|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Sapioseksualci Postano: 22 pro 2016, 16:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24024 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Dakle uveden novi pojam za ljude, koje seksualno pali inteligencija i kojima je inteligencija glavni seksualni fetiš. Ima li ih među forumašima? Ja sam daleko od ovoga, ja sam antipod ovome.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 00:39 |
|
|
lider30 je napisao/la: Dakle uveden novi pojam za ljude, koje seksualno pali inteligencija i kojima je inteligencija glavni seksualni fetiš. Ima li ih među forumašima? Ja sam daleko od ovoga, ja sam antipod ovome. Ček', ne kontam, ugase svjetlo i...opleti po diferencijalnim jednačinama ?? Ako partner ne zna, nema šoranja? Dragi, što misliš o neutrinima, a dušo?Paa, ovajj češ češ...Mrš iz kreveta glupane jedan!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 00:47 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20821 Lokacija: među zvijezdama
|
Mar-kan je napisao/la: lider30 je napisao/la: Dakle uveden novi pojam za ljude, koje seksualno pali inteligencija i kojima je inteligencija glavni seksualni fetiš. Ima li ih među forumašima? Ja sam daleko od ovoga, ja sam antipod ovome. Ček', ne kontam, ugase svjetlo i...opleti po diferencijalnim jednačinama ?? Ako partner ne zna, nema šoranja? Dragi, što misliš o neutrinima, a dušo?Paa, ovajj češ češ...Mrš iz kreveta glupane jedan!!! Markane, to je slikovito ovo
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 00:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ček', ne kontam, ugase svjetlo i...opleti po diferencijalnim jednačinama ?? Ako partner ne zna, nema šoranja? Dragi, što misliš o neutrinima, a dušo?Paa, ovajj češ češ...Mrš iz kreveta glupane jedan!!! Markane, to je slikovito ovo Ovo ona narodna - u zdrav mozak ?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 00:54 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20821 Lokacija: među zvijezdama
|
U dva zdrava.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 00:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tema mi nije nimalo sexy.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 01:00 |
|
|
BBC je napisao/la: Tema mi nije nimalo sexy. Moraš vježbati logaritme!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 01:03 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17411 Lokacija: יום טוב
|
Mar-kan je napisao/la: Ček', ne kontam, ugase svjetlo i... ugase svjetlo? Markić, koja si ti konzerva... lider30 je napisao/la: Dakle uveden novi pojam za ljude, koje seksualno pali inteligencija i kojima je inteligencija glavni seksualni fetiš. Ima li ih među forumašima? Ja sam daleko od ovoga, ja sam antipod ovome. i šta je tu čudno? inteligentni ljudi su zabavni i duhoviti. kome to nije privlačno, ima problem. mislim, ti nemaš, tvoje preferencije su očekivane. a većina inteligentnih koje ja poznajem su i zgodni. 2/2. nemreš fulat'
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 10:47 |
|
|
lider30 je napisao/la: Dakle uveden novi pojam za ljude, koje seksualno pali inteligencija i kojima je inteligencija glavni seksualni fetiš.
