|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 77 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
granica
|
Naslov: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 11:47 |
|
|
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5725BB43Istrazivanje naucnika univerziteta Ohio pokazuje da djeca koja imaju visok IQ, ciji se razvoj potice i kojoj njihova okolina pokazuje da su atraktivna, kao odrasli onda vise teze ka ekoloskim i socijalistickim svjetonazorima. Razlog: Kompleksnije ideje iziskuju veci IQ i samopouzdanje. ZAVERA BRE!
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 11:53 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26851 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zalud ti je truditi se biti moderan, europljanin, ljevičar, naprednjak...
Ti si obični zatucani Mujaga iz Bosne, ništa drukčiji od drugih.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 12:02 |
|
|
Ma ti si moj racku ali nije to sad pa tema bogte.
|
|
Vrh |
|
 |
protein
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 12:03 |
|
|
Koji si ti idiot granica. 
_________________ The only true national autonomy is the freedom of the individual against the state and society.
Mises
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 12:18 |
|
|
Teočački ljevičari 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 12:24 |
|
|
Alo katolibance srenjebosansko stasse sad ushutio?
Ovdje se ne Misli na tvoj nacionalni socijalizam koji zastupas
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 12:28 |
|
|
I sta cemo se kad je nauka dokazala da ste postali nacoshi zato StO ste bili glupi Klinci Koe Niko Nije Volio ? Predlazem kolektivno sektasko ritualno samoubojstvo heh ubojstvo
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 13:01 |
|
|
Naravno da ovo nije legitimno istraživanje. Prvo, Ljevica se u principu obraćala radničkoj i nižoj srednjoj klasi koja će logično biti manje inteligentna od one poduzetničke ili više srednje. Tu su još i imigranti koji su dokazano manje inteligentni od domicilne populacije(pad prosjeka inteligencije u Danskoj, užasni PISA rezultati u Švedskoj.)
Na našim prostorima se može reći da je Ljevica urbanija i artikuliranija, no povlašteno djetinjstvo partijca i diploma filozofskog ne znače nužno veću inteligenciju od nekog pripadnika ruralne populacije koji se tek nedavno preselio u veći grad.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 13:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24484 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Koji debil. Ljevičari su pametni mladi (dok ne upoznaju ljude) i lijeni i glupasti odrasli (30+).
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 13:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24484 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Socijalistička ideja je da je grijeh ostvariti profit. Ja mislim da je grijeh praviti gubitak. Winston Churchill
"Tko u mladosti nije bio ljevičar, taj nema srca. A tko u starosti nije desničar, taj nema pameti! Winston Churchill
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 13:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41879 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Onda su Ameri glupi ko ... Kod njih niti ima socijalističkih svjetonazora niti ekoloških.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 13:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41879 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zanimljiva je ta ljevičarska opsesija inteligencijom koja se, kad malo bolje pogledate, uglavnom svodi na inzistiranje da su oni sami jako pametni, a da su njihovi protivnici glupi.
Sarah Palin, republikanska kandidatkinja za potpredsjednika na posljednjim američkim izborima, “glupa kao čekić“. Budući da je Sarah Palin bila guvernerka Aljaske, razumno je pretpostaviti da su ljudi iz te savezne države, osjetivši njezinu vlast na vlastitoj koži, bili u boljem položaju ocijeniti njezine sposobnosti i inteligenciju nego jedan kolumnist Jutarnjeg lista. A oni su pak s rijetko zabilježenom većinom od iznad 80 posto ili čak 90 posto izražavali zadovoljstvo njezinim načinom upravljanja, tako da je ona među tadašnjim američkim guvernerima imala najveću podršku birača.
Ali čekajte, mora da je objašnjenje u tome da su ti ljudi glupi! Uostalom, nije li Aljaska glasala za Busha, i to čak dva puta, a da stvar bude gora, i s ogromnom većinom? Da, to je točno, ali istine radi moram izvijestiti da prema istraživanju koje je nedavno objavio časopis Intelligence, Aljaska ima viši kvocijent inteligencije od američkog prosjeka (a i od ogromne većine drugih zemalja u svijetu).
|
|
Vrh |
|
 |
Forumašš
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 13:57 |
|
|
daramo je napisao/la: Zanimljiva je ta ljevičarska opsesija inteligencijom koja se, kad malo bolje pogledate, uglavnom svodi na inzistiranje da su oni sami jako pametni, a da su njihovi protivnici glupi.
