|
|
Stranica: 1/9.
|
[ 201 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Evo pokušavam radikalno srezati konzumiranje kruha, pogotovo onog najštetnije vrste (bijelog). Nisam jeo već dva dana, i osjećam se ko kakav junkie u krizi, samo mi se u glavi vrti vruć kruh sa maslacom ili margarinom... Wat do?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Moja supruga odavno na nekoj dijeti bez glutena i laktoze. Za 2 tjedna izgubila 6 kg. A jede više od mene. Samo popizditi sa tim driblanjem i mijenjanjem kuhinje. Ponekad odem po Kebab da zdravo jedem. Ili izvučem slaninu i topao kruh pa se povratim od te "zdrave" prehrane.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:10 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3688 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Ja sam zadnji komad kruha pojeo prije 3 dana,i to sa eurokremom,zafalilo mi nešto slatko. Inače ga skoro pa uopće ne jedem,izbacio sam ga davno iz prehrane..
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Evo pokušavam radikalno srezati konzumiranje kruha, pogotovo onog najštetnije vrste (bijelog). Nisam jeo već dva dana, i osjećam se ko kakav junkie u krizi, samo mi se u glavi vrti vruć kruh sa maslacom ili margarinom... Wat do? Pojedeš i nakon toga sve ispovraćaš. Tijelo vitko a želja zadovoljena.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60911 Lokacija: DAZP HQ
|
mario_cro je napisao/la: Ja sam zadnji komad kruha pojeo prije 3 dana,i to sa eurokremom,zafalilo mi nešto slatko. Inače ga skoro pa uopće ne jedem,izbacio sam ga davno iz prehrane.. što jedeš umjesto kruha? kruh skoro nikako ne jedem niti mi nedostaje, krumpir mi je draži, a još bolji je batat samo ga je teže nabaviti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ma Mario kao stari lisac zna da je izbacivanje kruha, peciva i rezanje ugljikohidrata najučinkovitije kada se radi na defki :)
Ali onaj miris vrućeg kruha, hrskanje kore, gledanje kako se topi maslac...mislim da nema ničeg boljeg. Svako je ovisan o nečemu, to je moja slaba točka...evo sad me luđački nagon tjera da trknem do samoposluge.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:19 |
|
|
Kruva, prsuta i mladog luka.....
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:21 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Pojedeš i nakon toga sve ispovraćaš. Tijelo vitko a želja zadovoljena. Otrčiš do WC-a nakon kruha ,prst u usta i ispovraćaš sve. Poslije toga nastaviš normalno jest.. dobra ideja. dudu je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ja sam zadnji komad kruha pojeo prije 3 dana,i to sa eurokremom,zafalilo mi nešto slatko. Inače ga skoro pa uopće ne jedem,izbacio sam ga davno iz prehrane.. što jedeš umjesto kruha? kruh skoro nikako ne jedem niti mi nedostaje, krumpir mi je draži, a još bolji je batat samo ga je teže nabaviti. Ništa ne jedem umjesto njega,uopće nemam zamjenu za kruh. Nekom nepojmljivo al eto,navikneš se nakon nekog vremena.. Ministry of Sound je napisao/la: Ma Mario kao stari lisac zna da je izbacivanje kruha, peciva i rezanje ugljikohidrata najučinkovitije kada se radi na defki :)
Ali onaj miris vrućeg kruha, hrskanje kore, gledanje kako se topi maslac...mislim da nema ničeg boljeg. Svako je ovisan o nečemu, to je moja slaba točka...evo sad me luđački nagon tjera da trknem do samoposluge. Istina ! :) Ja imam slabost na bijeli eurokrem-linoladu.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:22 |
|
|
Jedi tost, dođe kao zamjena za kruh, a ujedno je siromašan kalorijama. Ja jedem ovaj.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:24 |
|
|
Vii je napisao/la: Jedi tost, dođe kao zamjena za kruh, a ujedno je siromašan kalorijama. Ja jedem ovaj.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:25 |
|
|
Vii je napisao/la: Jedi tost, dođe kao zamjena za kruh, a ujedno je siromašan kalorijama. Ja jedem ovaj. Šta reć ,koju posluku porat...? Kome?Gdje?
