Naslov: Kako pronaći wifey material ženu- for dummies
Postano: sub sij 21, 2017 1:49 pm
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 9:39 pm Postovi: 41596 Lokacija: DAZP HQ
da puno ne pričam, ovaj je sve na znanstven način objasnio. poanta je da se žena po vertikali ludila kreće od 5-7 (4 je minimum ikad zabilježen), a da je u horizontali po izgledu 8+. tu je malo prestrog, ja bih stavio 6,5-7+, to je realnije.
Zadnja izmjena: dudu; sub sij 21, 2017 1:57 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
da puno ne pričam, ovaj je sve na znanstven način objasnio. poanta je da se žena po vertikali ludila kreće od 5-7 (4 je minimum ikad zabilježen), a da je u horizontali po izgledu 8+. tu je malo prestrog, ja bih stavio 6,5-7+, to je realnije.
Naslov: Re: Kako pronaći wifey material ženu- for dummies
Postano: sub sij 21, 2017 10:33 pm
Albanke sa severa [email protected] do Glamoča stigle!!!!!!!???Joooo ooooo!!Jel moguće ovo?Ja znam da po Srbiji po tim planinskim selima žene Albanke iz Albanije jel ove naše fukse neće iz grada na selo ali nisam znao da je to uhvatilo maha sve do Glamoča.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
Naslov: Re: Kako pronaći wifey material ženu- for dummies
Postano: pon tra 24, 2017 4:11 pm
dudu je napisao/la:
Volter je to vrlo jednostavno objasnio: Idealna lepota za žapca je žaba.
Pridružen/a: ned svi 03, 2009 9:39 pm Postovi: 41596 Lokacija: DAZP HQ
dogodio mi se jedan fenomen, a vi mi pomozite i recite imam li moći kao good luck Chuck.
već druga bivša se udala za švabu i živi u Berlinu. jasno mi je da te žene nakon mene nisu imale što tražiti na Balkanu, ali ovo je već ozbiljan uzorak. moja trenutna ženska već trlja ruke lagano, a i neke druge bivše se razveselile.
Naslov: Re: Kako pronaći wifey material ženu-for dummies
Postano: uto lis 10, 2017 12:20 pm
Ministry of Sound je napisao/la:
Nije teško, glavni kriterij bi trebao biti da žena bude pametnija od tebe (i klasična inteligencija i ona snalažljiva komponenta, EQ).
Nećeš se onda nikad oženiti. Ako je pametnija i sposobnija od tebe, onda će to i da primeti. A žene ne vole da budu pametnije i sposobnije od svojih izabranika, barem ogromna većina njih. One hoće nekog ko ima dominaciju punog spektra u odnosu na njih (a i na sve druge).
Naslov: Re: Kako pronaći wifey material ženu-for dummies
Postano: uto lis 10, 2017 4:42 pm
Carmello Šešelj je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:
Nije teško, glavni kriterij bi trebao biti da žena bude pametnija od tebe (i klasična inteligencija i ona snalažljiva komponenta, EQ).
Nećeš se onda nikad oženiti. Ako je pametnija i sposobnija od tebe, onda će to i da primeti. A žene ne vole da budu pametnije i sposobnije od svojih izabranika, barem ogromna većina njih. One hoće nekog ko ima dominaciju punog spektra u odnosu na njih (a i na sve druge).
Ne smeta joj ako si ti lijep i visok.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.