Sarah Palin, republikanska kandidatkinja za potpredsjednika na posljednjim američkim izborima, “glupa kao čekić“. Budući da je Sarah Palin bila guvernerka Aljaske, razumno je pretpostaviti da su ljudi iz te savezne države, osjetivši njezinu vlast na vlastitoj koži, bili u boljem položaju ocijeniti njezine sposobnosti i inteligenciju nego jedan kolumnist Jutarnjeg lista. A oni su pak s rijetko zabilježenom većinom od iznad 80 posto ili čak 90 posto izražavali zadovoljstvo njezinim načinom upravljanja, tako da je ona među tadašnjim američkim guvernerima imala najveću podršku birača.
Ali čekajte, mora da je objašnjenje u tome da su ti ljudi glupi! Uostalom, nije li Aljaska glasala za Busha, i to čak dva puta, a da stvar bude gora, i s ogromnom većinom? Da, to je točno, ali istine radi moram izvijestiti da prema istraživanju koje je nedavno objavio časopis Intelligence, Aljaska ima viši kvocijent inteligencije od američkog prosjeka (a i od ogromne većine drugih zemalja u svijetu). Sarah Palin doista jest poznata po nizu tupavih izjava. http://www.alternet.org/story/104034/th ... aid_so_farAli da, ljevičari jesu glupi i skloni uvredama, eto ti Ante Tomića, Mate Kapovića..
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 14:13 |
|
|
Teza je da su Aljaščani glupi iz već ponatih razloga kao i Tekšašani i ostali Ameri iz vukojebina Wyominga, Dakote itd. Tako i kod nas ljevičari ko i granica ako si iz zegeja, fiume onda su inteligentan a ostali su kamenjarski rvatski idioti.
To zanimljivo samo "ljevičari" povlače, valjda to nije šovinizam vrijeđati nekoga na osnovu porijekla, oni više vrijede jer dolaze ih partijskih familija i državnog aparata, pravi gradžani. Po tome bi Tesla bio idiot u kojem je kraju rođen.
Njima je socijalizam valjda briga za izbjeglice, homoseksulace, prava životinja, drveća a ko šljivi radnike, oni ionako služe da im napune džepove kroz proračun i omoguće njihovoj urbanoj djeci filozovske fakultete da raspravljaju o legalnosti marihuane i žvaljenja homića u javnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Forumašš
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 14:42 |
|
|
To je šljam radi kojega cjelokupno društvo nazaduje. Takve treba držati podalje od vlasti i što više marginalizirati. Hvala Bogu pa su u Hrvatskoj mlađe generacije konzervativnije.
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 15:16 |
|
|
daramo je napisao/la: Onda su Ameri glupi ko ... Kod njih niti ima socijalističkih svjetonazora niti ekoloških. Pa i Nije bas da nisu. Mislim..ono..opstepoznata stvar. Fireru30 zakrzljao si i zaostao...usporedimo jednog Chomskog s G.B. Juniorom, primjera Radi. Ili mene i Tebe..ko nebo i zemlja (pri Cemu si ti naravno zemlja ispod mojih cipela..isfrustriran jad koji retoricku inferiornost kompenzira moderatorskim ovlastima..iliti jednom rijecju receno gnjida.
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 15:19 |
|
|
lider30 je napisao/la: =))
Koji debil.
Ljevičari su pametni mladi (dok ne upoznaju ljude) i lijeni i glupasti odrasli (30+). Razocaro se u ljude i onda posto fasista. Typischer Werdegang. Procitan si. A sad klekni pred vodjom.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 15:24 |
|
|
granica je napisao/la: daramo je napisao/la: Onda su Ameri glupi ko ... Kod njih niti ima socijalističkih svjetonazora niti ekoloških. Pa i Nije bas da nisu. Mislim..ono..opstepoznata stvar. Fireru30 zakrzljao si i zaostao...usporedimo jednog Chomskog s G.B. Juniorom, primjera Radi. Ili mene i Tebe..ko nebo i zemlja (pri Cemu si ti naravno zemlja ispod mojih cipela..isfrustriran jad koji retoricku inferiornost kompenzira moderatorskim ovlastima..iliti jednom rijecju receno gnjida. Naravno moje kognitivne sposobnosti su za tebe nedokučive. Čim vidim taj crno-bijeli pogled na život bez nijansiranja, jasno je s kim imam posla. Biti ljevičar u ekonomskom pogledu, a upoznati obične ljude do kraja - moraš biti glup k'o kurac. Površnost, neinteligencija, sklonost neradu, sklonost sitnim interesima, podložnost manipulaciji je što odlikuje većinu ljudi. Liberalnost i ekonomska desnica je po meni najbolji put. A ti si svakako zatucana nacionalistička seljačina.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 15:27 |
|
|
granica je napisao/la: lider30 je napisao/la: =))
Koji debil.
