|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 27 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 08:38 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
jeste li jutarnji ili noćni tip? mrzite li zvuk budilice ili veselo skačete iz kreveta ranom zorom?  kad ste najproduktivniji? danju kao "sav normalan svijet" ili navečer i noću kad se sve smiri? i još jedno pitanje - je li vas ikad ujutro probudio cvkut ptica? (dolazak kući u sitne sate se ne računa.  )
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 08:59 |
|
|
Krenuo momak da spava i kaže babi,ako ga netko bude tražio,neka kaže da sovi... Došao mu prijatelj kući i pita babu gdje mu je jaran,a ona kaže-Eno ga ševi! Poslije se nađu njih dvojica i ovaj ga pita-Jel',kako ti ono juče ševiš kaže ti baba,a ne zoveš jarana? A ovaj će-Ma pusti ludu babu,pobrkala ptice! 
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 09:03 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mar-kan je napisao/la: Krenuo momak da spava i kaže babi,ako ga netko bude tražio,neka kaže da sovi... Došao mu prijatelj kući i pita babu gdje mu je jaran,a ona kaže-Eno ga ševi! Poslije se nađu njih dvojica i ovaj ga pita-Jel',kako ti ono juče ševiš kaže ti baba,a ne zoveš jarana? A ovaj će-Ma pusti ludu babu,pobrkala ptice!  A ja znam točno ko je pitao, ko odgovorio, ko je bila žena, i gdje se to dogodilo. Inače, isti lik (koji ševi) je došao nakon rata s autom kući, imao čačkalicu u ustima i tamne cvikere kao i divlji taxisti u to vrijeme. Uglavnom, ugleda na busnoj susjedu i satne joj da je poveze a ova ga ne prepozna pa upita: "Jesi li ti divljak?" "Koliko znam, nisam.", odgovori on.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 09:03 |
|
|
bleso.  zašto nisi glasao u anketi? fali ti i roda?  da odgovorim sama sebi - ja sam noćna 'tica. tražim posao s radnim vremenom od podne pa nadalje. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 09:09 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: i još jedno pitanje - je li vas ikad ujutro probudio cvkut ptica? (dolazak kući u sitne sate se ne računa.  ) Računajući rat,dočekao sam stotine zora i jutara,i najviše mi usjeklo u sjećanje glasanje ptica u ranu zoru,tijekom proljeća i ljeta... A i danas,kod kuće se natakare i verglaju simfoniju čitavo jutro.Imam isti takav zvuk glasanja ptica na mobilnom,i nekad navijem ako moram ranije da ustanem...I jednom prilikom čujem cvrkut,i hop na noge lagane misleći da je mobitel-a ono 4 sata zorom!Došle na drvo i krevelje se,mamicu im cvrkutavu 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 09:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: i još jedno pitanje - je li vas ikad ujutro probudio cvkut ptica? (dolazak kući u sitne sate se ne računa.  ) Računajući rat,dočekao sam stotine zora i jutara,i najviše mi usjeklo u sjećanje glasanje ptica u ranu zoru,tijekom proljeća i ljeta... A i danas,kod kuće se natakare i verglaju simfoniju čitavo jutro.Imam isti takav zvuk glasanja ptica na mobilnom,i nekad navijem ako moram ranije da ustanem...I jednom prilikom čujem cvrkut,i hop na noge lagane misleći da je mobitel-a ono 4 sata zorom!Došle na drvo i krevelje se,mamicu im cvrkutavu   jesi im bacio koju mrvicu za doručak?  i jesu li bile ševe? 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 09:14 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Računajući rat,dočekao sam stotine zora i jutara,i najviše mi usjeklo u sjećanje glasanje ptica u ranu zoru,tijekom proljeća i ljeta... A i danas,kod kuće se natakare i verglaju simfoniju čitavo jutro.Imam isti takav zvuk glasanja ptica na mobilnom,i nekad navijem ako moram ranije da ustanem...I jednom prilikom čujem cvrkut,i hop na noge lagane misleći da je mobitel-a ono 4 sata zorom!Došle na drvo i krevelje se,mamicu im cvrkutavu   jesi im bacio koju mrvicu za doručak?  i jesu li bile ševe?  Ševe se slabo krevelje ujutro,bar ja nisam primjetio,preko dana lete i onda razvežu pjesmu....Slavuji,štiglići,crvendaći-to je bratija za buđenje. A nisam imao onih topovskih udara,petardi,pa da im bacim za dobro jutro 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 09:29 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: A nisam imao onih topovskih udara,petardi,pa da im bacim za dobro jutro  nisu jadne ptice krive što ti imaš lak san. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 09:34 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A nisam imao onih topovskih udara,petardi,pa da im bacim za dobro jutro  nisu jadne ptice krive što ti imaš lak san.  Pa ja ih navio u 6,one došle u 4 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 09:38 |
|
|
de više glasaj, samo cvrkućeš. 