Jesu to oni kojima je filozofska rasprava predigra? p.s. mislim da ti definicija nije dobra iako je relativno nov pojam...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 11:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24024 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mislim, isto kao što je mnogim osobama napaljivanje (svi ih znamo oko sebe i u medijima):
- ako je osoba moćna, na vlasti; - ima puno novaca; - medijski eksponirana;
Inteligencija može biti također dosta jak fetiš mnogim osobama.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 19:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76677 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sve ima svoje mjesto i vrijeme, kao i s kime sto. Netom prije skakanja na krevet, puno brljanja, filozofiranja itd. je opcenito turn off. Seks je krajnje primitivan cin, zivotinjski, tako da ne ide u isto vrijeme sa sofisticiranim dosezima ponasanja. Koji mogu biti ok van kreveta. Rekao bih da je inteligencija seksi (pod uvjetom da je i izgled vec seksi), ali ne inteligencija tipa kvizovsko znanje, diskutiranje ili brbljanje, nego inteligencija kroz ponasanje koje se vidi u raznim situacijama. Lider je dao odlicne primjere. Inteligentni ljudi obicno imaju i vise para, a znamo da se i novac, moc, medijska eksponiranost, auti, odjeca itd. dozivljavaju kao "seksi". Medjutim sve te dodatne stvari uglavnom pomazu ljudima koji imaju neke osnovne kvalitete fizickog izgleda, neki osnovni spil fizickih "atributa". Osim ako se ne trazi sugar daddy.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 19:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lider je dao odlicne primjere. Inteligentni ljudi obicno imaju i vise para, a znamo da se i novac, moc, medijska eksponiranost, auti, odjeca itd. dozivljavaju kao "seksi". Kriminalci i političari su onda najinteligentniji Naši preci su također bili inteligentni, prašili su se non stop i imali buljuk djece!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 23 pro 2016, 21:53 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
80% svih žena koje su ikada živjele su se uspjele reproducirati dok je ta brojka kod svih muškaraca koji su ikada živili samo oko 40%.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 24 pro 2016, 17:02 |
|
|
Žene vole humor kod muškaraca i na taj način oni imaju najveću mogućnost da ispolje svoju inteligenciju. Humorističan čovjek nužno je i inteligentan.
Spomenuto kvizovsko znanje ne znači ništa za žene.
S druge strane, muškarce manje privlače inteligencija kod žena. Ona može i ne mora bit inteligentna da ga privuče, dok je to kod žena bitan faktor.
Zato se žene ne šale ili su jako loše u zbijanju šala, a muškarci jako dobri. Što opet ne znači da žene nemaju smisla ili imaju manje smisla za humor od muškaraca. One taj humor shvataju, ali nemaju potrebu da ga ispoljavaju kao muškarci kojima je on instrument zavođenja. A preko humora on ženi pokazuje da je inteligentan, da je u stanju brzo smislit dobru i originalnu šalu; da kroz šalu pokaže svoje razumjevanje stvari, kroz njihovo ismijavanje; da brzo radi poveznice itd. Humor pretpostavlja određenu mogućnost apstraktnog razmišljanja. Zato su glupani obično nehumoristični.
Ne ćete nikad čut muškarca koji opisuje dejt - "baš mi je dobro s njom, nasmijava me", ali ćete čut od žena - "dobro mi je s njim, nasmijava me", u prijevodu, pametan je, dobar materijal za rasplod.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 24 pro 2016, 18:00 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Tuta, šta ti znaçi ovo u potpisu? Otkud ovakav izlijev ljubavi prema Turcima?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 24 pro 2016, 22:39 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Tuta, šta ti znaçi ovo u potpisu? Otkud ovakav izlijev ljubavi prema Turcima? Sviđa mi se stih. Nemam simpatije prema Turskoj, ali me ne smetaju turkijski narodi. Prijevod je - Uzbek, Turkmen, Ujgur, Tatar, Azer su jedno pleme, Karakalpak, Kirgiz, Kazak su jedna obitelj.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 25 pro 2016, 02:27 |
|
|
a jee zar se ti salis sa zenama? ja sam mislio da im tuta dojd i kaze lezi one legnu onda tuta kaze rasiri noge one rasire!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 26 pro 2016, 03:32 |
|
|
Heero je napisao/la: a jee zar se ti salis sa zenama? ja sam mislio da im tuta dojd i kaze lezi one legnu onda tuta kaze rasiri noge one rasire! Ja sa ženama mogu samo da se šalim, nikada ozbiljno da pričam.
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Sapioseksualci Postano: 26 pro 2016, 06:15 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
BBC je napisao/la: Tema mi nije nimalo sexy. S ciljem motivacije.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|