Ljevičari su pametni mladi (dok ne upoznaju ljude) i lijeni i glupasti odrasli (30+). Razocaro se u ljude i onda posto fasista. Typischer Werdegang. Procitan si. A sad klekni pred vodjom. U šta? Ti si još slinavi tinejdžer. A vidio sam tebe na temama, koje se dotiču novokomponovane bošnjačke povijesti. Jebate gnjusni nacionalista, diže se na zadnje noge u obrani mitova i laži iskonstriuranih zadnjih 20. godina od struĆnjaka s nogama u lavoru.
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 15:28 |
|
|
daramo je napisao/la: Teza je da su Aljaščani glupi iz već ponatih razloga kao i Tekšašani i ostali Ameri iz vukojebina Wyominga, Dakote itd. Tako i kod nas ljevičari ko i granica ako si iz zegeja, fiume onda su inteligentan a ostali su kamenjarski rvatski idioti.
To zanimljivo samo "ljevičari" povlače, valjda to nije šovinizam vrijeđati nekoga na osnovu porijekla, oni više vrijede jer dolaze ih partijskih familija i državnog aparata, pravi gradžani. Po tome bi Tesla bio idiot u kojem je kraju rođen.
Njima je socijalizam valjda briga za izbjeglice, homoseksulace, prava životinja, drveća a ko šljivi radnike, oni ionako služe da im napune džepove kroz proračun i omoguće njihovoj urbanoj djeci filozovske fakultete da raspravljaju o legalnosti marihuane i žvaljenja homića u javnosti. Ja Ponekad znam vrijedjati u smislu Kamenjar..ovo...ono..Ali to je For, zaebancia..shukanje..u biti ne mislim da ste u Globalu Gori ili bolji. Samo to StO kazes za radnike je glupost. Zalazem se za radnicku solidarnost van nacionalnih okvira i Folkfasizma..jer nacionalni socijalizam znamo sta je..vec smo imali i jasno je kuda Vodi. A i gadi mi se ta toboznja superiornost liberalno gradjanskih krugova i njihov prezir naspram prostijeg puka
|
|
Vrh |
|
 |
granica
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 15:31 |
|
|
lider30 je napisao/la: granica je napisao/la:
Razocaro se u ljude i onda posto fasista. Typischer Werdegang. Procitan si. A sad klekni pred vodjom. U šta? Ti si još slinavi tinejdžer. A vidio sam tebe na temama, koje se dotiču novokomponovane bošnjačke povijesti. Jebate gnjusni nacionalista, diže se na zadnje noge u obrani mitova i laži iskonstriuranih zadnjih 20. godina od struĆnjaka s nogama u lavoru. Pa u ljude si se razocaro magarce..Sam si Reko..i zato si drsnicar. A o bosnjackim motiviera buahahahaha grohotom se smejem.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 15:37 |
|
|
Da smo mi barem onda glupi koliko i Ameri pa da upravljamo svijetom i globalnim resursima a da ne govorim o životnom standardu, moj granica.
Nemam ja ništa protiv prave socijalne politike, brige za radnike, srednji sloj, seljake ali šta se sve gura u tu ljevicu to je da čovjek ne povjeruje, posebno kod nas, to su više nazi-socijalci ili komunjare nego borci za socijalna prava obespravljenih u ovim nakaradnim ex yu državama.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 15:38 |
|
|
granica je napisao/la: lider30 je napisao/la: U šta? Ti si još slinavi tinejdžer. A vidio sam tebe na temama, koje se dotiču novokomponovane bošnjačke povijesti. Jebate gnjusni nacionalista, diže se na zadnje noge u obrani mitova i laži iskonstriuranih zadnjih 20. godina od struĆnjaka s nogama u lavoru. Pa u ljude si se razocaro magarce..Sam si Reko..i zato si drsnicar. A o bosnjackim motiviera buahahahaha grohotom se smejem. Da. liberalni desniča r. Samo odrastanje je razočarenje u ljude po svim definicijama. Dakle, odrasla jedinka da zagovara socijalizam i samoupravljanje - ljenčina ili glupan. Vi slinavci na materinoj sisi, dašta će te drugo raditi nego ljevičariti. I ja sam ljevičario, dok sam bio pod roditeljskim skutima i financijama. Robespierre mi nije bio ravan. Jasno mi je. Nevini tinejdžer, još djevac - tipičan primjer ljevičara. BBC otiđi s ovim mlađahnim djevcom na kavu majketi. 
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 16:38 |
|
|
što sam čuo od ljudi koji su ajmo reć 15-25 god starosti ,svjetonazorski, muška populacija je bar dvotrećinski desno, dok su cure osjetno više lijevo
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Nekadasnja pametna djeca glasaju lijevo u odrasloj dobi Postano: 10 vel 2016, 16:41 |
|
|
tako da taj postotak od recimo 60-70% mladih desničara može samo porasti kako se ide u starije godine, lider objasnio zašto
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|