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 11:21 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: i još jedno pitanje - je li vas ikad ujutro probudio cvkut ptica? (dolazak kući u sitne sate se ne računa.  ) Svako jutro.  Po zimi im kupujem hranu. Negdje poslije rata, sjećam se dana kada su ponovo počeli pjevci kukurikati, rekla sam evo ih napokon! Dugo ih nije bilo. Prelijep osjećaj. Život! 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 12:25 |
|
|
Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: i još jedno pitanje - je li vas ikad ujutro probudio cvkut ptica? (dolazak kući u sitne sate se ne računa.  ) Svako jutro. Po zimi im kupujem hranu. Negdje poslije rata, sjećam se dana kada su ponovo počeli pjevci kukurikati, rekla sam evo ih napokon! Dugo ih nije bilo. Prelijep osjećaj. Život!  Zar ne hranite kokoši i ljeti? 
|
|
Vrh |
|
 |
Vukan
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 12:39 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Tesko funkcioniram prije podne. I poslije rucka.
Najbolje se osjecam od osam-devet navecer do tri ujutro.
Zato i volim vikend, izlaske...
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 12:51 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Zar ne hranite kokoši i ljeti?  Ne sj…. mi jutarnju romantiku! 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 13:07 |
|
|
Wind je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zar ne hranite kokoši i ljeti?  Ne sj…. mi jutarnju romantiku!  a ja mi romantike,kiša pada 10 dana,ptice k'o popišane,da oprostiš. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 13:18 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Wind je napisao/la: Ne sj…. mi jutarnju romantiku!  a ja mi romantike,kiša pada 10 dana,ptice k'o popišane,da oprostiš.   šta je tebi ovih dana? p.s. ptice su zakon. šćućure se negdje u grmlju dok pada kiša, i čim na sekundu prestane, odmah krene pjesma i cvkut. to je stav, što bi rekli Ameri. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 13:24 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: a ja mi romantike,kiša pada 10 dana,ptice k'o popišane,da oprostiš.   šta je tebi ovih dana? p.s. ptice su zakon. šćućure se negdje u grmlju dok pada kiša, i čim na sekundu prestane, odmah krene pjesma i cvkut. to je stav, što bi rekli Ameri.  Jugovina,kiša...postajem asocijalan i agresivan Evo sad gledam,neke naše domaće pjevaju i po kiši,sjede na žicama i oplele...Gripozne izgleda 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 13:26 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la:  šta je tebi ovih dana? p.s. ptice su zakon. šćućure se negdje u grmlju dok pada kiša, i čim na sekundu prestane, odmah krene pjesma i cvkut. to je stav, što bi rekli Ameri.  Jugovina,kiša...postajem asocijalan i agresivan Evo sad gledam,neke naše domaće pjevaju i po kiši,sjede na žicama i oplele...Gripozne izgleda  meni si baš zabavan.  ali ja sam poznata po neobičnom ukusu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 16:29 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: jeste li jutarnji ili noćni tip? Oboje pošto ustajem ujutru, a ležem noću.  ZGabriel je napisao/la: mrzite li zvuk budilice ili veselo skačete iz kreveta ranom zorom?  Nemam budilnik, sam ustanem, sam sam svoj budilnik.  U prosjeku spavam 7 sati. Ustanem čim se, nakon što se probudim, shvatim da nemogu više da ponovo zaspim.  ZGabriel je napisao/la: kad ste najproduktivniji? danju kao "sav normalan svijet" ili navečer i noću kad se sve smiri? Naproduktivniji sam kada mi internet ne prekida.  ZGabriel je napisao/la: i još jedno pitanje - je li vas ikad ujutro probudio cvkut ptica? (dolazak kući u sitne sate se ne računa.  ) Nije me dosad nikad ili samo nekoliko puta probudio cvrkut ptica pošto spavam ko klada, ali kad se probudim čujem cvrkut ptica, a po danju i golubije gugutanje, kuckanje drveta od strane djetlića kao i zvuk automobila, dok po noći čujem šišmiša i sovu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 17:46 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8677 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Iz 1 u 2.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 19:25 |
|
|
Nocni.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 24 tra 2014, 23:21 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Nocni. Ormarić?! 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 25 tra 2014, 13:06 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ma sova. I ko dijete nikad u krevetić prije 23h. Bez obzira u koliko odem spavati ne mogu rano ustati, a tako bih da sam jutarnji tip. Onih pola sata prije izlaska sunca je najljepši dio dana. Pa kafa na balkonu...ja dok ustanem već je sunce uveliko na njemu. Duži je dan kad rano ustaneš, stigneš obaviti svašta. Ali eto....nažalost nisam taj tip.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 25 tra 2014, 13:10 |
|
|
ja jesam, silom prilika.  doduše, tijelo se kreće, ali mozak spava do 10-11.
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Ševa ili sova? Postano: 25 tra 2014, 13:13 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ja nekad pokušam, nekolike noći zaredom legnem prije ponoći i opet ne mogu da ustanem prije 9-10. Dok sam radila svako, ali svako jutro kad bih čula zvuk alarma rekla bih...sad bih dala 100 maraka samo da ne moram ustati.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|