Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60738 Lokacija: DAZP HQ
glasao sam za Pepsi iz romantičarskih razloga, iako Colu najčešće pijem. Cockta je pak najzdravija i neloše je piće, ali nakon popijene litre, smuči ti se život. s Colom nakon litre, tek postane dobro.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
glasao sam za Pepsi iz romantičarskih razloga, iako Colu najčešće pijem. Cockta je pak najzdravija i neloše je piće, ali nakon popijene litre, smuči ti se život. s Colom nakon litre, tek postane dobro.
26g šećera u boci od 250ml, zdravo nema što
Ali dobro, čini mi se da ima za zeru manje umjetnih boja i dodataka od Coca Cole.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ministry of Sound je napisao/la:
dudu je napisao/la:
26g šećera u boci od 250ml, zdravo nema što
Ali dobro, čini mi se da ima za zeru manje umjetnih boja i dodataka od Coca Cole.
al nema kofein ako se ne varam. i u hrvatskom je vlasništvu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Wittgenstein je napisao/la:
Zar nije Cockta trademark Droge kolinske iz Slovenije?
jest, ali je Droga Kolinska trademark zagrebačkog Atlantica. i još sijaset brandova iz Slovenije, Srbije i Hrvatske.
Citat:
Atlantic Grupa je jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regiji sa poznatim robnim markama Argeta, Barcaffe, Cedevita, Grand Kafa, Najlepše želje, Smoki i dr. Vodeći je europski proizvođač prehrane za sportaše s poznatim brandom Multipower, najveći proizvođač dodataka prehrani u regiji s robnom markom Dietpharm, istaknuti proizvođač proizvoda za osobnu njegu te vodeći distributer robe široke potrošnje u jugoistočnoj Europi.
Meni je Coca Cola najbolja u McDonald's-u ,valjda zbog idealne temperature, koja je ista bilo ljeti ili zimi.I pravi se od nekog sirupa i vode..Hajde pa znaj..
Inače volim Cocktu, ima poseban šmek.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26271 Lokacija: Heartbreak Hotel
Meni najviše godi Pepsi, valjda navika jbg... Kada pijem Colu čini mi se kao da je netko uzeo Pepsi i razblažio ga sa vodom.
Cocta je OK, inače prvo YU cola piće (od 1956 čini mi se). Kuriozitet je taj da u to vrijeme nije bilo potrebitih sirovina za pravljenje prave Cole pa su kao bazu uzeli nar tj morganj. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Tedeschi je Židov, pa eto imate dvostruki razlog za bojkot, podršku samim sebi a i palestinskoj braći
Ja ionako pokušavam, koliko je moguće, izbjeći proizvode onijeh koji podržavaju sionizam.
bye bye pepsi
Citat:
Muslim Cleric: Pepsi is "Zionist Plot"
Extremist Moslems have not dropped their allegations that Pepsi Cola is essentially the code name for a Zionist plot.
Extremist Moslems have not dropped their allegations that Pepsi Cola is essentially the code name for a Zionist plot.
MEMRI has released an English transcript of an address given by a Muslim religious leader in Egypt this past February, in which he explains that PEPSI is actually an acronym for "Pay Every Penny to Save Israel."
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.