|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 107 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 08:28 |
|
|
Croat je napisao/la:  najljepše što se može vidjeti na ovoj stranici je Audi A6. Želim. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1147 of 2558 - 44.84%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Beograđanke Postano: 21 tra 2012, 08:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60738 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: Croat je napisao/la: najljepše što se može vidjeti na ovoj stranici je Audi A6. Želim.  kakav Audi, to je samo nabrijani VW. novi BMW 3 ili 5. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Beograđanke Postano: 21 tra 2012, 08:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Želim.  kakav Audi, to je samo nabrijani VW. novi BMW 3 ili 5.  Eto te ko jedan moj kolega iz Zagreba, inače rodom iz Mostara. Samo čeka kad će nova trica izać da zamijeni staru. I ne možeš ti njemu ništa reć, BMW je auto, ostalo sve bezveze. Naravno, logičko rezoniranje kupnje je da mu auto pomaže ostvariti bolji utisak kod poslovnih partnera, ali među nama u povjerenju (nemoj dalje širit lol  ), mislim da je u pitanju emocionalni razlog tj. foliranje pred atraktivnim primjercima suprotnog spola. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1147 of 2558 - 44.84%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Beograđanke Postano: 21 tra 2012, 09:07 |
|
|
psihološki je učinak u biznisu nevjerojatan ako voziš BMW, Audi ili Mercedes u odnosu na bilo koje drugo auto. iz iskustva ti mogu reći da će ljudi radije ugovoriti posao s takvim nekim, nego s nekim malo skromnijim (tipa VW, Opel, Francuz). ljudi ovdje kod nas vole uspješne ljude i draže mu je s takvim napraviti posao, nego s ovim drugima. e sad objašnjenje zašto baš BMW. nije da ne cijenim i Mercedes i njegovu eleganciju i udobnost, pa i Audi koji je u zadnjih 10 godina ušao u rang ova dva proizvođača, ali BMW je najvozačkiji, ima za mene najbolji imidž. tko je vozio BMW, taj se zaljubi u njega za čitav život, specifičan zvuk motora, miris auta, zvuk zatvaranja vrata, to je sve dovedeno do savršenstva. nije ni nevažno što je proizvod bratske Bavarske. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Beograđanke Postano: 21 tra 2012, 09:34 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
glavno da je švapsko. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Beograđanke Postano: 21 tra 2012, 09:37 |
|
|
Croat je napisao/la: dudu je napisao/la: psihološki je učinak u biznisu nevjerojatan ako voziš BMW, Audi ili Mercedes u odnosu na bilo koje drugo auto. iz iskustva ti mogu reći da će ljudi radije ugovoriti posao s takvim nekim, nego s nekim malo skromnijim (tipa VW, Opel, Francuz). ljudi ovdje kod nas vole uspješne ljude i draže mu je s takvim napraviti posao, nego s ovim drugima. e sad objašnjenje zašto baš BMW. nije da ne cijenim i Mercedes i njegovu eleganciju i udobnost, pa i Audi koji je u zadnjih 10 godina ušao u rang ova dva proizvođača, ali BMW je najvozačkiji, ima za mene najbolji imidž. tko je vozio BMW, taj se zaljubi u njega za čitav život, specifičan zvuk motora, miris auta, zvuk zatvaranja vrata, to je sve dovedeno do savršenstva. nije ni nevažno što je proizvod bratske Bavarske.  sad si uvrijedio Hercegovce  također BMW>Mercedes, Audi imam radnika koji vozi samo Mercedese, ima SL oldtimer iz 80.-te, ima ko novu E klasu iz 2001. i ima onu 190-tku staru 20-tak godina. sve očuvano toliko da ih je prava milina vidjet. i neki dan stali mi u Posušju na kavu, a ispred kafića parkiran najnoviji Mercedes E klase i najnovija BMW 5-ica, i stvarno ih se ne možeš nagledat, ali meni nekako BMW ipak bolji, robusniji. on se podbočio, gleda i kaže, ma ne mogu vjerovat kolko je Mercedes zapravo bolji kad ovako gledam. 
