HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 vel 2025, 06:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: eRepublik - Hrvatska treba nove igrače!
PostPostano: 18 vel 2010, 10:53 

Već neko vrijeme igram web igricu eRepublik i stvarno mi je odlična i pozivam sve forumaše da nam se pridruže. Igrica je btw. potpuno besplatna (zato ju toliko ljudi i igra :zubati ). Za one koji na takve stvari ne vole trošiti puno vremena igrica je idealna, jer dnevno na nju ne morate potrošiti više od 2 minute. A opet igrica pruža mnoge mogućnosti onima koji se u nju žele uključiti na malo aktivniji način.

Pripremiti se i na to da je igrica prvih tjedan dana dosadnjikava, jer realno gledajući nemate što raditi osim što kliknete na train i work. No nakon što dođete do levela 5 (uz redovno igranje trebat će vam cca 7 dana) otvaraju vam se mnoga područja eŽivota i igra postaje mnogo zanimljivija. Možete otvoriti svoje novine i postati novina, postati pripadnih Hrvatske vojske ili se uključiti u neku od paravojnih postrojbi koje su vrlo dobro organizirane, možete se učlaniti neku od eHrvatskih stranaka i započeti političku karijeru, možete otvoriti firmu i baviti se biznisom, možete biti burzovni mešetar, ... :gunsmilie

U eRepubliku trenutno traje IV svjetski rat u kojemu su suprotstavljena 2 vojna saveza, EDEN i PHOENIX.

Istaknutije članice EDEN-a su Poljska, SAD, Španjolska, Hrvatska, Grčka i Rumunjska. I BiH je članica EDEN-a.

Dok su pak istaknutije članice PHOENIX-a Mađarska, Srbija, Rusija i Brazil, a jedna od članica je i Slovenija.

Hrvatska je sa cca. 14 500 igrača 8 velesila eRepublika, ali nažalost naši najveći neprijatelji i prvi susjedi Srbi imaju preko 30 000, a Mađari preko 24 000 igrača. Hrvatskoj prijeti stalna opasnost okupacije od ove dvije zemlje koje su nas napale već 10-ak puta, ali smo se uz pomoć saveznika uspjeli obraniti. Zato nam je potreban svaki novi igrač koji će pomoći razvoju i prosperitetu eHrvatske!

Ali da ne mislite da se Hrvastka samo brani reći ću vam da smo prije mjesec dana u potpunosti okupirali Sloveniju, da trenutno držimo pod sobom pola Austrije i da smo na putu da zauzmemo neke prirodnim resursima bogate regije.

:hrvatinic

Molim vas da se na igricu registrirate preko mog reffer linka:
http://www.erepublik.com/en/referrer/Asklepije

Zašto se registrirati preko mog linka? Ako se registrirate preko njega i dođete do levela 6 ja ću dobiti 5 golda. Vi ćete mene automatski dobiti na friend listi i biti ću vam uvijek na raspolaganju za sva pitanja i pomoć koja vam bude potreba tijekom upoznavanja s igricom ili tijekom vašeg aktivnog igranja. A vjerujte mi i sam sam imao gomilu pitanja kada sam počinjao igrati, ali ja nisam imao koga pitati i bilo mi je vrlo teško na početku snaći se u svemu. Ako se regate preko mene ja ću vam uvijek biti na raspolaganju i usluzi. :palacgore2

Asklepije

Vrh

Naslov: Re: eRepublik - Hrvatska treba nove igrače!
PostPostano: 18 vel 2010, 15:25 

a da netko za zrikavog napravi neku on-line igricu gdje bi on na miru stvarao i formirao treći entitet na način kako je to propagirao ovdje.
gdje bi on ustrojavao sustav vrijednosti, određivao koje su itaknute osobe, koga se ima slušati, kome bi se sudilo.
bolje nego da se gura u priču s ozbiljnim svijetom. :sega

Vrh

PostPostano: 18 vel 2010, 15:31 

Sim-Entitet!

Vrh

PostPostano: 18 vel 2010, 19:21 

postoji vec tema, zato me zanima cemu druga?

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2010, 00:35 

prelažem brisanje ove teme jer druga već postoji

nema ovdje kruha kralju :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.