|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 51 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
snezana mk
|
Naslov: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 16:54 |
|
|
Ljudi smo imamo i srce i razum i emocije,znamo grešiti,no kakvi smo kad nas uhvati žuta minuta? Kad nam pukne film,kad se spoje žice,kad padne mrak na oči? Kad nijedan odgovor ne može ugasiti sve ono što se nataložilo...onaj bes,žar,ljutnja... I znamo da to boli ,a opet nekad smo i sami takvi..agresori i povredimo često ljude što volimo.. Kad prođu besni trenutci obično nastupa tuga i gorčina i na kraju pomirenje. Da li je to žuta minuta ili crni sat..kako hoćete..koliko takvih minuta imate i kako se spravljate?
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 16:58 |
|
|
Derem se i treskam vratima ili šakom o sto! Vređam prvog koji mi je na udaru mada istog trenutka dobro znam da sam idiot što to govorim. Posle se izvinjavam i pravim se da mi nije dobro. PMS je strašan...
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 17:03 |
|
|
teranova je napisao/la: Derem se i treskam vratima ili šakom o sto! Vređam prvog koji mi je na udaru mada istog trenutka dobro znam da sam idiot što to govorim. Posle se izvinjavam i pravim se da mi nije dobro. PMS je strašan... Pa bolje da čovjek i nekad izvadi sve te tjeskobe,nervoze nego li da ih čuva u sebe....i da se jede iznutra.. I imaš pravo PMS je gadan  stvarno iskreno žalim muškarce...
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 20:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24523 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
snezana mk je napisao/la: Ljudi smo imamo i srce i razum i emocije,znamo grešiti,no kakvi smo kad nas uhvati žuta minuta? Kad nam pukne film,kad se spoje žice,kad padne mrak na oči? Kad nijedan odgovor ne može ugasiti sve ono što se nataložilo...onaj bes,žar,ljutnja... I znamo da to boli ,a opet nekad smo i sami takvi..agresori i povredimo često ljude što volimo.. Kad prođu besni trenutci obično nastupa tuga i gorčina i na kraju pomirenje. Da li je to žuta minuta ili crni sat..kako hoćete..koliko takvih minuta imate i kako se spravljate? Najčešće žuta minuta ili neko redovito praženjenje bude na ljudima do kojih ti je stalo. Ne znam zašto je tomu tako, ali je frustrirajuće. Žuta minuta je najčešća za ljude koji su u socijalnim kontaktima i međuljudskim korelacijama iznadprosječno korektni ili iznadprosječno povučeniji.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 21:42 |
|
|
lider30 je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Ljudi smo imamo i srce i razum i emocije,znamo grešiti,no kakvi smo kad nas uhvati žuta minuta? Kad nam pukne film,kad se spoje žice,kad padne mrak na oči? Kad nijedan odgovor ne može ugasiti sve ono što se nataložilo...onaj bes,žar,ljutnja... I znamo da to boli ,a opet nekad smo i sami takvi..agresori i povredimo često ljude što volimo.. Kad prođu besni trenutci obično nastupa tuga i gorčina i na kraju pomirenje. Da li je to žuta minuta ili crni sat..kako hoćete..koliko takvih minuta imate i kako se spravljate? Najčešće žuta minuta ili neko redovito praženjenje bude na ljudima do kojih ti je stalo. Ne znam zašto je tomu tako, ali je frustrirajuće. Žuta minuta je najčešća za ljude koji su u socijalnim kontaktima i međuljudskim korelacijama iznadprosječno korektni ili iznadprosječno povučeniji. Neznam zašto je tako ,zašto mislimo da smo privilegovani da se istresemo i povredimo ljude do koji nam stalo  ne razmišlja čovjek ,to je...sakuplja i izbaci e onda gorčina i težak put do zaborava te situacije.....
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 21:47 |
|
|
lider30 je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Ljudi smo imamo i srce i razum i emocije,znamo grešiti,no kakvi smo kad nas uhvati žuta minuta? Kad nam pukne film,kad se spoje žice,kad padne mrak na oči? Kad nijedan odgovor ne može ugasiti sve ono što se nataložilo...onaj bes,žar,ljutnja... I znamo da to boli ,a opet nekad smo i sami takvi..agresori i povredimo često ljude što volimo.. Kad prođu besni trenutci obično nastupa tuga i gorčina i na kraju pomirenje. Da li je to žuta minuta ili crni sat..kako hoćete..koliko takvih minuta imate i kako se spravljate? Najčešće žuta minuta ili neko redovito praženjenje bude na ljudima do kojih ti je stalo. Ne znam zašto je tomu tako, ali je frustrirajuće. Žuta minuta je najčešća za ljude koji su u socijalnim kontaktima i međuljudskim korelacijama iznadprosječno korektni ili iznadprosječno povučeniji. Ljudi svoje frustracije iskaljavaju na najblizima jer im je tako najlakse. To je na neki nacin linija manjeg otpora. Ti ljudi te poznaju, bolje od onih do kojih ti nije stalo, oni znaju kako reagiras, kako se trebaju postaviti, kako te smiriti ili rijesiti te tegobe. S druge strane ti znas da ce ti bliske osobe oprostiti. Bez obzira na to sto je tebi iskreno zao, sto se ti na kraju ispricas za svoje nekorektno ponasanje, al podsvjesno znas da ti je vec oprosteno ili nije ni bilo zamjereno. Uz to ne zelis da te ljudi koje ne poznas upoznaju u takvom stanju, pa se ispuses pred ljudima koje posebno volis, jer te znaju takvoga, neces si stvarati nepotrebne neugodnosti.
