|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Lasica meme page Postano: 05 ožu 2021, 15:00 |
|
|
Što mislite o ideji? Koja društvena mreža bi bila najpogodnija i najslobodnija za memove?
Radio bi komentare svega i svačega, od Hrvatske do BiH, EU itd.
Redovito bi izrugivao naše političare kad naprave glupost posebice kad naprave glupost oko BiH tema.
Pokušao bi neke teme gurnuti u mainstream Perecije...
Bi li vas zanimala takva stranica?
Jesu li moji memovi zanimljivi?
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 05 ožu 2021, 16:15 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Podrzavam! Dobro ti ide.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Purger111
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 05 ožu 2021, 16:15 |
|
|
Ideja je dobra, ali ne bi se čudio u slučaju da uzme maha i nekom staneš na žulj, da je ne bi ugasili.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 05 ožu 2021, 16:43 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 09:15 |
|
|
weasel je napisao/la: Što mislite o ideji? Koja društvena mreža bi bila najpogodnija i najslobodnija za memove?
Redovito bi izrugivao naše političare kad naprave glupost posebice kad naprave glupost oko BiH tema.
Jesu li moji memovi zanimljivi? Da. Napravi gab, parler i instagram page za memove i mozes objavljivat na reddit basedcroatia i vamo. No umorit ces se brzo ako samo svoje objavljivas. To bi tribalo bar 1 dnevno a to je 365 godisnje... tesko je imat toliko ideja, volje i da ti ne dosadi ili kvaliteta postane prelosa.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 12:08 |
|
|
weasel je napisao/la: Što mislite o ideji? Koja društvena mreža bi bila najpogodnija i najslobodnija za memove?
Jesu li moji memovi zanimljivi? Moj savjet tebi jest da proucis kako to rade vani, prvenstveno trampovi mimičari, u smislu da napravis biznis od toga a ne zajebanciju na opskurom forumu kao sto je ovaj, ti nemas ovdje sta trazit. Ozbiljna prica ti je napraviti patreon i da te financiraju sljedbenici, a da imas shemu i sistem kako radis mimove. Kao sto rade bodibilderi, imaju raspored sta jedu, kada vjezba ju, idu spavati, kalorije itd... Tako i ti trebas znati koje teme da pratis Sta je aktualno i zanimljivo, odakle da uzimas materijal i inspiracije, da nadjes program koji je kvalitetan i platis ga, jer neces dobiti kvalitet mima sa besplatnim programom sa interneta. Sa vremenom ces dobit na iskustvu i prosiriti ces se, mozda i zaposli nekoga i napravis malu imperiju. Imas trziste u RH za protiv hdza, patreoni ti mogu biti svi kojima oni smetaju, imas i druge pravce za mimove ne samo kontra hdza. Mozes imati i drugi dio firme pod drugim imenom gdje radis i za ljevicar mimove, tako da pokrije obe strane, obicni su ljevicari zainteresirani vise za sirenje propagande, tako bi ti vise dijelili radove, vise te financirali, promovirali, uzmes levate sa obje strane loptom, sebi kea u padze. Zakljucak, vrijeme je da dignes pricu na ozbiljniju razinu, malo pomalo svaki dan po jedan baby step poduzetnicki.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 13:52 |
|
|
Mislim da je antikorupcijska anti HDZ prića nešto što puši barem 80% Hrvata. Od ljevice do desnice. Napravim instagram pa postavim tu link. Ako ima tko prijedlog za ime neka slobodno napiše 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 14:21 |
|
|
..meni je lasica simpa imamo slična stajališta s tim da on glumata igrajući ulogu extrema sto ga odvlači u demagogiju..za početak mi predlažem da se upise u HDZ..pomoću al ako Dunga škartirati onda zao mi je prika..
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 15:08 |
|
|
weasel je napisao/la: Mislim da je antikorupcijska anti HDZ prića nešto što puši barem 80% Hrvata. Od ljevice do desnice. Napravim instagram pa postavim tu link. Ako ima tko prijedlog za ime neka slobodno napiše  Prijedlog za sta, ime instagram stranice jel?
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 15:17 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 15:43 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: weasel je napisao/la: Mislim da je antikorupcijska anti HDZ prića nešto što puši barem 80% Hrvata. Od ljevice do desnice. Napravim instagram pa postavim tu link. Ako ima tko prijedlog za ime neka slobodno napiše  Prijedlog za sta, ime instagram stranice jel? Da
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 15:43 |
|
|
Planina je napisao/la: centrala_daily  dobar
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 15:53 |
|
|
weasel je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Prijedlog za sta, ime instagram stranice jel? Da Neutralno ime, da dobijes vise publike, Politika u HR
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 16:17 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
POL_GASOL je napisao/la: weasel je napisao/la: Da Neutralno ime, da dobijes vise publike, Politika u HR Kontra KRADeZeu... Lasica, novi lider oporbe. Novi Poglavnik neovisne, samodostatne, domovine. Nacija ti kliče, povedi nas u BOJ Poglavniče, forewer Lasica.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 16:19 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: weasel je napisao/la: Što mislite o ideji? Koja društvena mreža bi bila najpogodnija i najslobodnija za memove?
