|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Mega Yahoo Mail hack Postano: 22 ruj 2016, 21:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dobit ćete od njih mail ako ste jedni od tih pa brzo promjenite password. Ipak ti u Sjevernoj Koreji nisu toliki tukci, imaju inteligentne hackere. Kako ako su jako nadzirani kad idu na Internet, gdje uče ? Ne liči mi na Ruse i Kineze jer se nisu nikad bavili ovako krkanskim stvarima, ne odavno. Citat: BREAKING NEWS - Yahoo confirms 'state-sponsored actor' stole account information of at least 500 MILLION users in one of biggest cybersecurity hacks ever
Citat: Yahoo said that account information affected could include names, email addresses, phone numbers, birthdays, hashed passwords and encrypted or unencrypted security questions and answers. Yahoo has recommended that users change their passwords as soon as possible, and use alternate methods of account verification.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Mega Yahoo Mail hack Postano: 23 ruj 2016, 07:19 |
|
|
BBC je napisao/la: Dobit ćete od njih mail ako ste jedni od tih pa brzo promjenite password. Ipak ti u Sjevernoj Koreji nisu toliki tukci, imaju inteligentne hackere. Kako ako su jako nadzirani kad idu na Internet, gdje uče ? Ne liči mi na Ruse i Kineze jer se nisu nikad bavili ovako krkanskim stvarima, ne odavno. Citat: BREAKING NEWS - Yahoo confirms 'state-sponsored actor' stole account information of at least 500 MILLION users in one of biggest cybersecurity hacks ever
Citat: Yahoo said that account information affected could include names, email addresses, phone numbers, birthdays, hashed passwords and encrypted or unencrypted security questions and answers. Yahoo has recommended that users change their passwords as soon as possible, and use alternate methods of account verification.
A tko im brani da kupe hakere?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Mega Yahoo Mail hack Postano: 23 ruj 2016, 11:04 |
|
|
|
Hoćeš ti preseliti u Sjevernu Koreju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Mega Yahoo Mail hack Postano: 23 ruj 2016, 11:45 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 22:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
|
Yahoo je postao tesko smece. Ovo nije prvi put da im se desava. Jebo si ja mater sto imam account tamo.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Mega Yahoo Mail hack Postano: 23 ruj 2016, 11:50 |
|
|
|
Ne brini, Yahoo će ti poslati mail da promjeniš password. Problem će samo biti da će to biti phishing mail od istih hackera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Mega Yahoo Mail hack Postano: 23 ruj 2016, 11:59 |
|
|
cvv35 je napisao/la: Yahoo je postao tesko smece. Ovo nije prvi put da im se desava. Jebo si ja mater sto imam account tamo. taj account možeš ugasiti, prebaci se na ruski mail.yandex.com, ima odlično sučelje
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cvv35
|
Naslov: Re: Mega Yahoo Mail hack Postano: 23 ruj 2016, 17:30 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2015, 22:50 Postovi: 680 Lokacija: Okupirani teritorij
|
ManInBlack je napisao/la: cvv35 je napisao/la: Yahoo je postao tesko smece. Ovo nije prvi put da im se desava. Jebo si ja mater sto imam account tamo. taj account možeš ugasiti, prebaci se na ruski mail.yandex.com, ima odlično sučelje presao sam na mail.com jos prije godinu, ali ovaj na yahoo mi je jako star, preko 15 godina, na njega sam registrirao mali milion drugih accounta medju njima i 2checkout, authorize.net, paypal i tu redovno dobijam forgotten passwords, zato ne mogu tek tako ugasit. a vec jednom sam si nasao svoju mail adresu i password izlistane na webu. zbog toga sam morao ugasiti xing, linkedin, gmail(bio mi backup mail za gmail account), yt, fb, twitter .. ma sve social pizdarije, totalno sranje kad je sve na jednom mailu i onda pukne, zasad me tjesi sto ima onaj mobile verification :/ svakako hvala za hint za mail.yandex.com, nesto novo za mene
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=yBEVC-YZTVU pax tibi marce evangelista meus
Non bene pro toto libertas venditur auro!
Srbi RAUS!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|