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Beograđanke Postano: 21 tra 2012, 09:54 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
dudu je napisao/la: Croat je napisao/la: sad si uvrijedio Hercegovce  također BMW>Mercedes, Audi imam radnika koji vozi samo Mercedese, ima SL oldtimer iz 80.-te, ima ko novu E klasu iz 2001. i ima onu 190-tku staru 20-tak godina. sve očuvano toliko da ih je prava milina vidjet. i neki dan stali mi u Posušju na kavu, a ispred kafića parkiran najnoviji Mercedes E klase i najnovija BMW 5-ica, i stvarno ih se ne možeš nagledat, ali meni nekako BMW ipak bolji, robusniji. on se podbočio, gleda i kaže, ma ne mogu vjerovat kolko je Mercedes zapravo bolji kad ovako gledam.  nema do bayrisches meisterwerk-a! prolazio sam kroz Posušje, ne znam dal sam vidio auto a da nije Mečka, osim mog  ispred jedne kuće u dvorištu 5 ili 6 parkiranih mečkih, od starijih do novih 
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Beograđanke Postano: 21 tra 2012, 09:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: Croat je napisao/la: sad si uvrijedio Hercegovce  također BMW>Mercedes, Audi imam radnika koji vozi samo Mercedese, ima SL oldtimer iz 80.-te, ima ko novu E klasu iz 2001. i ima onu 190-tku staru 20-tak godina. sve očuvano toliko da ih je prava milina vidjet. i neki dan stali mi u Posušju na kavu, a ispred kafića parkiran najnoviji Mercedes E klase i najnovija BMW 5-ica, i stvarno ih se ne možeš nagledat, ali meni nekako BMW ipak bolji, robusniji. on se podbočio, gleda i kaže, ma ne mogu vjerovat kolko je Mercedes zapravo bolji kad ovako gledam.  Spoken like a true Hercegovac. Inace, meni kao Bosancu najdrazi auto je golf  i mislim da nudi puno vise za lovu u odnosu na ostale Svabe. Meni se Mercedes nikad nije narocito svidjao, i meni se vise svidja BMW i Audi, medjutim malo gledam konfiguratore i Audi je bolesno skup, preskup, pa sisa Mecku iste klase dobro... cijena dodatne opreme je bolesna...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 10:14 |
|
|
Meni je Audi 4 bolja, ljepsa, i naravno jeftinija varijanta (no i ona je previse  )...  Evo sastavio sam si auto  , i nisam previse ludovao s opremom, osnovni benzinac s automatikom, nesto opreme i op na 324.000 kn. http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/n ... 2&LE=PRINTA za Golfa 6 cijena 276.000 kn, al s daleko jacom opremom, i manjim, a jacim motorom za 40 KS, i naravno 50.000 kn ustede. http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/n ... r!!!V!!!/# 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 10:26 |
|
|
zna li netko je li jeftinije kupiti novo auto u Njemačkoj i uvest ga kod nas ili ga kupit kod ovih lokalnih dilera?
kod Tomića 320d u osnovnoj opremi stoji 40 tisuća eura, a malo ušminkan dođe skoro 50 tisuća. nije loš motor, 135 kW/184 KS, potrošnja stvarno mala, u prosjeku 5l. nema se šta uzimat slabiji motor, BMW ispod 170 KS nije pravi BMW. benzinac 320i je identične snage, ali kao i svaki benzinac manje okretnog momenta ima i to puno manje. iako su mi draži benzinci ne vidim da se u konkretnom slučaju isplati uzeti benzinca jer je samo 1500 eura jeftinije, loče više goriva, a i sporiji je od dizelaša. ako bi uzeo benzinca dolazi u obzir samo 328i, ali to je već daleko skuplji sport, u startu je preko 45 tisuća eura.
razbijte me, koji je auto best buy za 50 tisuća eura birajući između tri Nijemca?
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 10:33 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Mazda 6 - udobnija od svakog audija 6
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 11:16 |
|
|
Evo golfonje... malo je skuplji ovdje, nabacio sam malo ljepse felge... http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/n ... ata%3DtrueS tim da ima ponesto duple opreme, sad vidim, kao el. namjestiva prednja sjedala... pa tu jos odbijete 7000 kn... 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 11:19 |
|
|
daj mi link na konfigurator za Audi A4. pretpostavljam da je samo za VW grupu.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 11:27 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 11:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zašto želite "bijesno" i skupo auto? Ja ne želim biti u stalnoj paranoji zbog moguće krađe, oštećenja, servisiranja itd, niti želim javno previše odudarati od prosjeka...
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 11:34 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zašto želite "bijesno" i skupo auto? Ja ne želim biti u stalnoj paranoji zbog moguće krađe, oštećenja, servisiranja itd, niti želim javno previše odudarati od prosjeka... Tako i ja razmisljam...  Evo ovaj golfonja mal i lagan 1.4 motor, a razvija 160 ks, kome to nije dovoljno...  pa ni to se ne moze voziti "do daske"... A i volim kompaktnija auta, puno su bolja za svakodnevnu voznju... Al golfonje su omiljena meta lopova... mada nije ni on nesto hiper jeftin...
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 11:47 |
|
|
  Nesto ovako, od ostalih mi je svejedno.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 11:48 |
|
|
ih kad bi ovo moglo...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 12:00 |
|
|
Audi A4 je skup ko sam vrag. http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/n ... 5005843964Audi A4 2.0 TDI quattro Diesel / 2.0l / 130 kW/177 KS / Man. mj. 6 st. pr. / 4-Vrata Brutto cijena: Kn 320.083,37 Ukupno: Kn 401.248,95
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 12:06 |
|
|
Kazem ja... bolesno skupi auti...
|
|
Vrh |
|
 |
ero
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 12:36 |
|
|
Od audija definitivno A5 ili A7 od ostalih maserati, dodge charger, camaro, mustang gt 500, range rover autobiography, mustang eleonor, inace su mi americki muscle auti 
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 12:52 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
ZG poduzetnicima koji voze razvikane aute zna se dogoditi da neki nezgodni dečki zakucaju na vrata. Let ispod radara je, ipak, najsigurniji. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 12:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SDB je napisao/la: ZG poduzetnicima koji voze razvikane aute zna se dogoditi da neki nezgodni dečki zakucaju na vrata. Let ispod radara je, ipak, najsigurniji.  A tek u BiH! 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Glava
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 14:15 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Koje auto je predmet vaših želja? Postano: 21 tra 2012, 17:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Auto nije predmet. Ima svoju dušu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|