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 21:50 |
|
|
Ja se ne svađam ni sa kim van kuće. Ako me neko povredi ili uvredi, radije prekidam kontakt.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 21:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24523 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
teranova je napisao/la: Ja se ne svađam ni sa kim van kuće. Ako me neko povredi ili uvredi, radije prekidam kontakt. I onda po kući divljaš 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 21:54 |
|
|
lider30 je napisao/la: teranova je napisao/la: Ja se ne svađam ni sa kim van kuće. Ako me neko povredi ili uvredi, radije prekidam kontakt. I onda po kući divljaš  Ma retko ja baš divljam, ali deca znaju da me iznerviraju katastrofalno! Znaš kad si umoran i tražiš mir a oni baš onda nađu da se svađaju ili da se ćuškaju... 
|
|
Vrh |
|
 |
Urbana
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 21:55 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
|
Mogu samo reci da sto sam starija da moj prag tolerancije postaje jako nizak... Ne volim da peckam,provociram bez razloga...nit volim da se to meni cini... Ne volim da ostajem nedorecena...jer onda ne bi` mogla zaspati ...  Besnim na razne nacine...To sam jednostavno ja! Sto se tice PMS...uzas...
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 21:57 |
|
|
Urbana cura je maloprije imala žutu minutu na topicu o pobačaju.. 
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 21:58 |
|
|
Inače, ja kad sam ljut, ne biram, nisam izbirljiv..ko god dopadne šaka.. Al, inače, gospodin.. 
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 22:04 |
|
|
snezana mk je napisao/la: teranova je napisao/la: Derem se i treskam vratima ili šakom o sto! Vređam prvog koji mi je na udaru mada istog trenutka dobro znam da sam idiot što to govorim. Posle se izvinjavam i pravim se da mi nije dobro. PMS je strašan... Pa bolje da čovjek i nekad izvadi sve te tjeskobe,nervoze nego li da ih čuva u sebe....i da se jede iznutra.. I imaš pravo PMS je gadan  stvarno iskreno žalim muškarce... Pa šta imaš da žališ muškarce?  Nemaju oni PMS! 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 22:07 |
|
|
Ja spadam u hladnokrvne. Vrlo retko me spopada bes. Uglavnom tolerišem i opravdavam ljudske gluposti. Ali ako mi se neko učini bezobraznim, onda opet hladnokrvno kažnjavam na suptilniji način. Ni tada nema izliva besa. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 22:08 |
|
|
Moj muž ne daje pet para na moju histeriju, zna šta je u pitanju i donosi mi kafu i štanglu čokolade. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 29 lip 2009, 22:25 |
|
|
teranova je napisao/la: Moj muž ne daje pet para na moju histeriju, zna šta je u pitanju i donosi mi kafu i štanglu čokolade.  Fakat mi ta vrsta histerije nikad nije bila jasna! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 30 lip 2009, 16:49 |
|
|
Urbana je napisao/la: Mogu samo reci da sto sam starija da moj prag tolerancije postaje jako nizak... Ne volim da peckam,provociram bez razloga...nit volim da se to meni cini... Ne volim da ostajem nedorecena...jer onda ne bi` mogla zaspati ...  Besnim na razne nacine...To sam jednostavno ja! Sto se tice PMS...uzas... Lijepo je biti tolerantan ali istinski, a ne usput taložiti frustracije. Za mene je loše kad na pr.živiš s nekime i neka tvoja navika ga užasno nervira i možda neće prebacivati,tolerirat će no to se akumulira i kad ono jedan dan je umoran,nervozan i ponoviš ono što dugo smeta iznutra ,a kao ga tolerira i odjednom pukne detonacija..
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 30 lip 2009, 17:02 |
|
|
teranova je napisao/la: Moj muž ne daje pet para na moju histeriju, zna šta je u pitanju i donosi mi kafu i štanglu čokolade.  Fino si ga naučila Lijepo je kad muškarci imaju oseta za one dana kad smo razdražljive,neurotične,depresivne  pa nas često uhvataju žuti satovi,a ne minute.
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 30 lip 2009, 17:04 |
|
|
teranova je napisao/la: Ja se ne svađam ni sa kim van kuće. Ako me neko povredi ili uvredi, radije prekidam kontakt. Isto i ja ,ali vrlo retko mi se dogodi da puknem no kad puknem bes mi izlazi iz svake pore...i to mi je loša osobina  zato što akumuliram dugo ..i.strpljivo čekam trenutak..
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 30 lip 2009, 17:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Pa bolje da čovjek i nekad izvadi sve te tjeskobe,nervoze nego li da ih čuva u sebe....i da se jede iznutra.. I imaš pravo PMS je gadan  stvarno iskreno žalim muškarce... Pa šta imaš da žališ muškarce?  Nemaju oni PMS!  čini se da sam jasno napisala,da žalim muškarce jer su oni žrtve a mi žene agresori..
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 30 lip 2009, 17:06 |
|
|
mara je napisao/la: teranova je napisao/la: Moj muž ne daje pet para na moju histeriju, zna šta je u pitanju i donosi mi kafu i štanglu čokolade.  Fakat mi ta vrsta histerije nikad nije bila jasna!  koja histerija?PMS ?Pa to svaka žena ima sa više ili manje izraženim simptomima.. 
|
|
Vrh |
|
 |
snezana mk
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 30 lip 2009, 17:38 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Inače, ja kad sam ljut, ne biram, nisam izbirljiv..ko god dopadne šaka.. Al, inače, gospodin..  
|
|
Vrh |
|
 |
puntar
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 30 lip 2009, 20:03 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 04 srp 2009, 01:02 |
|
|
Kad sam tuzan ja se napijem, kad sam sretan onda sam hladnokrvan, a kada sam ravnodusan onda sam povucen i volim vise da slusam.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: ~Žuta minuta~ Postano: 04 vel 2012, 01:59 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|