Jesu li moji memovi zanimljivi? Moj savjet tebi jest da proucis kako to rade vani, prvenstveno trampovi mimičari, u smislu da napravis biznis od toga a ne zajebanciju na opskurom forumu kao sto je ovaj, ti nemas ovdje sta trazit. Ozbiljna prica ti je napraviti patreon i da te financiraju sljedbenici, a da imas shemu i sistem kako radis mimove. Kao sto rade bodibilderi, imaju raspored sta jedu, kada vjezba ju, idu spavati, kalorije itd... Tako i ti trebas znati koje teme da pratis Sta je aktualno i zanimljivo, odakle da uzimas materijal i inspiracije, da nadjes program koji je kvalitetan i platis ga, jer neces dobiti kvalitet mima sa besplatnim programom sa interneta. Sa vremenom ces dobit na iskustvu i prosiriti ces se, mozda i zaposli nekoga i napravis malu imperiju. Imas trziste u RH za protiv hdza, patreoni ti mogu biti svi kojima oni smetaju, imas i druge pravce za mimove ne samo kontra hdza. Mozes imati i drugi dio firme pod drugim imenom gdje radis i za ljevicar mimove, tako da pokrije obe strane, obicni su ljevicari zainteresirani vise za sirenje propagande, tako bi ti vise dijelili radove, vise te financirali, promovirali, uzmes levate sa obje strane loptom, sebi kea u padze. Zakljucak, vrijeme je da dignes pricu na ozbiljniju razinu, malo pomalo svaki dan po jedan baby step poduzetnicki. Ovo je super ideja, ako se već Lasici da to raditi. Koja platforma se koristi? Nekako mislim da ne bi trebao koristiti Instagram ili Facebook. Ja bih to napravio na nekom Wordpress websiteu da kontroliram reklame, a onda naravno dodao Facebook i Instagram pages kao sredstvo marketinga.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1249 of 2558 - 48.83%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 16:23 |
|
|
Da se razumijemo stranica bi bila prvenstveno za trollanje naše nesposobne vlasti. Kad plenki otvori fejs da mu lete memovi gdje god proviri.  Ne bih to radio iz bilo kakve zarade nego da natjeramo ljude da upale mozak kad glasaju. Pored memova bi naravno svako malo ubacio kratak poučan komentar ili činjenicu nad kojom bi se ljudi zamislili, bez komentara i mojeg svjetonazora samo činjenice pa nek ljudi procjene sami. Tako se poruka dalje pošalje nego da djeliš prodike, to ljudi ne vole. Primjer takvog komentara za BiH. Citat: BiH Hrvati 1991. 760.000 BiH Hrvati 2021. 380.000
Quo vadis Croatia?
|
|
Vrh |
|
 |
K:M
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 17:45 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
weasel je napisao/la: Da se razumijemo stranica bi bila prvenstveno za trollanje naše nesposobne vlasti. Kad plenki otvori fejs da mu lete memovi gdje god proviri.  Ne bih to radio iz bilo kakve zarade nego da natjeramo ljude da upale mozak kad glasaju. Pored memova bi naravno svako malo ubacio kratak poučan komentar ili činjenicu nad kojom bi se ljudi zamislili, bez komentara i mojeg svjetonazora samo činjenice pa nek ljudi procjene sami. Tako se poruka dalje pošalje nego da djeliš prodike, to ljudi ne vole. Primjer takvog komentara za BiH. Citat: BiH Hrvati 1991. 760.000 BiH Hrvati 2021. 380.000
Quo vadis Croatia? Lasica altruista i novi hr Bismark. Ćaća nacije. Jesi li se obiteljski ostvario? Nemoj da vlakovi i vagoni ženki prolaze, a ti niš ne kužiš.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 09 ožu 2021, 17:52 |
|
|
..oporba uključuje i SDP..naravno sto pitam koalicija je vec uigrana za dobrobit hr..prije svega a i za oporbu u bih..al koju ne mogu povezat..
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 10 ožu 2021, 01:30 |
|
|
što mislite za naziv dnevni uhljeb ? Pomalo sarkastično a ima u sebi informativni segment tipa Daily news 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 10 ožu 2021, 10:03 |
|
|
Sviđa mi se Dnevni uhljeb. Mislim bezveze mi je osobno jer zvuči defetistički ali mislim da bi moglo imati brojnu publiku.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1249 of 2558 - 48.83%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Lasica meme page Postano: 10 ožu 2021, 11:58 |
|
|
 Ili možda Diplomirani Uhljeb  Ovo za maskotu stranice 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|