HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 svi 2025, 04:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Sto je to u ljudskom biću da ga vodi prema piću..
PostPostano: 26 lip 2022, 16:45 

..pa kad mnogi meni imputiraju sklonost ka čaši red je da Otvorim temu.. :smijeh pa dobro ni velike face nisu imune na alkohol..nogometaši pjevači političari Itd..ja bi otvorio s jednom našom legendom.. U FINALNOJ večeri festivala Melodije Istre i Kvarnera u Rijeci Mladen Grdović se nije mogao popeti na pozornicu, a kamoli otpjevati Od Istre do Prevlake.
Grdović je prve dvije festivalske večeri u Kastvu i Malinskoj profesionalno odradio, no finalna večer je ispala fijasko. Jutarnji piše da je pjevač pred pozornicu, u pratnji čovjeka koji je imao zadatak paziti na njega, doteturao nakon što je festival već završio i upitao: "Jesam li pobijedio?" :smijeh :smijeh

Vrh

Naslov: Re: Sto je to u ljudskom biću da ga vodi prema piću..
PostPostano: 27 lip 2022, 13:35 

Valjda sklonost ka piću!!!!
Alkohol je za one koji znaju reći: Hvala, dosta je bilo. Ne više. Dvije sasvim dovoljno...
Muškarci se diče količinom alkohola koje mogu popiti. Nema ništa gore od oženjenog pijanca. Taj kao majmunske boginje zarazi sve oko sebe. Svi trijezni obole.
Meni je zanimljiv jedan slučaj iz moje familije. Odlučio da ne pije. Odluka je na snazi već mjesecima, ali ne kaže nikome ko mu ponudi čašicu: Ja neću da pijem. Prestao sam....,,, nego izmišlja priče, te pijem antibiotike i sl. Kao da je sramota biti trijezan?! Izgleda da su više muškarci kada se naroljaju. Kukavičluk.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: