HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 sij 2025, 11:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Lječnički pregled za vojsku !
PostPostano: 11 sij 2017, 00:43 

Bio sam na lječničkom pregledu u vezi vojske i nisam prošao psihotest . Fizički sam sve prošao kapacitet pluća mi je odličan kaže doktorica ja mislim i najbolji od svih koji su bili na pregledu,vid me nešto malo zezao čak je spominjala i naoćale ali i tu su me pustili,krv mi je vađena,urin sam dao i onda dođe psihotest sa dominama i brojevima nisam stigao ni pola odgovora napisat a on već kaže stop isteklo vrime i bacio me . Od nas 20-ak pola nas je palo na tom psihotestu to jest na tim dominama . Pa mater im jebem kakve veze imaju domine i brojevi sa vojskom i ratovanjem ? Ajde da sam se prijavio za neki posao di se baš traži pamet i inteligencija npr ( profesor u školi,rad u knjižnici,rad u banci ) pa bi i razumio da moram takav test ispunit ali vojska ???? Ma daaaj odjebite ! I još seru da fali vojnika i da ih traže ma mršššš ! Neka muškarača od žene šta radi u toj vojnoj bolnici mi kaže možeš se prijavit opet za 6 miseci...ma mislim si mogu ti mater jebat baš mi se da toliko čekat i opet prolazit kroz taj stres,moram pod hitno naći novi posao ali samo da ne bude tih sranja sa dominama i brojevima toga mi je pun *** više da sam mislio bavit se brojevima završio bi 4-godišnju školu,upisao faks i bio štreber . Sad kad je i vojska otpala triba mi posao di se samo traži fizička snaga i di nema puno mudrovanja,možda posao izbacivača po noćnim klubovima ?

Vrh

Naslov: Re: Lječnički pregled za vojsku !
PostPostano: 11 sij 2017, 07:02 

E sad si sve uprskao.

Najbolji troll je onaj za kojeg se jedva sumnja da je troll. Sad je ocito da si, odnosno samim time vise nisi.

Tema o "curi koja je otisla studirat u Zagreb" je bila vrhunska, ali ovo je daleko nize kvalitete. -Na moju zalost, jer se volim dobro nasmijat.

Postao si interesantan ko 7. sezona neke serije.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: