|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Matan
|
Naslov: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 04:24 |
|
|
Francuske vlasti kao argumente navode: - da očinstvo određuje društvo, a ne biologija; -potrebno je očuvati mir i blagostanje u francuskim obiteljima. Mnogi muškarci zaobilaze zakon tako što šalju DNK primjerke u strane laboratorije, primjerice u Njemačku. Međutim, ukoliko ih uhvate, mogu dobiti kaznu zatvora u trajanju do maks. 1 god. i 15 000€ kazne. http://www.ibdna.com/regions/UK/EN/?pag ... -in-franceŠto mislite, stoji li iza ovoga feministički lobi?
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 04:30 |
|
|
mislim da je zapadno društvo sjebano u glavu, ali okrenem se i vidim snackbarovce s istočne strane, i shvatim, pa mi smo brate zlatna sredina, živeo region i uža slavenska okolica 
|
|
Vrh |
|
 |
Kamov
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 09:16 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 03:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
Koja je to glupost! Svaka kurveština onda može poštenom čovjeku kopile podmetnuti.
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 09:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61548 Lokacija: DAZP HQ
|
posten covjek nema kurvetinu pored sebe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 10:48 |
|
|
Pošten čovjek je često naivan pa mu se svašta da podvaliti.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 10:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61548 Lokacija: DAZP HQ
|
nije steta podvaliti naivcinama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 11:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 11:28 |
|
|
Ovo je kršenje ljudskih prava! Pa kako otac ne smije doznati dali je istinski otac? A dijete isto ne smije doznati tko mu je istinski otac?
Nisu normalni.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 11:31 |
|
|
dudu je napisao/la: posten covjek nema kurvetinu pored sebe. kurvetina ima postenog covjeka pored sebe
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 11:55 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ovo bi Francuze moglo koštati sporova na ESLJPu jer se u više dokumenata Vijeća Europe navodi da dijete ima pravo na oca i majku. Ukratko još jedna glupost sadašnjeg predsjednika koji je socjaliste srozao na niske grane, Francuska verzija Milanovića i Zapatera, deri ideologiju zajebi ekonomiju.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 12:12 |
|
|
Prevare su duboko ukorijenjene u francuskoj kulturi, dobar dio očeva odgaja tuđu djecu, no i njihovu netko drugi odgaja. Iako se može reći da bi val DNK testiranja enormno povećao razvode, obakva zabrana je opet udar na privatnost i slobodu odlučivanja. Tu je Partija da misli za vas 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Matan
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 12:24 |
|
|
Što mislite, ima li feministički lobi svoje prste u ovome?
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 13:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Svasta. Ovo se mora kositi s nekim temeljnim ljudskim pravima. Koji idiotizam jebote.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 13:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Zadar1993 je napisao/la: Ovo bi Francuze moglo koštati sporova na ESLJPu jer se u više dokumenata Vijeća Europe navodi da dijete ima pravo na oca i majku. Ukratko još jedna glupost sadašnjeg predsjednika koji je socjaliste srozao na niske grane, Francuska verzija Milanovića i Zapatera, deri ideologiju zajebi ekonomiju. Deklaracijom o pravima djeteta interesi djeteta su stavljeni ispred interesa roditelja, sto prije nije bio bas slucaj. Medjutim, ovim se prvenstveno vrijedjaju prava jednog od roditelja da ima pravo znati da li je dijete njegovo ili nije. Ovakva glupost mi je monstruozna. Dakle, covjeka se u biti zakonom prisiljava da zivi u zabludi i da u stanju zablude sklopi ugovor (brak) ili da zivi pod takvim ugovorom (brakom).
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 14:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zapad je potpuno okrenut od rađanja djece u mnogočemu, ne znam ko je uopće lud tamo ženit se i imat djecu. Valjda misle da se dovoljno djece rađa u svijetu pa idu na kvalitet a ne kvantitet. Ako zafali ljudi jednostavno dozvole imigraciju i to je to.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 14:43 |
|
|
To je bila i ideja rimske aristokracije.
