|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Otkljucavanje iClouda Postano: 05 kol 2018, 14:24 |
|
|
Da li je moguce otkljucati iCloud i u kojim situacijama je to moguce, ako je uopste moguce?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Otkljucavanje iClouda Postano: 05 kol 2018, 15:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39746 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Moguće ako imaš lozinku za mail na koji je povezan, ako nemaš pristup mailu jedino preko podrške uz predočenje računa ti mogu promijeniti. Bez nečega od ovoga možeš zaboraviti na to, jedino se možeš spojiti na neslužbeni (piratski) server s ograničenim mogućnostima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Otkljucavanje iClouda Postano: 05 kol 2018, 17:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39746 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ako si mislio kupovati zaključani iphone nemoj, to ti je praktično podmetač za čašu. To su ti izgubljeni ili ukradeni telefoni i gotovo bezvrijedni, to može samo za dijelove.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Otkljucavanje iClouda Postano: 05 kol 2018, 20:38 |
|
|
Puno hvala na ovim informacijama. Ovo je i vise informacija nego sto sam ocekivao.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Otkljucavanje iClouda Postano: 06 kol 2018, 15:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77304 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ako si izgubio sve passworde i sigurnosne kodove, i nemas dodatni Apple uredjaj, nemoguce je povratiti racun (podatke), a pitanje je i je li telefon upotrebljiv. Za povrat starog accounta nece pomoci ni identifikacijski dokumenti, jer Apple ne vjeruje kojekakvim slikama putovnica itd., eventualno bi to mozda islo za otvaranje novog racuna ako mozes dokumentima dokazat da si legalnim putem kupio telefon.
Ja imam dodatni Apple uredjaj, IPad kojeg trenutno slabije koristim (prakticki samo na putovanju, jer u 95% situacija slabo konkurira mom laptopu) i nabavio sam ga izmedju ostalog i zbog ovih striktnih sigurnosnih pravila, odnosno moze se reci da me Apple uspjesno izreketario da se vezem za njihove proizvode. Sto se tice telefona koji se na crno nude i ocito su izgub/ukr, slazem se s ovim sto je daramo rekao.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Otkljucavanje iClouda Postano: 06 kol 2018, 23:47 |
|
|
Opet moze, samo teze, ali moze.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|