do svršavanja u rodnicu, stražnjicu ili usta. Žvaljenje, pipkanje itd. se ne računaju. Da ja odgovorim.
* S 8 godina. * Još nisam. * S 0. Opet ti o vađajni/rodnici.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 10 vel 2013, 13:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25741 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zaboravio je staviti i upit o:
a) Prosječnoj brzini disanja tijekom spolnog odnošaja b) Kolčinu ejakulirane sjemene tečnosti c) Obujam i temperaturu testisa za vrijeme orgazma
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 10 vel 2013, 13:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25741 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ateist je napisao/la: * S koliko ste se godina počeli samozadovoljavati?
* S 8 godina.
A čuda od djeteta!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 10 vel 2013, 13:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ateist je:
Trol Psihopat Hardcore rapist u nastajanju Budući Edi Mišić Budući masovni ubojica Budući član HAZU i osoba sa najvećim IQ-om u RH All of the above
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 10 vel 2013, 13:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59993 Lokacija: DAZP HQ
|
meni je stvarno žao muškaraca koji od ovoga prave bauk, iskompleksiraju se u ranoj mladosti i to sve s vremenom postane neizlječivo, pa kad na kraju podvuku crtu ispast će im da su hebali jednu ili nijednu. zato samo opušteno i u glavi se dogodi klik i odjednom više nijedna nije nedostižna, nego ne da nije nedostižna nego je toliko lako dostupna da se i sam sebi diviš.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 10 vel 2013, 13:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Evo da neko odgovori covjeku... Prvi put sam poceo natezati Pericu negdje u 6./7. OS, pa racunaj... Od tad pa do groba... Prvi put s 22 godine (par dana nakon rodjendana, neocekivano, u sred bijela dana). No comment. E, samo da dodam da ja za razliku od tebe uopce nisam tim bio opterecen, niti sam mislio o tome nesto... Stovise, vjerovatno sam mogao i bitno ranije, al meni su bile zanimlivije komp. igrice i jacina graficke kartice te Mhz/Ghz. I onda BUUUMMM
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 10 vel 2013, 13:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: Ateist je napisao/la: * S koliko ste se godina počeli samozadovoljavati?
* S 8 godina.
A čuda od djeteta! Zaboravio je dodati da ga je gledao i zabilješke pravio netko iz Kinsey instituta.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 10 vel 2013, 13:59 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ateist je:
Trol Psihopat Hardcore rapist u nastajanju Budući Edi Mišić Budući masovni ubojica Budući član HAZU i osoba sa najvećim IQ-om u RH All of the above Kamiondžija Vjerni posjetitelj austrijskih legalnih bordela Trebinjski Mevlid
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 05 ruj 2013, 22:04 |
|
|
http://www.24sata.hr/zanimljivosti/svak ... nom-330633Hrvati su najbolji jebači! Svaki Hrvat spava s 11 žena i uživa u seksu na otvorenomPrema anketi Men's Healtha, u kojoj je sudjelovalo više od 50.000 muškaraca iz 30 zemalja, Hrvati su promijenili najviše partnerica, njih 11. Indijci su na tek - tri Godišnja anketa popularnog muškog časopisa Men's Health pokazala je kako muškarci u Hrvatskoj prednjače po broju partnerica u svijetu te su ih u prosjeku imali 11, prenosi Telegraph. Od 50.796 ispitanika u 30 zemalja Hrvati također prednjače kao nacija koja najčešće uživa u seksu na otvorenom, u bazenima, automobilima i parkovima. Svaki drugi Indijac uvjeren da mu partnerica glumi orgazam Rezultati su potpuno 'potukli' Indijce koji su na dnu ljestvice te se u prosjeku seksaju rjeđe od jednom na tjedan. Gotovo polovica ispitanih Indijaca, njih 48 posto, vjeruje kako njihove partnerice redovito glume orgazme, a prosječno su imali tek tri partnerice. Britanci su najnastranija nacija Najnastranija nacija, pokazala je anketa, su Britanci. Britanke su najpromiskuitetnije te su u prosjeku promijenile devet partnera. Urednik Men's Healtha kazao je kako rezultati pružaju više od čistih podataka i trendova. - Pokušali smo ispitati kako to da su muškarci iz različitih dijelova svijeta bolji od drugih u pojedinim aspektima kao što su seks i veze, a zatim vam reći što naučiti i kako popraviti stanje - rekao je Jamal Shaikh. Nizozemci najbolji u predigri Ipak, cijeli bi svijet mogao ponešto naučiti od Nizozemaca. Naime, anketa je pokazala da su Nizozemke jedine koje su zadovoljne količinom predigre koje im pružaju partneri.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 05 ruj 2013, 22:06 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ateist je:
Trol Psihopat Hardcore rapist u nastajanju Budući Edi Mišić Budući masovni ubojica Budući član HAZU i osoba sa najvećim IQ-om u RH All of the above
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Vaša spolnost Postano: 05 ruj 2013, 22:34 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
dudu je napisao/la: meni je stvarno žao muškaraca koji od ovoga prave bauk, iskompleksiraju se u ranoj mladosti i to sve s vremenom postane neizlječivo, pa kad na kraju podvuku crtu ispast će im da su hebali jednu ili nijednu. zato samo opušteno i u glavi se dogodi klik i odjednom više nijedna nije nedostižna, nego ne da nije nedostižna nego je toliko lako dostupna da se i sam sebi diviš. dudu, shvati, nisu svi ko ja i ti, pa da im je samo klik u glavi jedina kočnica i nedostatak
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|