|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Indigont
|
Naslov: Je li iko od vas koristio kreatin? Postano: 12 sij 2011, 13:44 |
|
|
Koristio sam whey i dobra je stvar. Ali kolega mi prica da kreatin moze unistiti bubrege??
Je li to istina? Ako je potpuno zdrav i ispravan i ako ga pocnem koristiti, kada da ga uzimam? Prije ili poslije treninga?
_________________ Personality has the power to open many doors, but character must keep them open. http://najboljicitati.com/ - http://depresija101.com/
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Je li iko od vas koristio kreatin? Postano: 12 sij 2011, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59579 Lokacija: DAZP HQ
|
kreatin ima svoju funkciju najviše mjesec dana, nakon što se tijelo prilagodi na povišenu razinu, postaje beskoristan i tada ga i prestaneš koristiti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Je li iko od vas koristio kreatin? Postano: 12 sij 2011, 14:35 |
|
|
Zasto bi uzimao kreatin??? Sta zelis postici?? Masu ili zelis smrsati ili kao i velika vecina "otopiti" salo a u isto vrijeme nabacit misice??
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Je li iko od vas koristio kreatin? Postano: 12 sij 2011, 14:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59579 Lokacija: DAZP HQ
|
vjerojatno želi nabaciti masu u kratkom periodu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Je li iko od vas koristio kreatin? Postano: 12 sij 2011, 14:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Jao... ja sam se zacudio koliko ljudi bilda i uzima/gleda te dodatke... U biti, mislim da je sve to bacanje love... Jedino Whey sto nesto vrijedi (iako se i bez tog komotno moze)... Kupi ovo-ono, Whey, vitamine a da ne spominjem te kreatine i sl. Onda skuzis da to sve imas u malo mesa, mlijeka... malo voca i to je to... Prodaju muda pod bubrege... Ja osobno jedino sto kupujem od dodataka je Omega 3, i to ona "obicna" od Belupa.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Je li iko od vas koristio kreatin? Postano: 12 sij 2011, 14:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: vjerojatno želi nabaciti masu u kratkom periodu. Mislim da je kreatinom bogato crveno meso...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Je li iko od vas koristio kreatin? Postano: 13 sij 2011, 15:33 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Indigont je napisao/la: Koristio sam whey i dobra je stvar. Ali kolega mi prica da kreatin moze unistiti bubrege??
Je li to istina? Ako je potpuno zdrav i ispravan i ako ga pocnem koristiti, kada da ga uzimam? Prije ili poslije treninga? Samo kad je pun mjesec onda uzimaj kreatin,ili kad se macke u februaru pare ,tada najbolje misici rastu... inace ako hoces da zastitis bubrege od kreatina uzimaj redovno fildzan domestosa rano ujutro onako na prazan zeludac...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Je li iko od vas koristio kreatin? Postano: 13 sij 2011, 16:07 |
|
|
Haha, koje priče :) Ovako, kreatin možeš koristiti bez neke veće brige. Kod ranijih generacija si morao piti puno vode (recimo 2 litre dnevno) da se to i izluči iz tjela. Nove generacije nemaju tih problema, ali se preporuča max korištenje od 6 do 8 tjedana. Nakon toga se tjelo navikne i nema neke veće koristi. Samo to ti je privremeno, kreatin ti navlači vodu u mišiće pa se oni povećavaju. Recimo da je fora uzimati prije ljeta jer ćeš onda cijelo ljeto biti extra mrga (ako vježbaš prave mišiće, recimo zgibovi i slično :)
|
|
Vrh |
|
|
zrikavac
|
Naslov: Re: Je li iko od vas koristio kreatin? Postano: 13 sij 2011, 17:31 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Indigont je napisao/la: Koristio sam whey i dobra je stvar. Ali kolega mi prica da kreatin moze unistiti bubrege??
Je li to istina? Ako je potpuno zdrav i ispravan i ako ga pocnem koristiti, kada da ga uzimam? Prije ili poslije treninga? Samo kad je pun mjesec onda uzimaj kreatin,ili kad se macke u februaru pare ,tada najbolje misici rastu... inace ako hoces da zastitis bubrege od kreatina uzimaj redovno fildzan domestosa rano ujutro onako na prazan zeludac...
_________________ Sarajka Đevojka: " Želim reći da Komšić izgleda poput simpatičnog dječaka iz susjedstva"
|
|
Vrh |
|
|
Video majstor
|
Naslov: Re: Je li iko od vas koristio kreatin? Postano: 26 sij 2011, 15:17 |
|
|
Kreatin je najbolje uzimati prije treninga. Potpuno je siguran jer kreatina ima i u crvenom mesu recimo, kojeg unosis vjerovatno svake sedmice bar jednom. Kreatin moze biti jako ucinkovit. Pripazi samo da pijes mnogo vode s njim jer ako ne pijes moze stetiti bubrezima. Eto nadam se da sam ti pomogao.
_________________ Uho koje sluša karanje životno nastavaće među mudrima. - Price Solomunove 15,31 - istp Moj sajt: http://www.imenazadjecu.com
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|