|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 127 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 13:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 14:06 |
|
|
Bar godinu dana. U ovom slučaju i mnogo više nakon one teatralnosti po društvenim mrežama. Nakon 6 mjeseci je s ovom novom u javnosti dakle par mjeseci nakon smrti supruge je već s ovom bio. Dosta degutantno.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 14:25 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2126 Lokacija: Južna Bosna
|
Dvije kćeri. Što prije to bolje. Djeca trebaju majčinsku figuru.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 14:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Jiv je napisao/la: Dvije kćeri. Što prije to bolje. Djeca trebaju majčinsku figuru. Obje su čini mi se već na faksu, pa nije nužno. Apropos majčinske figure:
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 14:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37852 Lokacija: Gl. grad regije
|
Godina je razmaka za novu ženidbu a ne za nalaženje druge. Naši stari preci, kreposni i religiozni, bi već za par tjedana doveli novu. Ne vidim problem u ovom osim što mi je taj Miletić iako osvježenje baš to, teatralan. Previše za moj ukus. Edin H. koji zavija u ovoj lijepoj pjesmi posvećenoj vlastitoj umrloj ženi se oženio nakon 4 mj. https://youtu.be/En_zVVHatKQBogati i uspješni muškarci su meta. Teško je odolit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 14:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37852 Lokacija: Gl. grad regije
|
A i mogao je nešto mlađe ćopnut, ova ima godina tko i on.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 16:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60911 Lokacija: DAZP HQ
|
Za ovako iritantnu ženu nikad nije vrijeme, ali je prava za ovakvog krelca.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 16:54 |
|
|
dudu je napisao/la: Za ovako iritantnu ženu nikad nije vrijeme, ali je prava za ovakvog krelca. Naš Dudu k'o Njegoš
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 16:57 |
|
|
Ima mozda onaj jedan hafiz odgovore na ta pitanja. Na youtube. Sad sam mu zaboravio ime. Selefija je.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 18:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
A koliko vremena treba dok traje brak za pronaći ljubavnicu ? Banirali ste Lapo-Lapo. Ovo je tema za nju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 18:31 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2126 Lokacija: Južna Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jiv je napisao/la: Dvije kćeri. Što prije to bolje. Djeca trebaju majčinsku figuru. Obje su čini mi se već na faksu, pa nije nužno. Apropos majčinske figure: Prvi/drugi srednje i prva/druga godina faksa. To su još djeca. Muškarac u njegovim godinama propada bez žene. Iako sam u mnogočemu tradicionalan i mislim da običaje valja čuvati, da su nastali s razlogom, ipak mislim da kultura kukanja, samosažaljevanja, dugotrajnog jadikovanja (spomenuta crnina) nije pravi izbor u ovoj situaciji. Ne kužim što si htio reći sa slikom. Da je ženska rugoba onda bi bilo ok, a ovako nije?
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 18:59 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
6 mjeseci je zbilja premalo, nakon smrti supruznika/ce za pojavljivanje u javnosti s drugom zenom. Da je razvod posrijedi, bilo bi ok. Godina dana je neki minimum društveno prihvatljiv. Lik se patetično se opraštao od preminule supruge po društvenim mrezama i paff nakon 6 mjeseci nova veza. Pisao je trakate, preminulu suprugu ispratio i objavio slike sahrane. Da bi nakon mjesec ili dva započeo novo poglavlje.
A ovo opravdanje da mu radi kćeri treba nova supruga je glupost. Njegovim kcerima majku ne moze zamjeniti niko. Niti je lik odabrao majčinsku figuru za zamjenu. Odabrao je nakon turbozalovanja za sebe partnericu. Kceri mu nisu sigurno bile na kraj pameti.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 19:37 |
|
|
Mudra izreka veli - Jedan se oteg'o, drugi se proteg'o. Ili u ovom slučaju jedna se otegla, druga se protegla.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 19:43 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Ta izreka se Markane, moze primijeniti u slučaju prekida ili razvoda. Za smrt supruznika bas i nije prikladna.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 19:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: 6 mjeseci je zbilja premalo, nakon smrti supruznika/ce za pojavljivanje u javnosti s drugom zenom. Da je razvod posrijedi, bilo bi ok. Godina dana je neki minimum društveno prihvatljiv. Lik se patetično se opraštao od preminule supruge po društvenim mrezama i paff nakon 6 mjeseci nova veza. Pisao je trakate, preminulu suprugu ispratio i objavio slike sahrane. Da bi nakon mjesec ili dva započeo novo poglavlje.
