Gospodo, nije vam ovaj forum sporazum Karadžić-Filipović.
Dopustite mi da primijetim... kada se ovako navedu prezimena, izgleda kao da je Karadžić musliman, a Filipović Srbin. No situacija je sasvim suprotna. Onome tko ne zna, ovo zaista može predstavljati pravo čuđenje i nedoumicu.
Što se tiče Bošnjaka koje Srbi vole, mislim da nema ni potrebe navoditi gospodu umetnike Mešu Selimovića i Emira Kusturicu jer svi znaju koliko je naš narod zahvalan na njihovom doprinosu srpskoj kulturnoj baštini.
Od manje poznatih, ovaj Bošnjak me je oduševio ovakvim sjajnim izvođenjem najlepše srpske patriotske pesme.
Volim i Borine tekstove iako cetalj i volim Djoleta :) Ne mogu se sjetiti onog lika iz "vratice se rode" s nosem a glumi i u onom nekom filmu gdje onu djevojčicu pravopisu ganjaju neki gangsteri a tata joj ubijen, policajac. Moj tata gleda " potpisane" u trenucima opuštanja
Volim Znači cijelu tu glumačku postavu
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Volim i Borine tekstove iako cetalj i volim Djoleta :) Ne mogu se sjetiti onog lika iz "vratice se rode" s nosem a glumi i u onom nekom filmu gdje onu djevojčicu pravopisu ganjaju neki gangsteri a tata joj ubijen, policajac. Moj tata gleda " potpisane" u trenucima opuštanja
Volim Znači cijelu tu glumačku postavu
Podsvjesno si spomenula baš nju među svim ostalim muškarcima?
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21655 Lokacija: među zvijezdama
U pravu si. Nego ovaj tekst nekad automatski izlazi kad tipkas s ovih čudesa. A na pc mi mrsko :) nemam ni osjećaj za razmak nakon točke i zareza pa ispadne da sam inf. nepismena :))))) jer radovi su kratki.
Kod Mićalovic teta je modna kreatorica mislim a Ćetkovic joj muž u stvarnosti?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Igor Dodik (zabavljao se više godina sa Bošnjakinjom), Nikola Špirić (žena mu Bošnjakinja i bio je tokom svog mandata na čelu Savjeta ministara veoma probosanski orijentisan), Milorad Dodik (najbliži višegodišnji politički prijatelji su mu iz Sarajeva, a i Dodici su odatle. Ona pjevačica Dodik što je učestvovala na nekom Pinkovom muzičkom šou-u je isto iz Sarajeva)...
Igor Dodik (zabavljao se više godina sa Bošnjakinjom), Nikola Špirić (žena mu Bošnjakinja i bio je tokom svog mandata na čelu Savjeta ministara veoma probosanski orijentisan), Milorad Dodik (najbliži višegodišnji politički prijatelji su mu iz Sarajeva, a i Dodici su odatle. Ona pjevačica Dodik što je učestvovala na nekom Pinkovom muzičkom šou-u je isto iz Sarajeva)...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.