Šta ćeš stupat u rimski brak i imat djecu kad je ljepše i lagodnije je*avat ropkinje? Čemu radit kad možeš ladit jaja na latifundiji dok robovi rade. Čemu ić u vojsku kad možeš unovačit barbare da se bore.
I na kraju ako usfali Rimljana lijepo uvezeš ljude, proglasiš ih na listu papira za Rimljane i to je to.
Zbog takvih progresivnih i vizionarskih ideja Rimsko Carstvo i danas postoji.
E da nismo u istim državama, rekao bi samo naprijed...
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 14:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24484 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Temeljno pravo je - pravo znanja, tko ti je biološki otac i majka.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 06 srp 2014, 17:59 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Biti će to još gore. Feminizam se zlaže u teoriji za ista prava žena i muškaraca ali u praksi je to drugačije.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 07 srp 2014, 01:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zapad je potpuno okrenut od rađanja djece u mnogočemu, ne znam ko je uopće lud tamo ženit se i imat djecu. Valjda misle da se dovoljno djece rađa u svijetu pa idu na kvalitet a ne kvantitet. Ako zafali ljudi jednostavno dozvole imigraciju i to je to. Pa to i je najbolja fora, liberalna ili kvaziliberalna elita na vrhu pokrene nesto, dija populacije, najcesce one sridnje i donje klase se pobuni, i bude klasificiran kao desnicarski, ksenofobican, zaostal itd. I tako to u krug. Meni je jedino zao sto se ta "inteligencija liberalnog svjetonazora" koja se kod nas sastoji od bivsih partijasa krije iza socijaldemokracije. Nekada su u okrsajima Socijaldemokrata i Nacista ovi zadnji slovili kao pederi, pedofili svasta nesto, a slika se prominila kad su radnici hrlili u NSDAP, i naravila od te stranke okultnih budala nesto pripoznatljivo. Napravili su sprdnju od Socijaldemokracije, jer nemaju nista socijalno ni demokraticno u sebi, vec je to hrpa anacionalnih majmuna, koja hoce u skole uvesti programe nekakvih zapadnih pedofila i pedercina. Jao nama kakva je to "elita".
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 07 srp 2014, 01:15 |
|
|
Ustajte prezreni na svijetu!
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 07 srp 2014, 11:35 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
ako im je Obiteljski zakon imalo nalik na naš, naježili su.  nemaš pravo provjeriti jesi li otac, ali ako te žena poželi izbaciti iz stana (koji je moguće samo tvoj) jer joj više nisi po volji, plaćat ćeš alimentaciju za dijete koje možda i nije tvoje. jerbo, to je pravo djeteta, da pohlepna majka oguli nekog nesretnika kad joj dosadi, a ne da djetetu omogući da raste uz oca. ne dao Bog da nešto i pretrpi i održi brak (pri tome ne mislim da mora trpjeti zlostavljanje, ali ljudi se danas razvode zbog p*zdarija.)
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 07 srp 2014, 18:57 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Šta ti mogu kad ne bi plaćo alimentaciju za kopile. Mogul te poslati u zatvor?
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 07 srp 2014, 19:41 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
korrisnik je napisao/la: Šta ti mogu kad ne bi plaćo alimentaciju za kopile. Mogul te poslati u zatvor? utvrđivanje očinstva, alimentacija, plaćanje zaostataka s kamatama... p.s. kopile je odvratna riječ. nije dijete krivo što ima roditelje debile.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 07 srp 2014, 19:47 |
|
|
E jbg ne može me natjerati da plaćam kad dijete nije moje npr. Zato pitam da li se može tretirati prekršaj za zatvora.
|
|
Vrh |
|
 |
BGabriel
|
Naslov: Re: Što mislite o zabrani utvrđivanja očinstva u Francuskoj? Postano: 07 srp 2014, 19:50 |
|
|
lider30 je napisao/la: Temeljno pravo je - pravo znanja, tko ti je biološki otac i majka. Svi govore o pravima a šta je sa obavezama i odgornošću prema detetu pa konačno i prema sebi? Ne možemo se tako olako igrati mame i tate.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|