A ovo opravdanje da mu radi kćeri treba nova supruga je glupost. Njegovim kcerima majku ne moze zamjeniti niko. Niti je lik odabrao majčinsku figuru za zamjenu. Odabrao je nakon turbozalovanja za sebe partnericu. Kceri mu nisu sigurno bile na kraj pameti. Slažem se, moralo bi biti barem godinu dana. Posebno nakon javnog opraštanja i tuge, aman i žalosti. Ovako je ispao samo lažov. Što se tiče majčinske figure, nemojte molim vas.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 19:45 |
|
|
BBC je napisao/la: A koliko vremena treba dok traje brak za pronaći ljubavnicu ? Banirali ste Lapo-Lapo. Ovo je tema za nju. Aj Lapo bi dominirala, isključenje u zaista nezgodan trenutak.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 19:49 |
|
|
Godinu dana je minimum minimuma. Sve ispod je teški neukus. Taj Miletić je inače munjara, na očima mu vidiš
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
analiza
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 19:50 |
|
|
BBC je napisao/la: A koliko vremena treba dok traje brak za pronaći ljubavnicu ? Banirali ste Lapo-Lapo. Ovo je tema za nju. Necete mi vjerovati, ali sam dozivjela da mi susjed koji je taj dan sahranio zenu prateci me nakon rucka do kapije upitao kako ce veceras spavati sam!? Stari jarac! Do tada je uvijek bio pristojan. Ja sam se sokirala. Kao u vicu I komedijama. Od tada ga drzim na distanci, a mislim I da jasno cita iz mog pogleda prezir najgore vrste. Zene moraju duuuuuugggggggooooo da cekaju, a za muskarce obicno kazu, sta ce jadan, mora, ko ce mu oprati odjecu, skuhati rucak... Pa neka hoda prljav I gladan, ako je toliki kreten da se ne zna brinuti o sebi.... A nase stare bi rekle, sve sto se moze namiriti, za tim ne treba zaliti.. Jesu mudre bile....
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 28 svi 2022, 19:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ta izreka se Markane, moze primijeniti u slučaju prekida ili razvoda. Za smrt supruznika bas i nije prikladna. Baš za to, otegao papke.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 29 svi 2022, 00:38 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Ima mozda onaj jedan hafiz odgovore na ta pitanja. Na youtube. Sad sam mu zaboravio ime. Selefija je. Safet Kuduzović "Smije li žena putovati sama do Zenice"
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 29 svi 2022, 00:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Prerano je, jer su ga doslovice nakon 3 mjeseca nakon sahrane počeli viđati s ovom.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 29 svi 2022, 00:56 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Ima mozda onaj jedan hafiz odgovore na ta pitanja. Na youtube. Sad sam mu zaboravio ime. Selefija je. Safet Kuduzović "Smije li žena putovati sama do Zenice"
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 29 svi 2022, 01:19 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10496 Lokacija: Banja Luka
|
Ljudi ulaze u nove veze i pored žive žene / muža. Siguran sam da je onom ko umre svejedno , pa taman da se onaj živi već na sahrani spanđa s nekim . Kako god , daleko bilo .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
analiza
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 29 svi 2022, 02:17 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Safet Kuduzović "Smije li žena putovati sama do Zenice" Smije naravno, ako nije is RS. Rodjake iz Krajine kada bi dolazile u goste su znale nakon sedam kuvanih jaja, pola pecenog pileta i nesto suhovine (spakovane u limenu kutiju) i zalivene flasom piva zaspati u vagonu ili autobusu i otici za Sarajevo. Tada bi pocela avantura spasavanja. Zovi familiju u Sarajevo da ih pronadje i zadrze. Idi po njih. Jaja se polupala, sir i kajmak uzegao, suze liju, kujaju... Jedna je jedne prilike otisla iz vagona traziti WC da na ,,spiglu,,, popravi frizuru, zalutala, ne zna pronaci vagon, kuknjava i lelek... Sto su to bila vremena...
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
|
analiza
|
Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu? Postano: 29 svi 2022, 02:24 |
|
|
Svarog je napisao/la: Ljudi ulaze u nove veze i pored žive žene / muža. Siguran sam da je onom ko umre svejedno , pa taman da se onaj živi već na sahrani spanđa s nekim . Kako god , daleko bilo . To je nepostovanje I primitivizam! Provesti godine i godine sa partnerom, izroditi djecu i ponasati se tako, nije ni normalno, ni prihvatljivo. Valjda se od zivotinja razlikujemo u tome da se ne vodimo instiktima, nego razumom. Ne cijenim takve ljude.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|