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 12:28 |
|
|
Vii je napisao/la: Jedi tost, dođe kao zamjena za kruh, a ujedno je siromašan kalorijama. Ja jedem ovaj. Sad sam se sjetio moje bivše kad je kupovala "Fitness" žitarice i prejedala se sa njima očekujući da će smršavit.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25881 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ne razumijem zašto bi itko izbacio kruh tj pecivo iz ishrane? Nisu valjda baš svi štetni? Što umjesto kruha? Kruh ima važnu funkciju regulatora hrane, tj tek u kombinaciji sa njim mnoga jela budu jestiva. Jesti sarmu, gulaš, čorbu, pečeno pile, punjene paprike itd bez kruha je ne samo neukusno već i štetno za probavu i želudac.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ma Mario kao stari lisac zna da je izbacivanje kruha, peciva i rezanje ugljikohidrata najučinkovitije kada se radi na defki :)
Ali onaj miris vrućeg kruha, hrskanje kore, gledanje kako se topi maslac...mislim da nema ničeg boljeg. Svako je ovisan o nečemu, to je moja slaba točka...evo sad me luđački nagon tjera da trknem do samoposluge. Pa sto onda ne trknes? Na znam, nece ti nista biti ako si s vremena na vrijeme udovoljis ponekoj zelji... Cemu sve ako ce se covjek do smrti svega odricat, a krepat ces kao i svi mi drugi...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:42 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ne razumijem zašto bi itko izbacio kruh tj pecivo iz ishrane? Nisu valjda baš svi štetni? Što umjesto kruha? Kruh ima važnu funkciju regulatora hrane, tj tek u kombinaciji sa njim mnoga jela budu jestiva. Jesti sarmu, gulaš, čorbu, pečeno pile, punjene paprike itd bez kruha je ne samo neukusno već i štetno za probavu i želudac. nije kruh "stetan", nije ni jedan, naprotiv, zdrav je, osobito od razevog brasna itd... stvar je sto jako deblja, ne samo kruh, nego sve od zitarica jako deblja...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ne razumijem zašto bi itko izbacio kruh tj pecivo iz ishrane? Nisu valjda baš svi štetni? Što umjesto kruha? Kruh ima važnu funkciju regulatora hrane, tj tek u kombinaciji sa njim mnoga jela budu jestiva. Jesti sarmu, gulaš, čorbu, pečeno pile, punjene paprike itd bez kruha je ne samo neukusno već i štetno za probavu i želudac. Skandinavci su ga zamijenili krompirima, povijesno i tardicionalno. I razumljivo, zbog hladnoće krompir uspijeva a žitarice slabo.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:44 |
|
|
Aztec je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ne razumijem zašto bi itko izbacio kruh tj pecivo iz ishrane? Nisu valjda baš svi štetni? Što umjesto kruha? Kruh ima važnu funkciju regulatora hrane, tj tek u kombinaciji sa njim mnoga jela budu jestiva. Jesti sarmu, gulaš, čorbu, pečeno pile, punjene paprike itd bez kruha je ne samo neukusno već i štetno za probavu i želudac. nije kruh "stetan", nije ni jedan, naprotiv, zdrav je, osobito od razevog brasna itd... stvar je sto jako deblja, ne samo kruh, nego sve od zitarica jako deblja... Moraš tost jest umjesto kruha,on ima malo kalorija.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:45 |
|
|
BBC je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ne razumijem zašto bi itko izbacio kruh tj pecivo iz ishrane? Nisu valjda baš svi štetni? Što umjesto kruha? Kruh ima važnu funkciju regulatora hrane, tj tek u kombinaciji sa njim mnoga jela budu jestiva. Jesti sarmu, gulaš, čorbu, pečeno pile, punjene paprike itd bez kruha je ne samo neukusno već i štetno za probavu i želudac. Skandinavci su ga zamijenili krompirima, povijesno i tardicionalno. I razumljivo, zbog hladnoće krompir uspijeva a žitarice slabo. E jesu se usrecili... krompir isto deblja, al kruh bar necemu vrijedi, dok je krumpir najbezveznija namirnica...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:49 |
|
|
Skandinavce deblja i voda. Nema to veze sa prehranom.
Polarni medvjedi i tuljani su na samom sjeveru.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Skandinavce deblja i voda. Nema to veze sa prehranom. ne razumijem , al dobro...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:50 |
|
|
Aztec je napisao/la: BBC je napisao/la: Skandinavce deblja i voda. Nema to veze sa prehranom. ne razumijem , al dobro... Trebaju im masne zalihe zbog jakih zima. Geni. U Africi je sve nešto mršavo. Skandinavke su sve jake konstrukcije.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:52 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Aztec je napisao/la: nije kruh "stetan", nije ni jedan, naprotiv, zdrav je, osobito od razevog brasna itd... stvar je sto jako deblja, ne samo kruh, nego sve od zitarica jako deblja...
Moraš tost jest umjesto kruha,on ima malo kalorija. Mene isto tako s vremena na vrijeme uhvati zelja za necim sto inace nije preporucljivo, pa si udovoljim... tako sam neki dan pojeo skoro 1 kg hrenovki, ne jedem ih cesto, i ako sam nesto dobio speka, ima kad cu izgubiti...
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 13:54 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ma Mario kao stari lisac zna da je izbacivanje kruha, peciva i rezanje ugljikohidrata najučinkovitije kada se radi na defki :)
Ali onaj miris vrućeg kruha, hrskanje kore, gledanje kako se topi maslac...mislim da nema ničeg boljeg. Svako je ovisan o nečemu, to je moja slaba točka...evo sad me luđački nagon tjera da trknem do samoposluge. Pa sto onda ne trknes? Na znam, nece ti nista biti ako si s vremena na vrijeme udovoljis ponekoj zelji... Cemu sve ako ce se covjek do smrti svega odricat, a krepat ces kao i svi mi drugi... Tako je majstore. Kruha i igara!
|
|
Vrh |
|
|
Glava
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 14:03 |
|
|
Vii je napisao/la: Jedi tost, dođe kao zamjena za kruh, a ujedno je siromašan kalorijama. Ja jedem ovaj.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ovisnost o kruhu Postano: 22 tra 2012, 14:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Moje je geslo - svega, ali s mjerom. Ništa ne izbacivam u potpunosti iz prehrane, ali pokušavam u svemu imati mjeru.
Kao iskoristiti sve prilike za fizičko kretanje.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|