|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ManInBlack
|
Naslov: Oteta i ugašena FB fan stranica Dario Kordić Postano: 18 ruj 2013, 00:50 |
|
|
Citat: Facebook fan stranicu ( DARIO KORDIĆ ) našeg uznika Daria Kordića sa preko 17 tisuća članova prije par dana na ne utvrđen način preuzela je osoba sa ip adresom iz okolice Slavonskog Broda, pri tome degradirajući administracijske ovlasti pokretače stranice i ostalih admina. Ovim putem pozivamo sve štovatelje lika i djela Daria Kordića da napuste i prijave staru stranicu, te pruže potporu na novoj stranici Dario Kordić koju uređuju i vode degradirani administratori inače bliski prijatelji gospodina Kordića. Stara / hakirana/ stranica: www.facebook.com/dariokordicgeneralNovopokrenuta stranica: www.facebook.com/dariokordicherojHERCEGOVINA.info U međuvremenu stranica je ugašena, a glavni osumnjičenik je jedan od admina fb stranice 'priznajem hrvat sam' koji je pružao 'pomoć' pokretačima fan stranice Dario Kordić (prijatelji i članovi obitelji Kordić). Na netu se može pronaći još nekoliko žalbi da je dotični 'domoljub' iskoristivši naivnost ljudi i popularnost PHS stranice uzurpirao tuđe fan stranice.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Višeslav
|
Naslov: Re: Oteta i ugašena FB fan stranica Dario Kordić Postano: 18 ruj 2013, 01:09 |
|
|
Kada bi tu stranicu vodili ozbiljne osobe sigurno je ne bi oteo nitko. Vi ste dobar primjer i ne znam zašto momci koji su možda prvi srednje uopće vode glavnu riječ na toj stranici, to treba netko ozbiljniji uzeti u svoje ruke.
Ovo mi zvuči tako, debilno, ma daj i ovo sada što pišu oglasit će se Dario, pa nije to udar na Daria, ako je uopće oteta, nego nečija pohlepa, jer takvu stranicu može dobro prodati, samo izmjeni ime i zaradio je.
_________________ MOJ DIDA I JA, PRIJATELJA DVA, DRUGO VRIJEME, ISTA SUDBINA
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Oteta i ugašena FB fan stranica Dario Kordić Postano: 18 ruj 2013, 01:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Opet ti HSP debili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Višeslav
|
Naslov: Re: Oteta i ugašena FB fan stranica Dario Kordić Postano: 18 ruj 2013, 01:10 |
|
|
A opet se slažem sa BBC.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Oteta i ugašena FB fan stranica Dario Kordić Postano: 18 ruj 2013, 01:29 |
|
|
Višeslav je napisao/la: Kada bi tu stranicu vodili ozbiljne osobe sigurno je ne bi oteo nitko. Vi ste dobar primjer i ne znam zašto momci koji su možda prvi srednje uopće vode glavnu riječ na toj stranici, to treba netko ozbiljniji uzeti u svoje ruke.
Ovo mi zvuči tako, debilno, ma daj i ovo sada što pišu oglasit će se Dario, pa nije to udar na Daria, ako je uopće oteta, nego nečija pohlepa, jer takvu stranicu može dobro prodati, samo izmjeni ime i zaradio je. Ne može se ime stranice tako lako promijeniti
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Croat
|
Naslov: Re: Oteta i ugašena FB fan stranica Dario Kordić Postano: 18 ruj 2013, 09:00 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
tu stranicu "Priznajem Hrvat sam" vode teški kreteni. svi koji su lajkali tu stranicu preporučujem da ih odjebu i da lajkaju Kordića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Višeslav
|
Naslov: Re: Oteta i ugašena FB fan stranica Dario Kordić Postano: 18 ruj 2013, 14:35 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Višeslav je napisao/la: Kada bi tu stranicu vodili ozbiljne osobe sigurno je ne bi oteo nitko. Vi ste dobar primjer i ne znam zašto momci koji su možda prvi srednje uopće vode glavnu riječ na toj stranici, to treba netko ozbiljniji uzeti u svoje ruke.
Ovo mi zvuči tako, debilno, ma daj i ovo sada što pišu oglasit će se Dario, pa nije to udar na Daria, ako je uopće oteta, nego nečija pohlepa, jer takvu stranicu može dobro prodati, samo izmjeni ime i zaradio je. Ne može se ime stranice tako lako promijeniti Ali može, netko zna što radi, ako ju je "oteo"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|