Mislio sam da je ovo neka glupost koja je nekome pala na pamet, ali evidentno je da se vuče već dugo vremena kao aproksimacija za "društveno prihvatljivu" donju i gornu dobnu granicu vaše djevojke, momka, žene, muža.
Naslov: Re: "Pola + 7" - Formula za donju dobnu granicu osobe s kojom ste u vezi
Postano: 09 srp 2014, 22:40
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
Ako se radi o "društveno prihvatljivom" onda gornja granica svakako stoji. Osobno gornja granica mi je nešto malo viša od ovdje zacrtane (oko 28) u ovom trenutku no donja definitivno stoji.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Naslov: Re: "Pola + 7" - Formula za donju dobnu granicu osobe s kojom ste u vezi
Postano: 10 srp 2014, 09:28
Kad se realno pogleda ova je formula za žene, za muške je obratno da bi bilo drušveno prihvatljivo. Inaće nema logike, za muške je glupost. Meni je min 25 a max 58!!!!.....
Postano: 10 srp 2014, 13:46
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7703 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Zadovoljan sam sa gornjom granicom ,oko 46,5 ,ako ja dobro čitam graf.Još bih ja dodao,barem do okrugle cifre. Donja me ionako ne zanima,to je sve za mene pedofilija,osjećao bih se kao manijak sa nekom od 22,5. Pu,pu.
Postano: 10 srp 2014, 13:55
kiler je napisao/la:
Zadovoljan sam sa gornjom granicom ,oko 46,5 ,ako ja dobro čitam graf.Još bih ja dodao,barem do okrugle cifre. Donja me ionako ne zanima,to je sve za mene pedofilija,osjećao bih se kao manijak sa nekom od 22,5. Pu,pu.
Budimo realni, je za opalit ako se dobro drži :) Al za vezu baš i ne....
Postano: 10 srp 2014, 14:06
Koliko sam skužio nije on još pedobear, mada u RH sve iznad 15 je legalno (osim u koliko si im profesor ili skrbnik ili na bilo koji način iskorištavaš superiorni položaj) .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Koliko sam skužio nije on još pedobear, mada u RH sve iznad 15 je legalno (osim u koliko si im profesor ili skrbnik ili na bilo koji način iskorištavaš superiorni položaj) .
Pa kaže da mu ne odgovara asimetričnost, hoće nižu granicu od 16.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Postano: 10 srp 2014, 14:25
Ministry of Sound je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:
Pa kaže da mu ne odgovara asimetričnost, hoće nižu granicu od 16.
I 15 je legalno tako da se ne trebaš brinuti volvoks.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.