|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ManInBlack
|
|
Naslov: Sindrom kokoši Postano: 05 stu 2016, 21:33 |
|
|
Godinama sam bio noćna ptica, sada imam drugi problem, čim mrak meni se oči sklapaju prestajem funkcionirati, krevet me zove. Zaspim i budim se prije svitanja, obično u vrijeme kada se pijevci oglase. To je bilo donekle podnosljivo prije pomjeranja sata, no sada je vec frustrirajuće.
Što da radim, do nedavno sam uzimao tablete za spavanje, sada moram neke da me drže budna i razborita, nemam pojma koje?
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 05 stu 2016, 23:33 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Što da radim, do nedavno sam uzimao tablete za spavanje, sada moram neke da me drže budna i razborita, nemam pojma koje?
Kakve tablete!?Legneš i zzz...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 06 stu 2016, 04:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76747 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Radis vise nego prije? Ili mozda imas posao ili neke druge redovite obveze koje namecu stabilniji dnevni raspored. Neke takve promjene.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 06 stu 2016, 09:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25785 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Od kada ti je to? Piješ li kavu?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 06 stu 2016, 12:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zaključio sam da ti nisi normalan. Čuj spava mu se u 1 iza ponoći. Pored toliko LCD display-a koji svojim emitiranjem uklanjaju pospanost.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 06 stu 2016, 12:50 |
|
|
Jeste li počeli nositi jaja, gospodine Man? Ako jeste, stvar je više nego ozbiljna.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 06 stu 2016, 22:52 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Jeste li počeli nositi jaja, gospodine Man? Non-stop dvoje. Bobovac je napisao/la: Od kada ti je to? Piješ li kavu? Zadnjih mjesec dana. Pijem kavu no počela mi se gaditi, sve češće imam potrebu za čašom piva. Robbie MO je napisao/la: Radis vise nego prije? Ili mozda imas posao ili neke druge redovite obveze koje namecu stabilniji dnevni raspored. Neke takve promjene. Posljedično radim manje. Riješio sam se jakog stresa, možda sada organizam žudi za oporavkom, želi nadoknaditi svu onu nesanicu ali postaje frustrirajuće.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 07 stu 2016, 09:27 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
ManInBlack je napisao/la: ali postaje frustrirajuće. a ludog čovjeka. spavaj kad ti je Bog dao.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 07 stu 2016, 09:33 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
ManInBlack je napisao/la: Godinama sam bio noćna ptica, sada imam drugi problem, čim mrak meni se oči sklapaju prestajem funkcionirati, krevet me zove. Zaspim i budim se prije svitanja, obično u vrijeme kada se pijevci oglase. To je bilo donekle podnosljivo prije pomjeranja sata, no sada je vec frustrirajuće.
Što da radim, do nedavno sam uzimao tablete za spavanje, sada moram neke da me drže budna i razborita, nemam pojma koje? slušaj tijelo. možda je obrambeni mehanizam. ja redovito zaspim dok gledam TV ili čitam knjigu. i nije bitno koje je doba dana.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 07 stu 2016, 09:34 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 07 stu 2016, 16:39 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: p.s. kad se dižeš? probudim se iza 4, no sve je počelo iznenada, nikada nisam bio ranoranilac. ZGabriel je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: ali postaje frustrirajuće. a ludog čovjeka. spavaj kad ti je Bog dao. Imam obveze. Graničar Jozo je napisao/la: slušaj tijelo. možda je obrambeni mehanizam. evo oči mi se sklapaju, vani u dvorištu ne vidim niti jednu kokoš.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 07 stu 2016, 18:48 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: evo oči mi se sklapaju, vani u dvorištu ne vidim niti jednu kokoš. I meni se oči sklapaju, od umora. I ne vidim u dvorištu niti jednu kokoš! Doduše, stari ih je sve pomlatio prije 10ak godina - taman oprao dvorište, a one došle i pljuc...Sjećam se, sutradan je mater napravila vrhunsku domaću juhu!
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 07 stu 2016, 19:05 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: evo oči mi se sklapaju, vani u dvorištu ne vidim niti jednu kokoš. I meni se oči sklapaju, od umora. I ne vidim u dvorištu niti jednu kokoš! Doduše, stari ih je sve pomlatio prije 10ak godina - taman oprao dvorište, a one došle i pljuc...Sjećam se, sutradan je mater napravila vrhunsku domaću juhu! Domaća jaja meso su nenadoknadiv gubitak za zdravu trpezu. Za rano ustajanje je popiti zeleni čaj ili se fizički premoriti. Radiš sedeći posao. Oce od elektronickog otpada. Ako si zatvoren sa gomilom uređaja. Ostavi sve odi na planinu.promeni posao. Budi drvoseča.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 29 sij 2017, 15:48 |
|
|
Na neodredjeno vrijeme promijenio posao, okruzenje, ljude! Psihicki i fizicki ojacao, da mi je sada smijesno cime sam se psihicki zamarao. Na netu sam rijetko (da se primjetiti). Kada legnem zaspim kao beba, nema potrebe za tabletama.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Sindrom kokoši Postano: 29 sij 2017, 16:52 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Godinama sam bio noćna ptica, sada imam drugi problem, čim mrak meni se oči sklapaju prestajem funkcionirati, krevet me zove. Zaspim i budim se prije svitanja, obično u vrijeme kada se pijevci oglase. To je bilo donekle podnosljivo prije pomjeranja sata, no sada je vec frustrirajuće.
Što da radim, do nedavno sam uzimao tablete za spavanje, sada moram neke da me drže budna i razborita, nemam pojma koje? To je znak da stariš. Ja sam imao sličan problem i samo sam poslušao svoje telo i psihu , jer sam shvatoio da STARIM i da više nisam mladić kojemu je dovoljno par sati spavanja i da se budim uvek čio i nasmejan. Odjebi sve što se događa oko tebe kad je u pitanju san i spavanje , jer ako budeš se forsirao da ne spavaš jer eto nešto ćeš propustiti možeš doći u situaciju kao ja na primer da ti se hronično spava a da se retko možeš naspavati u cugu i uhvatiti pravog sna. A to je teror za organizam i psihu , iliti vrhunski stres koji sjebava potpuno čoveka.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|