|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Uzeli pravdu u svoje ruke? Postano: 12 vel 2025, 17:18 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 11148 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
|
Nabildani momci koji okolo traze pedofile? Djeluju na podruciju BiH, Srbije a odnedavno i Hrvatske. Podrzavate li? Iskreno malo sam skeptican, ne znam koliko je pametno, organizovano, podlozno zloupotrebi itd. Mozda da imam kcerku tinejdzerku mozda bih drugacije razmisljao, podrzavao ih. Zasad suzdrzan https://www.instagram.com/orgpanter?igs ... I3dHpscXJ3https://www.instagram.com/orgpanter?igs ... I3dHpscXJ3https://www.dnevno.hr/vijesti/nova-orga ... j-2627381/Citat: Posljednjih dana veliku pažnju javnosti u BiH, ali i u regionu izazvala je informacija da u našoj zemlji postoji organizacija koja se bavi svojevrsnim ‘lovom na pedofile’. Riječ je o organizaciji ili udruženju pod nazivom ‘Panter’ čija je prvobitna misija bila zaštita životinja, a sada su djelatnost proširili i na ‘lov na pedofile’.
Inače, na društvenim mrežama ova organizacija je dobila ogromnu podršku, kako od građana u BiH, tako i u regionu, gdje pozdravljaju njihove aktivnosti i podstiču ih da nastave s ‘lovom na pedofile’.
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uzeli pravdu u svoje ruke? Postano: 12 vel 2025, 22:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79417 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Generalno me živciraju te skupine šta se ufuraju da su nešto, ali ovdje su korisni preventivno, da prestraše pedofile, i to baš ti bully likovi, huligani, navijačke skupine i slično. Eto korisnijih aktivnosti i za njih. Sigurno da će se pedofili bojati da razgovaraju sa “catfishom”  koji laže da ima 12 godina.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Uzeli pravdu u svoje ruke? Postano: 12 vel 2025, 22:50 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 11148 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
|
Ma bili su kod Senada u dnevniku. Idu mi na kurac, ponasaju se ko da su oslobodili Bosnu. Sto bi drug reko, loze se ko seljak na rambo nož. Ali ok zbog predatora
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uzeli pravdu u svoje ruke? Postano: 12 vel 2025, 22:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79417 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Postavlja se pitanje kako formalizirati tu aktivnost, i kakva je korist ako samo “izvuku uši” pedofilu, jer ako ga prebiju ne mogu ga onda prijavit i predat na sud gdje su kazne znatno jače (dugogodišnje zatvorske kazne), jer ih može tužit za fizički napad ako nema zakona i pravne podloge koji bi takve aktiviste abolirao.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uzeli pravdu u svoje ruke? Postano: 12 vel 2025, 22:56 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ma bili su kod Senada u dnevniku. Idu mi na ***, ponasaju se ko da su oslobodili Bosnu. Sto bi drug reko, loze se ko seljak na rambo nož. Ali ok zbog predatora Ako uhvate par pedofila i prijave policiji ok. Ako se samo ufuraju da su Betmen i skupljaju lajkove i pratioce, donacije, pa počnu i lažirati “rezultate” onda jebajiga.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Uzeli pravdu u svoje ruke? Postano: 12 vel 2025, 22:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 41049 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kazna je nikakva osim javnog sramoćenja. Vjerojatno niti jedan slučaj nije završio na sudu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Uzeli pravdu u svoje ruke? Postano: 20 vel 2025, 13:12 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4346 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Mogu uhvatiti samo glupog pedofila.
Isto tako i oni su mi sumnjivi, bar neki među njima, jer možda su i sami pedofili pa traže savršen alibi.
Ako si pedofil, što te sprječava da sam napraviš par videa o tome kako su djeca ugrožena i kako ćeš se naći sa 14-godišnjom djevojčicom da joj objasniš kako je mogla biti u opasnosti?
Ako dođeš i budu ovi likovi kažeš, pa ja sam isto borac protiv pedofila i htio sam upozoriti to dijete da je u opasnosti, pokažeš i videe od prije koje si pripremio za svaki slučaj.
Što njima daje za pravo da love pedofile a tebi ne da upozoravaš djecu i roditelje?
Zapravo nisi ni napravio nikakvo kazneno djelo jer nisi ni stupio u kontakt s djetetom nego starim lažovima pa policija mnogo toga ni nemože osim možda da te ima na radaru od tada.
Općenito uzimanje pravde u svoje ruke vuče na anarhiju, i to su općenito krajnji potezi, i uglavnom osobne prirode, tipa kad pročitaš "ubio ovog, onog" ali iz nekog razloga, ne nasumično.
Ovo što oni rade za tik-tok ili šta ja znam, su gluposti.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Uzeli pravdu u svoje ruke? Postano: 20 vel 2025, 16:32 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4346 Lokacija: Herceg-Bosna
|
duke nukem je napisao/la: Njihovo ponasanje jest svakako na rubu zakona, cak I Ako su dobronamjerni o cemu se takoder moze raspravljati. Poticanje na kazneno djelo jest zabranjeno I kaznjivo. Kazneno djelo je I navodenje djeteta na spolni odnos, ne samo Sam spolni odnos. E sad sta se smatra navodenjem to je stvar interpretacije. Ponekad se I kod policijskog postupanja kod uporabe prikrivenih istrazitelja javlja pitanje da li oni svojim postupanjem poticu na pocinjenje kaznenog djela. Kakvo navođenje djeteta? Nema djeteta u toj priči, stari mudonje s obje strane veze, navlače jedan drugoga 
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uzeli pravdu u svoje ruke? Postano: 20 vel 2025, 18:27 |
|
|
Meni je i sama metoda malo cringe. Ono, imam toliko slobodnog vremena, i prvo što mi padne na pamet je, idem na internet glumiti 12-godišnju curicu i hvaliti se da sam Batman? A kako uvjerljivo glumiti? Možda se toliko ufuraju u ulogu da se obuku u Sailor Moon da bi bili uvjerljiviji.  Da bi bio uspješan mamac za pedofila, vjerojatno i sam moraš biti malo opaljen čarapom.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|