|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
papperlapapp
|
Naslov: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 16:22 |
|
|
|
Ispricajem se zbog srbskog izraza ali mi nije na pamet pao niti jedan cisto hrvatski. Da li ste za to da se homoseksualci u vasem gradu slobodno secu?
Vodili smo dulju raspravu prosli put. Ja, moja djevojka, i tri druga para (svi osim moje male su iz BiH). Osim mene i nje svi su bili protiv toga da se homoseksualci slobodno secu po njiovom gradu. Cak i ovi koji "nemaju nista protiv pedera" kazu "...ali sta imaju da se secu"? Kaze moj jaran iz Novog Travnika, "sta ima da se secu, nisam se ni ja mogo setati po hrvatskom dijelu grada u ratu." To je bio jedan od njegovih argumenata protiv Gej prajda u njegovom gradu.
Sta mislite vi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 16:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Musliman, sve ti vjerujemo. Malo te pogodila ova vijest iz Sarajeva o premlaćivanju homoseksualaca, vehabije, navijači i Komšićevi birači složno i zajedno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
papperlapapp
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 16:31 |
|
|
|
Koja vijest? Nisam musliman. Nego, ucestvuj u anketi i ne troluj svaku temu s glupostima. Da li si za ili protiv Gej parade u Citluku?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
papperlapapp
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 16:33 |
|
|
|
Aaah mislis na Queer Festival. Primitivci, sta reci. Ja sam za to da se pederi slobodno secu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 16:34 |
|
|
Ja sam u potpunosti za to da se parada ponosa odrzi....u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Banjaluci, Mostaru ili tako neko vecem kraju u BiH i regionu, u mom rodnom kraju nikako. Sto dalje od mog kraja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 16:35 |
|
|
|
Ček malo. Ugledao si da sam ja otvorio temu sa vijesti o gay u Sarajevu, i kako su ih Sarajlije prije nešto godina premlatile, na oči policije.
I sad si požurio da to relativiziraš tako što ćeš otvoriti temu i lagati o "Hrvatima" i "hrvatskim dijelovima grada".
Pa stoko muslimanska, što više lažete to vas više Srbi i Hrvati mrze. Shvatite to već jednom. Ako ništa zbog vaše djece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
papperlapapp
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 16:37 |
|
|
|
De se ti malo smiri...
Previse si glup ocigledno da shvatis zasto sam spomenuo mog jarana, nit je on smio u hrvatski, nit su Hrvati smjeli u bosnjacki, dok se rokalo, ali to ne moze biti argument protiv Gej prajda.
Vladimire, ali zasto ne u tvom kraju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 16:50 |
|
|
Zatosto je moj gradi mali grad, dok je Parada Ponosa poznata kao veliki cirkus najcesce propracen opstim haosom, tako da za veliki cirkus i velike eventualne nerede najbolji su veliki gradovi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
papperlapapp
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 16:52 |
|
|
|
Dobro to, bojis se nereda, ili ih jednostavno ne zelis, ali kakav je tvoj stav prema svemu tome, da li si za to, da sad ti mozes odlucivati - zamisli da si bog ili precednik opstine, da se pederi slobodno secu po tvom gradu ili mislis da nebi trebalo da se secu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 17:07 |
|
|
Ne branim nikom nista, pa ni homicima, ali bez talackog cirkusa, jer na ovom svijetu ima i drugih razlika i razlicitosti, ali te razlike i razlicitosti ne organizuju terorske performanse u kojima citav jedan grad postaje talac grupice ljudi i raznih navijackih grupacija, huligana ili cega vec. Neka se pederi slobodno secu, ali u civilu kao sav normalan svijet i nek se ljube, ali na mjestima gdje nece remetiti javni red i mir. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 19:45 |
|
|
|
već je bila tema par puta, prežvakano.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caruga
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 19:57 |
|
|
papperlapapp je napisao/la: Koja vijest? Nisam musliman. Nego, ucestvuj u anketi i ne troluj svaku temu s glupostima. Da li si za ili protiv Gej parade u Citluku? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 20:42 |
|
|
|
De ti nama reci šta misliš o Komšiću i Hercegbosni pa ćemo onda o homoseksualnim sklonostima tebe i prijatelja?!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 21:16 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: De ti nama reci šta misliš o Komšiću i Hercegbosni pa ćemo onda o homoseksualnim sklonostima tebe i prijatelja?! I ja bih volio vidjeti njegovo mišljenje o ovome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
papperlapapp
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 23:10 |
|
|
Pantagana je napisao/la: već je bila tema par puta, prežvakano. A jel`? Ne znam, ja sam nov ovdje. @Vladimir: Dakle oni kad se ljube i kad ih neko vidi kome to smeta, pa ih razbije, onda su oni ti koji remete javni red i mir? Jesi li siguran ili se samo zajebajes? @Pol, itd.: Komsic nije dorastao ulozi koju zeli imati. A Herceg Bosna, sta o njoj da kazem, prelijepa zemlja ali brate steta sto su ljudi bas do te mjere udareni. A ako mislis na forum Herceg Bosna: Pa sta reci o forumu na kojem je BBC naguro haman 20 000 poruka bez da ga neko makne..ne mora ga bas metnuti u furunu ali neki ban..nesto, kuish. A ti, jesi li ili nisi za Gej paradu u tvom selu? Ili si jos uvijek neodlucna?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 23:14 |
|
|
|
Vidi ti ovih fašista. 40 komentara na jednom forumu i traže neke banove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
papperlapapp
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 23:16 |
|
|
|
PS: Moram priznati, ako cemo po dosadasnjim rezultatima ankete, iznenadjen sam, i to pozitivno!
BBC: Ne trazim ja nista, samo konstatiram - a cemu forum ako je zabranjeno izjasnjavanje misljenja? Nisi ti los tip ali si brate pomalo tup, priznaj - ko prizna pola mu se prasta!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 24 kol 2012, 23:17 |
|
|
|
Što ? Nemaš kome konstatirati nešto na tom tvom praznom forumu ?
Jebeno, ali nema veze. Jedan takav nestane, drugi se pojavi par godina. Samo hrabro naprijed.
Inače Bošnjaci se uvijek na ovom forumu otkriju tako što mene previše spominju. Srbi to ne rade nikako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
papperlapapp
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 25 kol 2012, 18:24 |
|
|
|
Izbrisase mi odgovor, Jude!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: homoseksualci u vasem gradu (Gej prajd) Postano: 25 kol 2012, 18:46 |
|
|
papperlapapp je napisao/la: @Vladimir: Dakle oni kad se ljube i kad ih neko vidi kome to smeta, pa ih razbije, onda su oni ti koji remete javni red i mir? Jesi li siguran ili se samo zajebajes?
Sto si ga ti zakomplikovao. Nek se ljube, njihovo je pravo da se ljube, ali isto tako u tom slucaju neka ne ocekuju pozitivnu reakciju na tu provokaciju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|