|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Amidza
|
Naslov: Koje Bošnjake Hrvati vole, i obrnuto? Postano: 05 lis 2015, 16:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Ponukan temom bobovca o Hrvatima simpaticnim Srbekima i obrnuto, otvaram i ovu temu. Koje Bosnjake Hrvati vole, i obrnuto?
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Koje Bosnjake Hrvati vole, i obrnuto? Postano: 05 lis 2015, 16:51 |
|
|
Tarik Filipović, Mustafa Nadarević, Enver Kazaz, Šaćir Filandra... neke od ovih volim, neke rešpektiram. Ima još, ovo na prvu. Muhameda Čengića volim.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Koje Bošnjake Hrvati vole, i obrnuto? Postano: 05 lis 2015, 18:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26833 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Amidza je napisao/la: Ponukan temom bobovca o Hrvatima simpaticnim Srbekima i obrnuto, otvaram i ovu temu. Koje Bosnjake Hrvati vole, i obrnuto? Mislim da si trebao staviti napomenu da ne smije biti riječ o političarima. Jer inače nema smisla.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Koje Bošnjake Hrvati vole, i obrnuto? Postano: 05 lis 2015, 19:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Amidza je napisao/la: Ponukan temom bobovca o Hrvatima simpaticnim Srbekima i obrnuto, otvaram i ovu temu. Koje Bosnjake Hrvati vole, i obrnuto? Mislim da si trebao staviti napomenu da ne smije biti riječ o političarima. Jer inače nema smisla. Od pet što nabrojah samo je jedan političar. Dva su glumci, jedan književik, Filandra sveučilišni profesor.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Koje Bošnjake Hrvati vole, i obrnuto? Postano: 05 lis 2015, 19:08 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7703 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: Koje Bošnjake Hrvati vole, i obrnuto? Postano: 05 lis 2015, 22:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Ne smije biti rijec o politicarima. Dobra primjedba bobovac. Ako moderatura moze izmjeniti izvodni post, bio bi zahvalan.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Koje Bošnjake Hrvati vole, i obrnuto? Postano: 06 lis 2015, 11:17 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Hrvati vole Bešlića i Kemala Montena. Možda Enisa Bešlagića? Bošnjaci ne znam. Ja volim Rundeka, Vedranu Rudan, Nives Celzijus, Željka Pervana, Zorana Šprajca, Krešimira Miška, Hrvoja Kečkeša, nekad voljela Bareta, Aco Stanković (Srbin-Hrvat), Zoran Vakula je institucija  Hrvati u BiH... nemam pojma. Da imaju svoj TV kanal možda bih i znala kojeg a ovako...ne mogu komšije nabrajati.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje Bošnjake Hrvati vole, i obrnuto? Postano: 06 lis 2015, 13:19 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21656 Lokacija: među zvijezdama
|
Ne mogu cijelu glazbenu scenu u HR nabrajati. Uglavnom, volim skoro sve. Sportaše takodjer posebice fudbalere, Hr repku poznajem kao i bosansku i austrijsku. Ljetos sam posjetila http://www.topdestinacije.hr/znamenitos ... zuranic-53Od glumaca volim generaciju Tarika Filipovića znači Rene B, Goran N. Itd Od starijih pokojni Filip Šovagović, Vanja D. Srbin je Rade Šerbedžija ali hrv. Itd itd Od voditeljica draga mi je Blaće onako pozitivna i vesela.. to je na prvu što mogu.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Koje Bošnjake Hrvati vole, i obrnuto? Postano: 07 lis 2015, 17:16 |
|
|
Paaa, Đela Jusića, A. Kurjaka iiiiiii M. Berbera. 
|
|
Vrh |
|
 |
master_mind_
|
Naslov: Re: Koje Bošnjake Hrvati vole, i obrnuto? Postano: 08 lis 2015, 14:33 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Hrvati vole Bešlića i Kemala Montena. Možda Enisa Bešlagića? Bošnjaci ne znam. Ja volim Rundeka, Vedranu Rudan, Nives Celzijus, Željka Pervana, Zorana Šprajca, Krešimira Miška, Hrvoja Kečkeša, nekad voljela Bareta, Aco Stanković (Srbin-Hrvat), Zoran Vakula je institucija  Hrvati u BiH... nemam pojma. Da imaju svoj TV kanal možda bih i znala kojeg a ovako...ne mogu komšije nabrajati. šprajc i Celzius nisu Hrvati. Tarik Filipović mi ovako pada na pamet. No, lik sa BiH prakticni nema nista i de facto je Hrvat. Mustava Nadarevica.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|